Credincioșia lui Dumnezeu

  Pot totul în Hristos, care mă întăreşte. (Filipeni 4:13)

  Rosane Rios s-a hotărât să îşi petreacă ultima ei vacanţă de vară lucrând în colportaj. Într-o zi, în timp ce o însoţeam, directorul asociat şi-a dat seama că Rosane e cuprinsă de frică şi îngrijorări. Ea se îngrijora din cauza lipsei de experienţă şi îi era teamă că nu va fi în stare să câştige banii de care avea nevoie pentru a studia să devină fizioterapeut.

  Temerile ei, în cele din urmă, s-au transformat în lacrimi şiroind pe obrazul ei. Împreună cu directorul, s-au rugat lui Dumnezeu înainte de a merge la vizita programată la un centru medical, unde trebuiau să vadă mai multe cabinete.

  După o zi plină de lucru, au ajuns şi la ultima vizită. După ce a ascultat prezentarea, directorul acelei instituţii a cumpărat un set destul de mare de cărţi. Rosane a fost foarte încântată de acea vânzare, dar a fost surprinsă când directorul asociat a întrebat-o: „De ce eşti fericită? Pentru că am vândut cărţi sau pentru că Dumnezeu este întotdeauna credincios?”

  Unii oameni folosesc versetul de azi pentru a spune că Hristos îi va ajuta să treacă peste provocări. Totuşi, în versetul 11, apostolul Pavel ne spune să fim mulţumiţi chiar şi în mijlocul experienţelor mai puţin plăcute. Pavel a învăţat să fie mulţumit când era sătul sau când îi era foame, în belşug şi în lipsă (versetul 12), căci se încredea pe deplin în credincioşia lui Dumnezeu. Tot Pavel a spus:„Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.” Acesta era secretul fericirii lui.

  Aş vrea să spun că bucuria noastră nu se încheie atunci când dăm de probleme. Noi nu suntem disperaţi când problemele par de nerezolvat, deoarece Dumnezeu ne dă putere, dar ne dă şi pace, speranţă şi încredere. Trăirea cu Isus face diferenţa. Prin rugăciune, meditaţie asupra Cuvântului Său şi încredere în făgăduinţele Sale, Pavel a fost întărit pentru a face faţă oricărei situaţii.

  La fel ca apostolul Pavel, Rosane Rios a învăţat să fie bucuroasă, indiferent de circumstanţe. Visul ei de a merge la şcoală s-a împlinit. Dumnezeu este întotdeauna credincios. El doreşte să ne întărească şi să ne bucure inimile în vremurile de încercare şi în momente de biruinţă. Putem face faţă oricărei situaţii împreună cu Isus.

  Brian Rius, Brazilia

  Credincioșia lui Dumnezeu - 2016. Rosane Rios s-a hotărât să îşi petreacă ultima ei vacanţă de vară lucrând în colportaj. Într-o zi, în timp ce o însoţeam, directorul asociat şi-a dat seama că Rosane e cuprinsă de frică şi îngrijorări. Ea se îngrijora din cauza lipsei de experienţă şi îi era teamă că...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...