Cum pot găsi această biserică?

„Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru, Isus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovniceşti, în locurile cereşti, în Hristos.” (Efeseni 1:3)

Într-o zi, Olga Karchenko, din satul Malinovka din estul Rusiei, a primit de la fiul ei un exemplar din cartea Tragedia Veacurilor. A citit-o de mai multe ori şi i s-au deschis ochii cu privire la multe lucruri. Viaţa ei s-a schimbat şi ştia că niciodată nu va mai fi la fel. A aflat apoi despre Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, care ascultă de toate Cele Zece Porunci şi predică despre a doua venire a lui Isus.

Olga era încântată, dar nu ştia unde să găsească o biserică adventistă. Se părea că nimeni nu ştia nimic despre adventişti. Aşa că a hotărât să dea un anunţ în ziar: „Caut adventişti de ziua a şaptea. Vă rog, răspundeţi!”

Apoi, într-o zi, Olga a fost sunată de administratorul districtului respectiv pentru probleme religioase. l-a spus că în districtul ei nu exista nicio biserică adventistă, dar exista totuşi o biserică în Raichihinsk, la aproximativ 40 de kilometri de Malinovka.

De același autor

Astfel, Olga s-a dus în Raichihinsk în ziua următoare. A mers la adresa care i-a fost dată, însă nu a găsit nici o biserică. Oamenii de acolo i-au spus că biserica se mutase de mult şi nimeni nu ştia unde se întâlneau acei oameni acum. Îi venea să plângă. „Oare nu voi găsi niciodată această biserică?” se gândea ea.

Din fericire, un membru adventist a citit anunţul Olgăi. A sunat-o şi a întrebat-o de ce căuta o biserică adventistă. Ea a răspuns: „Am citit Tragedia Veacurilor şi vreau să cunosc mai bine această biserică.” În Sabatul următor, Olga s-a întors având adresa corectă, şi s-a închinat împreună cu grupul de acolo. Viaţa ei şi a familiei ei s-a schimbat, pentru că Olga a început să le împărtăşească tuturor vestea despre Isus şi despre a doua Sa venire.

Olga a fost prima care a primit botezul; a urmat fiica ei, Svetlana; mai târziu, sora ei Lidia, vecina Nadejda, nepoata Katya, fiica Vera şi nepoata Masha. Şapte persoane adulte şi trei copii se întâlnesc acum în casa Olgăi în fiecare Sabat. Nepoata Olgăi, Katya, îşi dedică vacanţele lucrării de colportaj. Când cineva citeşte mesajul cărţii Tragedia Veacurilor, îi dă lui Dumnezeu ocazia de a-i schimba viaţa.

Larisa Karavay, Rusia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cum pot găsi această biserică? - 2016. Într-o zi, Olga Karchenko, din satul Malinovka din estul Rusiei, a primit de la fiul ei un exemplar din cartea Tragedia Veacurilor. A citit-o de mai multe ori şi i s-au deschis ochii cu privire la multe lucruri. Viaţa ei s-a schimbat şi ştia că niciodată nu va mai fi la fel. A aflat apoi despre... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.