Datoria noastră civică

  „Ci voi veţi primi o putere, când Se va pogorî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim (…) şi până la marginile pământului.” (Faptele Apostolilor 1:8)

  Dumnezeu mi-a oferit o educaţie de calitate şi o diplomă de studii superioare. Dar după ce am aflat vestea bună a mântuirii, am renunţat la carieră, am primit botezul în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea şi am devenit evanghelist cu literatură.

  Când ajung într-un oraş, mai întâi mă rog pentru primar şi pentru administraţia locală, deoarece eu cred că, dacă primarii ar fi credincioşi, multe probleme orăşeneşti ar fi soluţionate. Aşa s-a întâmplat în oraşul Votkinsk. Am încercat să fac o programare pentru a mă întâlni cu primarul, dar secretara lui, ştiind care era scopul meu, mi-a spus că era imposibil. După ce am ieşit din birou, m-am rugat şi mi-a venit o idee. M-am întors şi am spus că aş dori să îi prezint primarului cărţi care îi vor ajuta pe oameni sa aibă familii mai puternice, copii mai buni şi să fie mai sănătoşi. Acest lucru a stârnit interesul secretarei şi mi-a spus să mă întorc într-o zi anume.

  Cu o oră înainte de întâlnirea stabilită, m-a cuprins teama, dar Duhul Sfânt m-a inspirat să citesc capitolul despre leremia din Patriarhi şi profeţi. Ieremia s-a prezentat plin de curaj înaintea regelui, deoarece el se bizuia pe făgăduinţele lui Dumnezeu. Curând mă aflam în biroul primarului, unde i-am prezentat cărţile. S-a uitat la ele şi a întrebat:

  – Cine e în spatele acestor lucruri?

  – O biserică, i-am răspuns eu.

  Am vorbit aproape o oră. Când mă pregăteam să plec, m-a întrebat:

  – Dar tu ce vrei de fapt?

  – Vreau să aveţi această carte Tragedia Veacurilor, i-am spus.

  – Eu sunt ateu, mi-a spus el. Această carte este despre religie.

  – Dacă citiţi această carte, veţi vedea cum marile profeţii din Biblie s-au împlinit în trecut şi cum se împlinesc acum. Veţi uita de ateism.

  A cumpărat cartea şi mi-a spus să păstrez restul.

  Această experienţă m-a inspirat să distribui cărţi în rândul celor care ocupă cele mai înalte poziţii în societate. Hristos a murit şi pentru ei şi au nevoie de hrană spirituală. Cere-i lui Dumnezeu să îţi dea înţelepciune şi să îţi arate cum să le duci cărţi religioase.

  Pavel Gluhov, Rusia

  Datoria noastră civică - 2016. Dumnezeu mi-a oferit o educaţie de calitate şi o diplomă de studii superioare. Dar după ce am aflat vestea bună a mântuirii, am renunţat la carieră, am primit botezul în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea şi am devenit...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Primele cinci minute contează

  Un creștin este o emblemă pentru familia lui Hristos. Prin urmare, nu se cuvine să transmitem un aer primitiv și să-i îndemnăm pe ceilalți la dispreț și prejudecată. Îi datorăm Mântuitorului nostru o reprezentare onorabilă, iar nouă, o imagine atrăgătoare, ca o chemare fără cuvinte spre un mod de viață frumos și curat.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Sclav

  Ca și Iosif, s-ar putea să nu înțelegi de ce se întâmplă anumite lucruri în viața ta. Dar ai face foarte bine dacă ai adopta aceeași atitudine de supunere față de Dumnezeu, iar El îți va aduce o victorie adevărată.

  Eroii din cotidian

  Doamne din cer, pune în sufletul nostru dorința sinceră de a insufla respect pentru părinți în copiii bisericii noastre! PROVOCARE: Ia-ți timp pentru a le povesti în Sabat copiilor bisericii impactul pe care părinții lor l-au avut asupra comunității sau localității voastre!

  Látvány, hanghatások és bűnözés

  „Nem vetem a szemem hiábavaló dologra; a pártoskodók cselekedetét gyűlölöm: nincs köze hozzám. A csalárd...