Paşaport pentru cer

  „Vrăjmăşie voi pune între tine şi femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei. Aceasta îţi va zdrobi capul şi tu îi vei zdrobi călcâiul.” (Geneza 3:15)

  În trecut am fost evanghelist cu literatură, apoi am devenit lider de echipă şi responsabil pentru instruirea altor evanghelişti cu literatură. Întotdeauna am cerut putere de la Domnul pentru a face lucrarea Sa.

  Într-o zi, eram în colportaj cu un tânăr pe nume Renatto. Îi prezentam unei doamne o carte de sănătate, Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Isus. M-a ascultat politicoasă, dar când i-am prezentat Tragedia Veacurilor, parcă a prins viaţă.

  – Vreau să am această carte, a spus ea. Am căutat-o toată viaţa mea! În acea clipă a intrat în cameră şi fiica ei.

  – Mami, nu vei cumpăra această carte. Această carte nu e bună pentru tine. Mamă, nu poţi cumpăra această carte. Nu vreau să cumperi această carte!

  Renatto şi cu mine eram martori la marea luptă care se dădea chiar în faţa noastră. Oare va avea această doamnă tăria de a rezista forţelor răului care încercau să o împiedice să cumpere cartea? In cele din urmă, a început să vorbească pe un ton calm, dar cu fermitate, şi i-a spus fiicei ei:

  – Aceasta este cartea pe care mi-am dorit-o de multă vreme. Ştiu că această carte va fi bună pentru mine.

  – Mamă, am venit aici să îţi spun să nu cumperi această carte! Nu poţi cumpăra această carte!

  Femeia a început să plângă, iar noi am început să ne rugăm în taină pentru ca Dumnezeu să o ajute să rămână fermă în hotărârea ei. Când lucrezi pentru Domnul, poţi vedea puterea cerului, dar poţi vedea şi puterea celui rău. Cu adevărat se dă o mare luptă. Cu lacrimi şiroindu-i pe faţă, ea ne-a spus:

  – Caut această carte de multă vreme. Vreau să am această carte! Aşa că am completat formularul de comandă şi ea a cumpărat cartea.

  Marea luptă este o realitate, iar pe cântar este mântuirea noastră. In acea zi, am simţit că femeia nu semna doar pentru o comandă de carte- ea semna pentru paşaportul spre cer.

  Luis Biazotto, Statele Unite ale America

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...