Semănând sămânţa Evangheliei (2)

  „Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.” (Ieremia 29:11)

  După ce a citit Tragedia Veacurilor, Musa dorea acum să împărtăşească mesajul acelei cărţi şi altora, dar cum? La acea vreme, Musa urma să obţină diploma de licenţă în agricultură. Trebuia să scrie o lucrare oficială intitulată: „Cum pot influenţa diferitele proporţii şi combinaţii de substanţe chimice creşterea culturilor de orez.” Din nefericire, supraveghetorul lui distrusese întregul răsad de orez. Musa trebuia să repete experimentul în timpul vacanţei de vară, dar nu mai avea bani pentru a finanţa proiectul. Gândindu-se la o modalitate de a ieşi din această încurcătură, prietenul lui, Daaku, i-a spus: „Musa, poţi fi evanghelist cu literatură cu jumătate de normă, aşa ca mine, şi poţi astfel să strângi banii de care ai nevoie pentru a-ţi finanţa proiectul.”

  Musa a acceptat ideea, iar Daaku l-a instruit. La încheierea programului universitar, el şi-a spus: „Am studiat cum să produc hrană ca agricultor. Oricine poate face acest lucru, însă doar un membru al bisericii rămăşiţei poate să împărtăşească mesajul întreitei solii îngereşti cu ajutorul paginilor scrise. Şi pentru că puţini oameni fac acest lucru, îmi voi dedica viaţa acestei lucrări.” Aşa că, după ce şi-a încheiat studiile, Musa a început să vândă cărţi pentru Dumnezeu, fiind colportor cu normă întreagă.
  Rudele lui Musa au fost foarte tulburate de acest lucru. De ce ar alege o persoană cu o diplomă să „facă comerţ ambulant” cu cărţi, cum îi spuneau ei? Din nefericire, relaţia dintre Musa şi rudele lui s-a răcit, dar el a rămas credincios hotărârii lui. De-a lungul anilor, el a slujit ca evanghelist cu literatură, educator şi director de publicaţii la nivel de uniune. Rudele lui Musa au observat progresul lui în viaţă şi în cele din urmă au recunoscut că „Dumnezeu este cu el.”

  Îl cunosc foarte bine pe Musa, pentru că eu sunt Musa! Dumnezeu este bun şi credincios. El a avut un plan pentru viaţa mea. El are planuri şi pentru viaţa ta. El vrea „să îţi dea un viitor şi o nădejde.”

  Onaolapo Ajibade, Coasta de Fildeş

  Semănând sămânţa Evangheliei (2) - 2016. După ce a citit Tragedia Veacurilor, Musa dorea acum să împărtăşească mesajul acelei cărţi şi altora, dar cum? La acea vreme, Musa urma să obţină diploma de licenţă în agricultură. Trebuia să scrie o lucrare oficială intitulată...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...