Darul care continuă să ofere

  „Şi am căutat să vestesc Evanghelia acolo unde Hristos nu fusese vestit, casă nu zidesc pe temelia pusă de altul.” (Romani 15:20)

  O familie de metodişti a cumpărat Biblia Stampley de la Manasa, un colportor, pentru a o oferi pastorului lor, reverendul Koroi. I-am oferit Biblia într-o duminică, după programul de la biserică după ce au servit prânzul împreună la ei acasă. Nici nu îşi imaginau atunci ce influenţă va avea acel dar asupra lui, a familiei sale şi asupra întregii adunări.

  În 2012, pastorul Koroi şi-a luat mai mult timp pentru a se uita peste ghidurile de studiu prezentate la sfârşitul Bibliei Stampley. A studiat subiectul despre slujire şi a început să discute cu familia lui despre cum ar putea să implementeze adevărul biblic pe care tocmai îl descoperise.

  Mai târziu, i-a rugat pe membrii familiei sale să îl sprijine în pregătirea predicii despre aceste adevăruri înainte de a o prezenta bisericii. A început prin a spune adunării că Duhul l-a insuflat să spună că ei ar trebui să renunţe la a mai consuma kava (o băutură tradiţională), deoarece aceasta le pângărea trupul, care este templul Duhului Sfânt.

  Apoi a spus că Duhul Sfânt i-a descoperit că anumite produse alimentare, cum ar fi crustaceele, carnea de porc, anumite tipuri de peşte etc. nu sunt potrivite pentru a fi consumate din motive de sănătate. Apoi, într-o duminică, a menţionat în predică faptul că Duhul Sfânt i-a spus că adevăratul Sabat este sâmbăta, pe care o păzesc adventiştii de ziua a şaptea.

  Când l-am vizitat pe pastorul Koroi împreună cu Manasa, el a spus: „Am fost pastor şi am studiat Biblia atâta vreme. Dar aceasta este prima dată când am descoperit ceva atât de special despre relaţia noastră cu Dumnezeu şi ce înseamnă să fii slujitor. Sunt încântat şi vreau să împărtăşesc aceste informaţii şi cu biserica.”

  Membrii bisericii metodiste au aflat adevărul de la pastorul lor, iar el a fost invitat să predice acest adevăr şi înaintea altor adunări din Biserica Metodistă.

  Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru modul în care El foloseşte cuvântul scris pentru a răspândi mesajul final de speranţă în această lume.

  Peni Vuia, Fiji

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...