O întâlnire la plajă

  „După aceea am văzut pogorându-se din cer un alt înger (…) cu glas tare şi a zis: A căzut, a căzut Babilonui cel mare! Apoi am auzit din cer un glas, care zicea: Ieşiţi din mijlocul ei, poporul Meu.” (Apocalipsa 18:1,2,4)

  În scrierile inspirate, suntem încurajaţi să folosim fiecare ocazie pentru a vesti întreita solie îngerească. Colportorii studenţi din România au slujit cu succes în staţiunile de pe malul Mării Negre în fiecare vară, timp de zece ani, incluzând şi mesajul sănătăţii în lucrarea noastră.

  Într-o zi, am întâlnit o familie aflată în vacanţă şi le-am măsurat tensiunea arterială şi indicele de grăsime. Au apreciat foarte mult lucrarea noastră. Au cumpărat o carte de sănătate şi un exemplar din Tragedia veacurilor. Mai târziu, am aflat că soţul era administratorul unei mari biserici protestante. Am avut o discuţie frumoasă cu ei, iar soţia lui a pus multe întrebări care indicau o profunzime spirituală şi interes pentru Biblie.

  Cinci ani mai târziu, desfăşuram o campanie de evanghelizare în Timişoara. Intr-un Sabat, eram în biserică, împărtăşind cu fraţii mărturii din lucrare şi încurajându-i pe membri să se implice în lucrarea de colportaj. La finalul programului, stând la uşă să salut oamenii, am văzut o femeie cu un zâmbet larg pe faţă apropiindu-se de mine. Când a ajuns la mine, mi-a spus:

  – Sabat fericit! Vă mai amintiţi de mine?

  Apoi mi-am amintit de familia ei cu care m-am întâlnit pe plajă.

  – Sunteţi doamna Iby, nu-i aşa? i-am spus eu. Ce surpriză!

  – Da, Mihai, a răspuns ea. Acum sunt sora ta de credinţă. Am fost botezată în urmă cu un an şi sunt membră a acestei biserici. Tragedia Veacurilor m-a ajutat să înţeleg adevărul despre Sabat. La început am avut unele îndoieli, dar sunt bucuroasă că Dumnezeu m-a chemat în biserica Sa.

  Mi-a cerut să mă rog pentru ca soţul şi copiii ei să fie şi ei dispuşi să urmeze toate adevărurile Bibliei.
  Ce altceva poate aduce o bucurie mai mare decât să vezi cum Cuvântul puternic al lui Dumnezeu atinge vieţi, schimbă minţi şi îi conduce pe oameni să fie în armonie cu voia Sa? O bucurie curată însoţeşte scena care îi prezintă pe copiii lui Dumnezeu, răspunzând chemării de a se uni în credinţă.

  Mihai Goran, Romania

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Când ești în al nouălea cer

  Chiar dacă îți este greu să crezi că dincolo de suferința, sărăcia și nedreptatea din jur există o altă realitate cu totul diferită și în care nu mai stăpânește nici Diavolul, nici uneltele lui, recitește relatările lui Pavel, ale lui Ioan, în Apocalipsa, și lasă-te purtat cu imaginația spre ceva ce reprezintă idealul tău de frumusețe și de bine. Imaginează-ți că abia de la acel nivel începe cu adevărat cerul și lumea pregătită de Dumnezeu celor salvați.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Cine sunt eu?

  Într-o bună zi, ceva ce ai va dispărea sau nu va mai fi valabil în dreptul tău, în timp ce un anume lucru ce face parte din identitatea ta va rămâne lipit de tine până la final.

  Importanța autorității

  Să ne rugăm să fim mereu conștienți că suntem doar ispravnici, nu proprietari! PROVOCARE: Încearcă să-ți vezi familia ca pe un cadou, nu ca pe o posesiune!

  Az Úr megóvja gyermekeit

  „Segítségül hív engem, ezért meghallgatom őt, vele vagyok háborúságában: megmentem és megdicsőítem őt.” (Zsolt 91,15)„Isten...