Un cântec diferit

  „Eu iubesc pe cei ce mă iubesc, şi cei ce mă caută cu tot dinadinsul mă găsesc.” (Proverbele 8:17)

  Mama mea a fost alcoolică şi considera că orice comportament era acceptabil. Într-o zi, am vizitat biserica adventistă din apropiere deoarece parea un loc mai fericit. La vârsta fragedă de doar 8 ani, familia mea nu a fost de acord ca eu să frecventez Biserica Adventistă, aşa că m-au dat afară din casă.

  După o vreme, am ajuns în oraşul Tuxtla Gutierrez, unde m-am alăturat unor „copii ai străzii”. În scurt timp, am ajuns dependent de droguri şi alcoolic. În adolescenţă, un predicator penticostal m-a invitat la biserica Iui. Mi-a plăcut, dar simţeam că nu pot fi creştin şi în acelaşi timp să consum droguri. Eram convins că nu pot să renunţ la viciile mele. Descurajat, am mers într-o zi la o casă veche, unde am atârnat o sfoară şi mă pregăteam să îmi pun capăt zilelor dar, dintr-odată, am auzit un cântec. Am mers şi am întrebat oamenii din apropiere dacă auziseră şi ei acea muzică. Dar nu o auziseră şi acum credeau că sunt nebun. Apoi, în timp ce mă îndepărtam, am auzit un glas zicându-mi: „Fiule, sunt Dumnezeul tău. În această clipă te-am scăpat de viciile tale şi ţi-am iertat toate păcatele tale. Planul Meu pentru tine este să predici Cuvântul Meu.”

  În dimineaţa următoare, mi-am luat rămas-bun de la prietenii mei penticostali, spunându-le că Dumnezeu mă chemase şi că El avea un plan pentru mine. Am mers câteva zile într-un oraş mare şi am început să predic mesajul că Dumnezeu vindecă şi mântuieşte. În cele din urmă, am devenit pastor penticostal, dar am aflat despre Sabat. Nu le-am spus superiorilor mei nimic despre acest lucru, pentru a nu avea probleme la locul de muncă. Am călătorit mult şi am susţinut multe campanii de evanghelizare, dar când m-am întors, descoperisem că Dumnezeu a răspuns rugăciunilor mele. Prietenii mei penticostali păzeau acum Sabatul.

  La scurtă vreme după aceea, Biserica Adventistă a ţinut o campanie de evanghelizare şi toţi prietenii mei au fost botezaţi. În urmă cu trei ani, am acceptat chemarea de a fi evanghelist cu literatură. Cea mai arzătoare dorinţă a mea este să fim mântuiţi în împărăţia lui Dumnezeu, pe care Isus a pregătit-o pentru noi. Sper să îi întâlnesc pe toţi cei care citesc aceste rânduri.

  Ihilmaro Lopez Lopez, Mexic

  Un cântec diferit - 2016. Mama mea a fost alcoolică şi considera că orice comportament era acceptabil. Într-o zi, am vizitat biserica adventistă din apropiere deoarece parea un loc mai fericit. La vârsta fragedă de doar 8 ani, familia mea nu a fost de acord ca eu să...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...