O întâlnire la plajă

  „După aceea am văzut pogorându-se din cer un alt înger (…) cu glas tare şi a zis: A căzut, a căzut Babilonui cel mare! Apoi am auzit din cer un glas, care zicea: Ieşiţi din mijlocul ei, poporul Meu.” (Apocalipsa 18:1,2,4)

  În scrierile inspirate, suntem încurajaţi să folosim fiecare ocazie pentru a vesti întreita solie îngerească. Colportorii studenţi din România au slujit cu succes în staţiunile de pe malul Mării Negre în fiecare vară, timp de zece ani, incluzând şi mesajul sănătăţii în lucrarea noastră.

  Într-o zi, am întâlnit o familie aflată în vacanţă şi le-am măsurat tensiunea arterială şi indicele de grăsime. Au apreciat foarte mult lucrarea noastră. Au cumpărat o carte de sănătate şi un exemplar din Tragedia veacurilor. Mai târziu, am aflat că soţul era administratorul unei mari biserici protestante. Am avut o discuţie frumoasă cu ei, iar soţia lui a pus multe întrebări care indicau o profunzime spirituală şi interes pentru Biblie.

  Cinci ani mai târziu, desfăşuram o campanie de evanghelizare în Timişoara. Intr-un Sabat, eram în biserică, împărtăşind cu fraţii mărturii din lucrare şi încurajându-i pe membri să se implice în lucrarea de colportaj. La finalul programului, stând la uşă să salut oamenii, am văzut o femeie cu un zâmbet larg pe faţă apropiindu-se de mine. Când a ajuns la mine, mi-a spus:

  – Sabat fericit! Vă mai amintiţi de mine?

  Apoi mi-am amintit de familia ei cu care m-am întâlnit pe plajă.

  – Sunteţi doamna Iby, nu-i aşa? i-am spus eu. Ce surpriză!

  – Da, Mihai, a răspuns ea. Acum sunt sora ta de credinţă. Am fost botezată în urmă cu un an şi sunt membră a acestei biserici. Tragedia Veacurilor m-a ajutat să înţeleg adevărul despre Sabat. La început am avut unele îndoieli, dar sunt bucuroasă că Dumnezeu m-a chemat în biserica Sa.

  Mi-a cerut să mă rog pentru ca soţul şi copiii ei să fie şi ei dispuşi să urmeze toate adevărurile Bibliei.
  Ce altceva poate aduce o bucurie mai mare decât să vezi cum Cuvântul puternic al lui Dumnezeu atinge vieţi, schimbă minţi şi îi conduce pe oameni să fie în armonie cu voia Sa? O bucurie curată însoţeşte scena care îi prezintă pe copiii lui Dumnezeu, răspunzând chemării de a se uni în credinţă.

  Mihai Goran, Romania

  O întâlnire la plajă - 2016. În scrierile inspirate, suntem încurajaţi să folosim fiecare ocazie pentru a vesti întreita solie îngerească. Colportorii studenţi din România au slujit cu succes în staţiunile de pe malul Mării Negre în fiecare vară, timp de zece ani, incluzând şi...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...