Darul care continuă să ofere

  „Şi am căutat să vestesc Evanghelia acolo unde Hristos nu fusese vestit, casă nu zidesc pe temelia pusă de altul.” (Romani 15:20)

  O familie de metodişti a cumpărat Biblia Stampley de la Manasa, un colportor, pentru a o oferi pastorului lor, reverendul Koroi. I-am oferit Biblia într-o duminică, după programul de la biserică după ce au servit prânzul împreună la ei acasă. Nici nu îşi imaginau atunci ce influenţă va avea acel dar asupra lui, a familiei sale şi asupra întregii adunări.

  În 2012, pastorul Koroi şi-a luat mai mult timp pentru a se uita peste ghidurile de studiu prezentate la sfârşitul Bibliei Stampley. A studiat subiectul despre slujire şi a început să discute cu familia lui despre cum ar putea să implementeze adevărul biblic pe care tocmai îl descoperise.

  Mai târziu, i-a rugat pe membrii familiei sale să îl sprijine în pregătirea predicii despre aceste adevăruri înainte de a o prezenta bisericii. A început prin a spune adunării că Duhul l-a insuflat să spună că ei ar trebui să renunţe la a mai consuma kava (o băutură tradiţională), deoarece aceasta le pângărea trupul, care este templul Duhului Sfânt.

  Apoi a spus că Duhul Sfânt i-a descoperit că anumite produse alimentare, cum ar fi crustaceele, carnea de porc, anumite tipuri de peşte etc. nu sunt potrivite pentru a fi consumate din motive de sănătate. Apoi, într-o duminică, a menţionat în predică faptul că Duhul Sfânt i-a spus că adevăratul Sabat este sâmbăta, pe care o păzesc adventiştii de ziua a şaptea.

  Când l-am vizitat pe pastorul Koroi împreună cu Manasa, el a spus: „Am fost pastor şi am studiat Biblia atâta vreme. Dar aceasta este prima dată când am descoperit ceva atât de special despre relaţia noastră cu Dumnezeu şi ce înseamnă să fii slujitor. Sunt încântat şi vreau să împărtăşesc aceste informaţii şi cu biserica.”

  Membrii bisericii metodiste au aflat adevărul de la pastorul lor, iar el a fost invitat să predice acest adevăr şi înaintea altor adunări din Biserica Metodistă.

  Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru modul în care El foloseşte cuvântul scris pentru a răspândi mesajul final de speranţă în această lume.

  Peni Vuia, Fiji

  Darul care continuă să ofere - 2016. O familie de metodişti a cumpărat Biblia Stampley de la Manasa, un colportor, pentru a o oferi pastorului lor, reverendul Koroi. I-am oferit Biblia într-o duminică, după programul de la biserică după ce au servit prânzul împreună la ei acasă. Nici nu îşi imaginau atunci ce influenţă va avea...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...