Primit de un înger

  „Nu sunt oare toţi duhuri slujitoare trimise să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor moşteni mântuirea?” (Evrei 1:14)

  Într-o zi, până la amiază, nu vândusem nici o carte. Neavând bani de mâncare, am continuat să lucrez. Am prezentat cărţile până după-amiază, dar nimeni nu voia să cumpere. Eram obosit, gura îmi era uscată. M-am aşezat pe o bancă şi mă gândeam la cele întâmplate, întrebându-mă cum aveam să parcurg cei 15 kilometri până acasă.

  Meditând la făgăduinţele lui Dumnezeu, am hotărât să continui să lucrez până când Domnul mă va binecuvânta cu cel puţin o vânzare. Era deja ora 6 seara. Am bătut la o uşă şi a apărut un domn. M-am recomandat, dar nu a avut răbdare să asculte prezentarea cărţilor. Bărbatul a dispărut în casă şi, când s-a întors, avea o armă în mână! A tras un foc în aer şi a strigat la mine să mă opresc. Am luat-o la fugă cât de repede am putut.

  Am ajuns într-un parc şi m-am aşezat pe o bancă, hotărând că acea zi de lucru se încheiase. Aşa că am început să parcurg cei 15 kilometri pe jos, întrebându-mă unde era Dumnezeu în toate aceste experienţe.

  Aproape că se întunecase când am ajuns în oraşul Sacaba. Apoi am văzut o croitorie în care încă lucra o doamnă. Ceva mi-a spus să intru şi să mai prezint cărţile pentru o ultimă dată în acea zi. M-a ascultat cu amabilitate vorbind despre cărţile de sănătate şi despre cele spirituale pe care le aveam cu mine. Fără să ezite, a cumpărat întreaga colecţie. Am plecat de la magazin foarte fericit. Acum aveam bani să îmi plătesc drumul până acasă. I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru binecuvântarea primită şi am hotărât să îi mulţumesc şi femeii în următoarea zi. Când am ajuns acasă, am adormit şi m-am odihnit plin de pace.

  În următoarea zi, m-am întors la atelierul de croitorie, dar acesta nu mai era acolo. Am întrebat, dar oamenii îmi spuneau că acolo nu era aşa ceva. Am întrebat şi de femeie, dar nimeni nu o cunoştea.

  Apoi mi-am dat seama că probabil un înger m-a primit şi mi-a cumpărat cărţile. I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru intervenţia Sa, pentru că mi-a oferit o experienţă atât de minunată, care m-a încurajat să continui în colportaj.

  Continuă să lupţi – Dumnezeu ne dă biruinţă, deoarece aceasta este lucrarea Sa. Nu am nici o îndoială că îngerii sunt alături de noi în fiecare zi.

  Federico Escarzo, Bolivia

  Primit de un înger - 2016. Într-o zi, până la amiază, nu vândusem nici o carte. Neavând bani de mâncare, am continuat să lucrez. Am prezentat cărţile până după-amiază, dar nimeni nu voia să cumpere. Eram obosit, gura îmi era uscată. M-am aşezat pe o bancă şi mă gândeam la cele întâmplate, întrebându-mă cum aveam să...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...