Cum pot găsi această biserică?

  „Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru, Isus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovniceşti, în locurile cereşti, în Hristos.” (Efeseni 1:3)

  Într-o zi, Olga Karchenko, din satul Malinovka din estul Rusiei, a primit de la fiul ei un exemplar din cartea Tragedia Veacurilor. A citit-o de mai multe ori şi i s-au deschis ochii cu privire la multe lucruri. Viaţa ei s-a schimbat şi ştia că niciodată nu va mai fi la fel. A aflat apoi despre Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, care ascultă de toate Cele Zece Porunci şi predică despre a doua venire a lui Isus.

  Olga era încântată, dar nu ştia unde să găsească o biserică adventistă. Se părea că nimeni nu ştia nimic despre adventişti. Aşa că a hotărât să dea un anunţ în ziar: „Caut adventişti de ziua a şaptea. Vă rog, răspundeţi!”

  Apoi, într-o zi, Olga a fost sunată de administratorul districtului respectiv pentru probleme religioase. l-a spus că în districtul ei nu exista nicio biserică adventistă, dar exista totuşi o biserică în Raichihinsk, la aproximativ 40 de kilometri de Malinovka.

  Astfel, Olga s-a dus în Raichihinsk în ziua următoare. A mers la adresa care i-a fost dată, însă nu a găsit nici o biserică. Oamenii de acolo i-au spus că biserica se mutase de mult şi nimeni nu ştia unde se întâlneau acei oameni acum. Îi venea să plângă. „Oare nu voi găsi niciodată această biserică?” se gândea ea.

  Din fericire, un membru adventist a citit anunţul Olgăi. A sunat-o şi a întrebat-o de ce căuta o biserică adventistă. Ea a răspuns: „Am citit Tragedia Veacurilor şi vreau să cunosc mai bine această biserică.” În Sabatul următor, Olga s-a întors având adresa corectă, şi s-a închinat împreună cu grupul de acolo. Viaţa ei şi a familiei ei s-a schimbat, pentru că Olga a început să le împărtăşească tuturor vestea despre Isus şi despre a doua Sa venire.

  Olga a fost prima care a primit botezul; a urmat fiica ei, Svetlana; mai târziu, sora ei Lidia, vecina Nadejda, nepoata Katya, fiica Vera şi nepoata Masha. Şapte persoane adulte şi trei copii se întâlnesc acum în casa Olgăi în fiecare Sabat. Nepoata Olgăi, Katya, îşi dedică vacanţele lucrării de colportaj. Când cineva citeşte mesajul cărţii Tragedia Veacurilor, îi dă lui Dumnezeu ocazia de a-i schimba viaţa.

  Larisa Karavay, Rusia

  Cum pot găsi această biserică? - 2016. Într-o zi, Olga Karchenko, din satul Malinovka din estul Rusiei, a primit de la fiul ei un exemplar din cartea Tragedia Veacurilor. A citit-o de mai multe ori şi i s-au deschis ochii cu privire la multe lucruri. Viaţa ei s-a schimbat şi ştia că niciodată nu va mai fi la fel. A aflat apoi despre...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...