Domnul nostru este omniscient

   

  Ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său. (Romani 8:28)

  Am început ziua de 23 mai 2005 plin de energie, întărit de rugăciune şi de Cuvânt, pentru a duce Evanghelia. Conduceam maşina şi tocmai plătisem taxa pentru a intra pe autostradă, când dintr-odată am auzit un zgomot puternic. Am ameţit şi gâtul îmi era înţepenit. Un şofer neexperimentat tocmai lovise spatele maşinii mele. Maşina a fost lovită destul de tare şi amândoi am fost duşi la spital. Din fericire, doctorii mi-au spus că mă voi recupera total în trei săptămâni, dar nu puteam înţelege de ce avusese loc accidentul. În acea dimineaţă am ieşit din casă hotărât să împărtăşesc altora Evanghelia, nu să ajung în spital. Eram convins însă că urma să aflu planul lui Dumnezeu pentru mine.

  În dimineaţa următoare, un domn care arăta mai elegant făcea vizitele de dimineaţă, întrebând fiecare pacient dacă se simţea bine şi dacă observa vreun progres. Era medicul-şef al acelui spital. Observând că citesc din Biblie, m-a întrebat:

  – Mergeţi la biserică?

  – Da, merg la Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, i-am răspuns eu.

  Apoi mi-a spus că avea studii teologice şi era membru activ în Biserica Prezbiteriană. Am deschis subiectul despre Sabat şi i-am dat în dar cartea Tragedia Veacurilor. De asemenea, l-am sfătuit să se înscrie la cursul biblic Vocea profeţiei. L-am invitat apoi să participe la întâlnirile de evanghelizare prin satelit pe care fratele Mark Finley le prezenta în acel an.

  Spre surprinderea mea, a participat consecvent şi, la sfârşit, a hotărât să se boteze. Atunci am ştiut că acela era sufletul pe care Dumnezeu îl pregătise pentru mine în ziua accidentului. Ştiu că El a pus la cale acea întâlnire ciudată, dar asta nu e totul. înainte de accident, am promis că voi oferi o sumă pentru un proiect de construcţie a unei biserici, deşi nu aveam un venit substanţial sau o rezervă de bani. Am descoperit însă că banii de la asigurare erau suma pe care spusesem că o voi dona în acel proiect.

  Dumnezeu este omniscient. El ne îndrumă gândurile şi modelează circumstanţele. El pregăteşte şi se ocupă de tot în lucrarea mea zilnică de colportaj.

  Chung Hee Lee, Coreea de Sud

  Domnul nostru este omniscient - 2016. Am început ziua de 23 mai 2005 plin de energie, întărit de rugăciune şi de Cuvânt, pentru a duce Evanghelia. Conduceam maşina şi tocmai plătisem taxa pentru a intra pe autostradă, când dintr-odată am auzit un...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...