Paşaport pentru cer

„Vrăjmăşie voi pune între tine şi femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei. Aceasta îţi va zdrobi capul şi tu îi vei zdrobi călcâiul.” (Geneza 3:15)

În trecut am fost evanghelist cu literatură, apoi am devenit lider de echipă şi responsabil pentru instruirea altor evanghelişti cu literatură. Întotdeauna am cerut putere de la Domnul pentru a face lucrarea Sa.

Într-o zi, eram în colportaj cu un tânăr pe nume Renatto. Îi prezentam unei doamne o carte de sănătate, Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Isus. M-a ascultat politicoasă, dar când i-am prezentat Tragedia Veacurilor, parcă a prins viaţă.

– Vreau să am această carte, a spus ea. Am căutat-o toată viaţa mea! În acea clipă a intrat în cameră şi fiica ei.

– Mami, nu vei cumpăra această carte. Această carte nu e bună pentru tine. Mamă, nu poţi cumpăra această carte. Nu vreau să cumperi această carte!

Renatto şi cu mine eram martori la marea luptă care se dădea chiar în faţa noastră. Oare va avea această doamnă tăria de a rezista forţelor răului care încercau să o împiedice să cumpere cartea? In cele din urmă, a început să vorbească pe un ton calm, dar cu fermitate, şi i-a spus fiicei ei:

– Aceasta este cartea pe care mi-am dorit-o de multă vreme. Ştiu că această carte va fi bună pentru mine.

– Mamă, am venit aici să îţi spun să nu cumperi această carte! Nu poţi cumpăra această carte!

Femeia a început să plângă, iar noi am început să ne rugăm în taină pentru ca Dumnezeu să o ajute să rămână fermă în hotărârea ei. Când lucrezi pentru Domnul, poţi vedea puterea cerului, dar poţi vedea şi puterea celui rău. Cu adevărat se dă o mare luptă. Cu lacrimi şiroindu-i pe faţă, ea ne-a spus:

– Caut această carte de multă vreme. Vreau să am această carte! Aşa că am completat formularul de comandă şi ea a cumpărat cartea.

Marea luptă este o realitate, iar pe cântar este mântuirea noastră. In acea zi, am simţit că femeia nu semna doar pentru o comandă de carte- ea semna pentru paşaportul spre cer.

Luis Biazotto, Statele Unite ale America

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video