Articolul precedentVioara orfanului
  Articolul următorMinunea continuă

  Trebuie să citesc aceste cărţi!

  „Căci, după cum ploaia şi zăpada se coboară din ceruri(…) udă pământul (…) tot asa si Cuvântul Meu, care iese din gura Mea, nu se întoarce la Mine fără rod.” (Isaia 55:10,11)

  În timp ce făceam colportaj în oraşul Chetumal, am trecut şi pe la Esteban, membrul unei biserici locale protestante. A fost o vizită plăcută şi a cumpărat colecţia de cărţi Living Treasures („Comori vii”). Când m-am întors la el pentru a face plata finală, l-am întrebat care era părerea lui despre cărţile pe care le cumpărase.

  Oh, a răspuns el, încă nu le-am citit, dar soţia mea le citeşte şi intenţionez să le citesc şi eu.

  Câteva zile mai târziu, ne-am întâlnit din nou şi l-am întrebat dacă a avut ocazia să citească acele cărţi. Esteban mi-a răspuns, plin de emoţie in voce:

  „Într-o seară, stăteam în linişte cu soţia mea pe verandă şi i-am spus: Draga mea, am observat că în fiecare dimineaţă, la amiază şi seara ai cărţile din această colecţie foarte aproape de tine. M-a întrebat dacă le-am citit. Spune-mi despre ce e vorba în aceste cărţi, pentru ca atunci cand îl voi întâlni din nou să pot vorbi cu el. Îmi poţi povesti ce ai citit?”

  Esteban mi-a spus că soţia lui a început să îi povestească despre ce citise în Faptele Apostolilor, una din cărţile din acea colecţie. I-a vorbit plină de entuziasm şi foarte detaliat despre planul lui Dumnezeu pentru biserica Sa de pe pământ şi despre stilul de viaţă al unui creştin. „În timp ce o ascultam”, a spus Esteban, „mi s-a întâmplat un lucru ciudat. Pe faţa mea au început să curgă broboade reci de sudoare şi mâinile au început să îmi tremure. Simţeam o slăbiciune în tot corpul.” Mi-a spus că atunci a auzit vocea lui Dumnezeu, spunea el, vorbindu-i prin soţia lui.

  – Aşteaptă o clipă, a spus el din senin. Taci puţin, pentru că încerc să aud altceva.

  Mi-a spus că simţise prezenţa lui Dumnezeu. Apoi i-a spus soţiei:

  – Draga mea, cred tot ceea ce îmi spui. Trebuie să citesc şi eu aceste cărţi. Dacă am aceste simţăminte doar ascultându-te pe tine, sunt sigur că va fi mult mai bine când le voi citi chiar eu.

  Esteban şi soţia lui au citit întregul mesaj al mântuirii din acele cărţi şi în prezent facem studii biblice împreună. Mă rog pentru mântuirea lor. Cuvântul Său „nu se întoarce fără rod”.

  Jose Jaime Garda, Mexic

  Trebuie să citesc aceste cărţi! - 2016. În timp ce făceam colportaj în oraşul Chetumal, am trecut şi pe la Esteban, membrul unei biserici locale protestante. A fost o vizită plăcută şi a cumpărat colecţia de cărţi Living Treasures ("Comori vii”). Când m-am întors la el pentru a face...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...