De la producătoare de cărbuni la colportoare campioană

  „Prin harul lui Dumnezeu sunt ce sunt. Şi harul Lui faţă de mine n-a fost zadarnic, ba încă am lucrat mai mult decât toţi, totuşi nu eu, ci harul lui Dumnezeu care este în mine.” (1 Corinteni 15:10)

  Majoritatea oamenilor îmi spun Beth. Am fost o femeie de afaceri de succes, iar una dintre îndeletnicirile mele cele mai importante a fost producerea de cărbune. Apoi Dumnezeu m-a chemat să fiu colportoare şi mi-a schimbat viaţa pentru totdeauna.

  Într-un Sabat, am mers la o biserică mai departe de casă. Era Sabatul evangheliştilor cu literatură şi în acea după-amiază s-a făcut apel pentru ca oamenii să se alăture acestei lucrări. Zece persoane s-au ridicat în picioare şi s-au predat Domnului şi lucrării Sale. Pastorul m-a privit direct în ochi şi mi-a spus: „Văd că sunteţi vizitatoare. Deşi nu vă cunosc, ştiu doar că Domnul doreşte să fiţi în lucrarea cu literatură.”

  Aşa că, după ce m-am întors acasă, am început să vând din stocul de cărbune şi am devenit evanghelistă cu literatură. Din nefericire, unul dintre primele incidente a fost că mi s-au furat 40 de saci de cărbuni. Am descoperit persoana care mi-a furat cărbunii şi l-am raportat la poliţie. A trebuit să ne judecăm, iar omul care furase de la mine m-a acuzat că, de fapt, eu furasem cărbunele de la el. Cazul a durat o vreme, dar, în cele din urmă, am avut câştig de cauză. În final, bărbatul şi-a cerut iertare, iar eu l-am iertat. Dar lucrul bun din toată această poveste este că Satan nu a reuşit să-mi devieze drumul. Am continuat să fiu evanghelistă cu literatură.

  Anul trecut, cu ajutorul lui Dumnezeu, am fost printre primii evanghelişti cu literatură din zona mea, la capitolul vânzări. Lucrarea de colportaj este cu adevărat captivantă, atunci când îi lăsăm pe îngeri să ne conducă.

  Eu nu am mers la şcoală în timpul copilăriei, nici măcar în primele clase, dar acum pot să citesc şi pot înţelege toate cărţile pe care le vând. În prezent, particip la cursuri de engleză, pentru a avea şi mai mult succes în lucrarea de colportaj. Domnul a fost bun cu mine încă de când m-am alăturat acestei lucrări. Sunt sigură că îngerii mă ridică şi mă menţin pe calea cea bună.

  Bethia Wilifuied, Tanzania

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...