Aventura tinerilor în Bahamas

„Tot ce găseşte mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Căci în Locuinţa morţilor în care mergi nu mai este nici lucrare, nici chibzuială, nici ştiinţă, nici înţelepciune!” (Eclesiastul 9:10)

Elevii de la Academia din Bahamas pot da mărturie că evanghelizarea prin literatură îţi schimbă viaţa şi îţi întăreşte credinţa în Isus. În loc să îşi petreacă vacanţa de vară uitându-se la televizor, jucând jocuri video sau călătorind, 18 elevi au făcut o diferenţă reală în vieţile celor pe care i-am întâlnit cât au lucrat ca evanghelişti cu literatură.

După ce au fost instruiţi practic şi teoretic, punând un accent puternic pe pregătirea spirituală, au ieşit pe câmpul de lucru pentru a-L împărtăşi altora pe Hristos prin cuvântul scris. Vizitând, rugându-se şi lăsând literatură în fiecare casă, Dumnezeu a binecuvântat eforturile şi vânzările făcute. Iar ei au învăţat lecţii preţioase, cum ar fi:

1) E nevoie de perseverenţă dacă doreşti să îţi perfecţionezi aptitudinile în vânzări;

2) Eficienţa în vânzări creşte direct proporţional cu gradul în care laşi ca talentele şi capacităţile să fie călăuzite de Dumnezeu;

3) Poţi să depinzi total de Dumnezeu şi poţi să te încrezi în bunătatea Sa.

Nathan, de doar 12 ani, a spus:

De același autor

– La prima casă nu am vândut nimic, dar foarte curând am avut multe vânzări. Am lucrat atât de mult cât a vrut Domnul să lucrăm.

– Da, Dumnezeu a oprit chiar şi ploaia pentru noi în multe ocazii, ca să putem continua să împărtăşim Evanghelia! a spus sora lui de 15 ani.

Daniel, de 11 ani, ne-a împărtăşit următoarele:

– În timp ce făceam colportaj, o doamnă mi-a spus că nu este interesată, dar m-am oferit să mă rog pentru ea. După rugăciune, Dumnezeu i-a atins inima şi a cumpărat întregul set de reviste. Am văzut lucrarea Duhului Sfânt, a concluzionat el.

Shante are un mesaj special:

– Îi sfătuiesc pe toţi tinerii să lucreze în colportaj. Nu doar că răspândeşti Cuvântul lui Dumnezeu, ci poţi să câştigi şi bani. M-am bucurat foarte mult de experienţa mea din această vară şi voi continua şi în verile următoare.

Lucrarea prin literatură dă sens vieţii, în special când o faci din toată inima.

Al R. Powell, Bahamas

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Aventura tinerilor în Bahamas - 2016. Elevii de la Academia din Bahamas pot da mărturie că evanghelizarea prin literatură îţi schimbă viaţa şi îţi întăreşte credinţa în Isus. În loc să îşi petreacă vacanţa de vară uitându-se la televizor, jucând jocuri video sau călătorind, 18 elevi au făcut o diferenţă reală în... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.