Cum pot găsi această biserică?

  „Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru, Isus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovniceşti, în locurile cereşti, în Hristos.” (Efeseni 1:3)

  Într-o zi, Olga Karchenko, din satul Malinovka din estul Rusiei, a primit de la fiul ei un exemplar din cartea Tragedia Veacurilor. A citit-o de mai multe ori şi i s-au deschis ochii cu privire la multe lucruri. Viaţa ei s-a schimbat şi ştia că niciodată nu va mai fi la fel. A aflat apoi despre Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, care ascultă de toate Cele Zece Porunci şi predică despre a doua venire a lui Isus.

  Olga era încântată, dar nu ştia unde să găsească o biserică adventistă. Se părea că nimeni nu ştia nimic despre adventişti. Aşa că a hotărât să dea un anunţ în ziar: „Caut adventişti de ziua a şaptea. Vă rog, răspundeţi!”

  Apoi, într-o zi, Olga a fost sunată de administratorul districtului respectiv pentru probleme religioase. l-a spus că în districtul ei nu exista nicio biserică adventistă, dar exista totuşi o biserică în Raichihinsk, la aproximativ 40 de kilometri de Malinovka.

  Astfel, Olga s-a dus în Raichihinsk în ziua următoare. A mers la adresa care i-a fost dată, însă nu a găsit nici o biserică. Oamenii de acolo i-au spus că biserica se mutase de mult şi nimeni nu ştia unde se întâlneau acei oameni acum. Îi venea să plângă. „Oare nu voi găsi niciodată această biserică?” se gândea ea.

  Din fericire, un membru adventist a citit anunţul Olgăi. A sunat-o şi a întrebat-o de ce căuta o biserică adventistă. Ea a răspuns: „Am citit Tragedia Veacurilor şi vreau să cunosc mai bine această biserică.” În Sabatul următor, Olga s-a întors având adresa corectă, şi s-a închinat împreună cu grupul de acolo. Viaţa ei şi a familiei ei s-a schimbat, pentru că Olga a început să le împărtăşească tuturor vestea despre Isus şi despre a doua Sa venire.

  Olga a fost prima care a primit botezul; a urmat fiica ei, Svetlana; mai târziu, sora ei Lidia, vecina Nadejda, nepoata Katya, fiica Vera şi nepoata Masha. Şapte persoane adulte şi trei copii se întâlnesc acum în casa Olgăi în fiecare Sabat. Nepoata Olgăi, Katya, îşi dedică vacanţele lucrării de colportaj. Când cineva citeşte mesajul cărţii Tragedia Veacurilor, îi dă lui Dumnezeu ocazia de a-i schimba viaţa.

  Larisa Karavay, Rusia

  Cum pot găsi această biserică? - 2016. Într-o zi, Olga Karchenko, din satul Malinovka din estul Rusiei, a primit de la fiul ei un exemplar din cartea Tragedia Veacurilor. A citit-o de mai multe ori şi i s-au deschis ochii cu privire la multe lucruri. Viaţa ei s-a schimbat şi ştia că niciodată nu va mai fi la fel. A aflat apoi despre...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!