Darul care continuă să ofere

„Şi am căutat să vestesc Evanghelia acolo unde Hristos nu fusese vestit, casă nu zidesc pe temelia pusă de altul.” (Romani 15:20)

O familie de metodişti a cumpărat Biblia Stampley de la Manasa, un colportor, pentru a o oferi pastorului lor, reverendul Koroi. I-am oferit Biblia într-o duminică, după programul de la biserică după ce au servit prânzul împreună la ei acasă. Nici nu îşi imaginau atunci ce influenţă va avea acel dar asupra lui, a familiei sale şi asupra întregii adunări.

În 2012, pastorul Koroi şi-a luat mai mult timp pentru a se uita peste ghidurile de studiu prezentate la sfârşitul Bibliei Stampley. A studiat subiectul despre slujire şi a început să discute cu familia lui despre cum ar putea să implementeze adevărul biblic pe care tocmai îl descoperise.

Mai târziu, i-a rugat pe membrii familiei sale să îl sprijine în pregătirea predicii despre aceste adevăruri înainte de a o prezenta bisericii. A început prin a spune adunării că Duhul l-a insuflat să spună că ei ar trebui să renunţe la a mai consuma kava (o băutură tradiţională), deoarece aceasta le pângărea trupul, care este templul Duhului Sfânt.

De același autor

Apoi a spus că Duhul Sfânt i-a descoperit că anumite produse alimentare, cum ar fi crustaceele, carnea de porc, anumite tipuri de peşte etc. nu sunt potrivite pentru a fi consumate din motive de sănătate. Apoi, într-o duminică, a menţionat în predică faptul că Duhul Sfânt i-a spus că adevăratul Sabat este sâmbăta, pe care o păzesc adventiştii de ziua a şaptea.

Când l-am vizitat pe pastorul Koroi împreună cu Manasa, el a spus: „Am fost pastor şi am studiat Biblia atâta vreme. Dar aceasta este prima dată când am descoperit ceva atât de special despre relaţia noastră cu Dumnezeu şi ce înseamnă să fii slujitor. Sunt încântat şi vreau să împărtăşesc aceste informaţii şi cu biserica.”

Membrii bisericii metodiste au aflat adevărul de la pastorul lor, iar el a fost invitat să predice acest adevăr şi înaintea altor adunări din Biserica Metodistă.

Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru modul în care El foloseşte cuvântul scris pentru a răspândi mesajul final de speranţă în această lume.

Peni Vuia, Fiji

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Darul care continuă să ofere - 2016. O familie de metodişti a cumpărat Biblia Stampley de la Manasa, un colportor, pentru a o oferi pastorului lor, reverendul Koroi. I-am oferit Biblia într-o duminică, după programul de la biserică după ce au servit prânzul împreună la ei acasă. Nici nu îşi imaginau atunci ce influenţă va avea... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.