Un cântec diferit

„Eu iubesc pe cei ce mă iubesc, şi cei ce mă caută cu tot dinadinsul mă găsesc.” (Proverbele 8:17)

Mama mea a fost alcoolică şi considera că orice comportament era acceptabil. Într-o zi, am vizitat biserica adventistă din apropiere deoarece parea un loc mai fericit. La vârsta fragedă de doar 8 ani, familia mea nu a fost de acord ca eu să frecventez Biserica Adventistă, aşa că m-au dat afară din casă.

După o vreme, am ajuns în oraşul Tuxtla Gutierrez, unde m-am alăturat unor „copii ai străzii”. În scurt timp, am ajuns dependent de droguri şi alcoolic. În adolescenţă, un predicator penticostal m-a invitat la biserica Iui. Mi-a plăcut, dar simţeam că nu pot fi creştin şi în acelaşi timp să consum droguri. Eram convins că nu pot să renunţ la viciile mele. Descurajat, am mers într-o zi la o casă veche, unde am atârnat o sfoară şi mă pregăteam să îmi pun capăt zilelor dar, dintr-odată, am auzit un cântec. Am mers şi am întrebat oamenii din apropiere dacă auziseră şi ei acea muzică. Dar nu o auziseră şi acum credeau că sunt nebun. Apoi, în timp ce mă îndepărtam, am auzit un glas zicându-mi: „Fiule, sunt Dumnezeul tău. În această clipă te-am scăpat de viciile tale şi ţi-am iertat toate păcatele tale. Planul Meu pentru tine este să predici Cuvântul Meu.”

De același autor

În dimineaţa următoare, mi-am luat rămas-bun de la prietenii mei penticostali, spunându-le că Dumnezeu mă chemase şi că El avea un plan pentru mine. Am mers câteva zile într-un oraş mare şi am început să predic mesajul că Dumnezeu vindecă şi mântuieşte. În cele din urmă, am devenit pastor penticostal, dar am aflat despre Sabat. Nu le-am spus superiorilor mei nimic despre acest lucru, pentru a nu avea probleme la locul de muncă. Am călătorit mult şi am susţinut multe campanii de evanghelizare, dar când m-am întors, descoperisem că Dumnezeu a răspuns rugăciunilor mele. Prietenii mei penticostali păzeau acum Sabatul.

La scurtă vreme după aceea, Biserica Adventistă a ţinut o campanie de evanghelizare şi toţi prietenii mei au fost botezaţi. În urmă cu trei ani, am acceptat chemarea de a fi evanghelist cu literatură. Cea mai arzătoare dorinţă a mea este să fim mântuiţi în împărăţia lui Dumnezeu, pe care Isus a pregătit-o pentru noi. Sper să îi întâlnesc pe toţi cei care citesc aceste rânduri.

Ihilmaro Lopez Lopez, Mexic

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Un cântec diferit - 2016. Mama mea a fost alcoolică şi considera că orice comportament era acceptabil. Într-o zi, am vizitat biserica adventistă din apropiere deoarece parea un loc mai fericit. La vârsta fragedă de doar 8 ani, familia mea nu a fost de acord ca eu să... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.