Aventura tinerilor în Bahamas

„Tot ce găseşte mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Căci în Locuinţa morţilor în care mergi nu mai este nici lucrare, nici chibzuială, nici ştiinţă, nici înţelepciune!” (Eclesiastul 9:10)

Elevii de la Academia din Bahamas pot da mărturie că evanghelizarea prin literatură îţi schimbă viaţa şi îţi întăreşte credinţa în Isus. În loc să îşi petreacă vacanţa de vară uitându-se la televizor, jucând jocuri video sau călătorind, 18 elevi au făcut o diferenţă reală în vieţile celor pe care i-am întâlnit cât au lucrat ca evanghelişti cu literatură.

După ce au fost instruiţi practic şi teoretic, punând un accent puternic pe pregătirea spirituală, au ieşit pe câmpul de lucru pentru a-L împărtăşi altora pe Hristos prin cuvântul scris. Vizitând, rugându-se şi lăsând literatură în fiecare casă, Dumnezeu a binecuvântat eforturile şi vânzările făcute. Iar ei au învăţat lecţii preţioase, cum ar fi:

1) E nevoie de perseverenţă dacă doreşti să îţi perfecţionezi aptitudinile în vânzări;

2) Eficienţa în vânzări creşte direct proporţional cu gradul în care laşi ca talentele şi capacităţile să fie călăuzite de Dumnezeu;

3) Poţi să depinzi total de Dumnezeu şi poţi să te încrezi în bunătatea Sa.

Nathan, de doar 12 ani, a spus:

– La prima casă nu am vândut nimic, dar foarte curând am avut multe vânzări. Am lucrat atât de mult cât a vrut Domnul să lucrăm.

– Da, Dumnezeu a oprit chiar şi ploaia pentru noi în multe ocazii, ca să putem continua să împărtăşim Evanghelia! a spus sora lui de 15 ani.

Daniel, de 11 ani, ne-a împărtăşit următoarele:

– În timp ce făceam colportaj, o doamnă mi-a spus că nu este interesată, dar m-am oferit să mă rog pentru ea. După rugăciune, Dumnezeu i-a atins inima şi a cumpărat întregul set de reviste. Am văzut lucrarea Duhului Sfânt, a concluzionat el.

Shante are un mesaj special:

– Îi sfătuiesc pe toţi tinerii să lucreze în colportaj. Nu doar că răspândeşti Cuvântul lui Dumnezeu, ci poţi să câştigi şi bani. M-am bucurat foarte mult de experienţa mea din această vară şi voi continua şi în verile următoare.

Lucrarea prin literatură dă sens vieţii, în special când o faci din toată inima.

Al R. Powell, Bahamas

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video