Rugăciunea lui Benny

„Copii, ascultaţi în Domnul de părinţii voştri, căci este drept.” (Efeseni 6:1)

Renee şi Tony au crescut în familii adventiste, dar nu mai frecventau biserica. Îndrumat de cineva, le-am făcut vizite timp de aproape un an. Într-o zi de marţi, împreună cu fiul meu, Benny, am mers să îi vizităm. În vizitele anterioare le dusesem My Bible Friends şi setul The Bible Stories, iar acum aşteptau să le duc o parte din următoarea comandă pe care o făcuseră.

Benny le-a dăruit DVD-urile Animated Bible, iar eu le-am spus: „Copiilor voştri le vor plăcea foarte mult aceste DVD-uri!”

Am petrecut cu ei un timp frumos, împărtăşind experienţe şi povestiri despre produsele noastre, care au fost o mare binecuvântare pentru multe familii, şi am povestit despre cum S-a folosit Dumnezeu de aceste produse pentru a-i ajuta pe oameni să Îl cunoască mai bine. l-am încurajat ca întotdeauna să îl pună pe Dumnezeu pe primul loc.

Înainte de a pleca, le-am sugerat să ne rugăm şi l-am invitat pe micuţul Benny să se roage pentru ei. Cu toţii ne-am plecat capetele, iar Benny s-a rugat: „Doamne, ajută-i pe aceşti copii să crească mari. Ajută-i să asculte de mama şi tatăl lor, să nu se bată şi să nu se lovească!”

De același autor

După rugăciune, am putut vedea că Duhul lui Dumnezeu le atinsese Inima. Renee m-a întrebat: „Cum de a ştiut să se roage aşa? Copiii noştri nu ne ascultă şi întotdeauna se bat şi se lovesc unul pe celălalt.”

Ca rezultat al cărţilor şi al vizitelor, Renee şi Tony au început să frecventeze din nou biserica şi să se apropie mai mult de Dumnezeu.

Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru multele ocazii în care El se foloseşte chiar şi de copilaşi pentru a convinge inimile celor pentru care lucrăm.

„Duhul lui Dumnezeu îi va lua în stăpânire pe copii şi ei vor face lucrarea (…) pe care oamenii adulţi nu o pot face (…) în scenele finale ale istoriei acestui pământ, mulţi dintre aceşti copii şi tineri îi vor uimi pe oameni cu mărturia lor de partea adevărului. (…) în viitorul apropiat, mulţi copii vor fi luaţi în stăpânire de Duhul lui Dumnezeu şi vor face lucrarea de proclamare a adevărului care, în acel timp, nu va putea fi făcută de membrii mai vârstnici ai bisericii.” (Căminul adventist, p. 489).

Rugăciunea micuţului Benny a fost cea mai potrivită.

Ioe Paola, Australia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Rugăciunea lui Benny - 2016. Renee şi Tony au crescut în familii adventiste, dar nu mai frecventau biserica. Îndrumat de cineva, le-am făcut vizite timp de aproape un an. Într-o zi de marţi, împreună cu fiul meu, Benny, am mers să îi vizităm. În vizitele anterioare le dusesem My Bible Friends şi setul The Bible Stories, iar acum aşteptau să... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.