Rugăciunea lui Benny

  „Copii, ascultaţi în Domnul de părinţii voştri, căci este drept.” (Efeseni 6:1)

  Renee şi Tony au crescut în familii adventiste, dar nu mai frecventau biserica. Îndrumat de cineva, le-am făcut vizite timp de aproape un an. Într-o zi de marţi, împreună cu fiul meu, Benny, am mers să îi vizităm. În vizitele anterioare le dusesem My Bible Friends şi setul The Bible Stories, iar acum aşteptau să le duc o parte din următoarea comandă pe care o făcuseră.

  Benny le-a dăruit DVD-urile Animated Bible, iar eu le-am spus: „Copiilor voştri le vor plăcea foarte mult aceste DVD-uri!”

  Am petrecut cu ei un timp frumos, împărtăşind experienţe şi povestiri despre produsele noastre, care au fost o mare binecuvântare pentru multe familii, şi am povestit despre cum S-a folosit Dumnezeu de aceste produse pentru a-i ajuta pe oameni să Îl cunoască mai bine. l-am încurajat ca întotdeauna să îl pună pe Dumnezeu pe primul loc.

  Înainte de a pleca, le-am sugerat să ne rugăm şi l-am invitat pe micuţul Benny să se roage pentru ei. Cu toţii ne-am plecat capetele, iar Benny s-a rugat: „Doamne, ajută-i pe aceşti copii să crească mari. Ajută-i să asculte de mama şi tatăl lor, să nu se bată şi să nu se lovească!”

  După rugăciune, am putut vedea că Duhul lui Dumnezeu le atinsese Inima. Renee m-a întrebat: „Cum de a ştiut să se roage aşa? Copiii noştri nu ne ascultă şi întotdeauna se bat şi se lovesc unul pe celălalt.”

  Ca rezultat al cărţilor şi al vizitelor, Renee şi Tony au început să frecventeze din nou biserica şi să se apropie mai mult de Dumnezeu.

  Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru multele ocazii în care El se foloseşte chiar şi de copilaşi pentru a convinge inimile celor pentru care lucrăm.

  „Duhul lui Dumnezeu îi va lua în stăpânire pe copii şi ei vor face lucrarea (…) pe care oamenii adulţi nu o pot face (…) în scenele finale ale istoriei acestui pământ, mulţi dintre aceşti copii şi tineri îi vor uimi pe oameni cu mărturia lor de partea adevărului. (…) în viitorul apropiat, mulţi copii vor fi luaţi în stăpânire de Duhul lui Dumnezeu şi vor face lucrarea de proclamare a adevărului care, în acel timp, nu va putea fi făcută de membrii mai vârstnici ai bisericii.” (Căminul adventist, p. 489).

  Rugăciunea micuţului Benny a fost cea mai potrivită.

  Ioe Paola, Australia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Când ești în al nouălea cer

  Chiar dacă îți este greu să crezi că dincolo de suferința, sărăcia și nedreptatea din jur există o altă realitate cu totul diferită și în care nu mai stăpânește nici Diavolul, nici uneltele lui, recitește relatările lui Pavel, ale lui Ioan, în Apocalipsa, și lasă-te purtat cu imaginația spre ceva ce reprezintă idealul tău de frumusețe și de bine. Imaginează-ți că abia de la acel nivel începe cu adevărat cerul și lumea pregătită de Dumnezeu celor salvați.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Cine sunt eu?

  Într-o bună zi, ceva ce ai va dispărea sau nu va mai fi valabil în dreptul tău, în timp ce un anume lucru ce face parte din identitatea ta va rămâne lipit de tine până la final.

  Importanța autorității

  Să ne rugăm să fim mereu conștienți că suntem doar ispravnici, nu proprietari! PROVOCARE: Încearcă să-ți vezi familia ca pe un cadou, nu ca pe o posesiune!

  Az Úr megóvja gyermekeit

  „Segítségül hív engem, ezért meghallgatom őt, vele vagyok háborúságában: megmentem és megdicsőítem őt.” (Zsolt 91,15)„Isten...