Aventura tinerilor în Bahamas

  „Tot ce găseşte mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Căci în Locuinţa morţilor în care mergi nu mai este nici lucrare, nici chibzuială, nici ştiinţă, nici înţelepciune!” (Eclesiastul 9:10)

  Elevii de la Academia din Bahamas pot da mărturie că evanghelizarea prin literatură îţi schimbă viaţa şi îţi întăreşte credinţa în Isus. În loc să îşi petreacă vacanţa de vară uitându-se la televizor, jucând jocuri video sau călătorind, 18 elevi au făcut o diferenţă reală în vieţile celor pe care i-am întâlnit cât au lucrat ca evanghelişti cu literatură.

  După ce au fost instruiţi practic şi teoretic, punând un accent puternic pe pregătirea spirituală, au ieşit pe câmpul de lucru pentru a-L împărtăşi altora pe Hristos prin cuvântul scris. Vizitând, rugându-se şi lăsând literatură în fiecare casă, Dumnezeu a binecuvântat eforturile şi vânzările făcute. Iar ei au învăţat lecţii preţioase, cum ar fi:

  1) E nevoie de perseverenţă dacă doreşti să îţi perfecţionezi aptitudinile în vânzări;

  2) Eficienţa în vânzări creşte direct proporţional cu gradul în care laşi ca talentele şi capacităţile să fie călăuzite de Dumnezeu;

  3) Poţi să depinzi total de Dumnezeu şi poţi să te încrezi în bunătatea Sa.

  Nathan, de doar 12 ani, a spus:

  – La prima casă nu am vândut nimic, dar foarte curând am avut multe vânzări. Am lucrat atât de mult cât a vrut Domnul să lucrăm.

  – Da, Dumnezeu a oprit chiar şi ploaia pentru noi în multe ocazii, ca să putem continua să împărtăşim Evanghelia! a spus sora lui de 15 ani.

  Daniel, de 11 ani, ne-a împărtăşit următoarele:

  – În timp ce făceam colportaj, o doamnă mi-a spus că nu este interesată, dar m-am oferit să mă rog pentru ea. După rugăciune, Dumnezeu i-a atins inima şi a cumpărat întregul set de reviste. Am văzut lucrarea Duhului Sfânt, a concluzionat el.

  Shante are un mesaj special:

  – Îi sfătuiesc pe toţi tinerii să lucreze în colportaj. Nu doar că răspândeşti Cuvântul lui Dumnezeu, ci poţi să câştigi şi bani. M-am bucurat foarte mult de experienţa mea din această vară şi voi continua şi în verile următoare.

  Lucrarea prin literatură dă sens vieţii, în special când o faci din toată inima.

  Al R. Powell, Bahamas

  Aventura tinerilor în Bahamas - 2016. Elevii de la Academia din Bahamas pot da mărturie că evanghelizarea prin literatură îţi schimbă viaţa şi îţi întăreşte credinţa în Isus. În loc să îşi petreacă vacanţa de vară uitându-se la televizor, jucând jocuri video sau călătorind, 18 elevi au făcut o diferenţă reală în...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...