Iată-mă! Trimite-mă!

  „Am auzit glasul Domnului întrebând: Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi? Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!” (Isaia 6:8)

  Am devenit membru al Bisericii Adventiste din Tabasco, Mexic, în septembrie 1967. Un an mai târziu, am răspuns chemării lui Dumnezeu de a sluji ca evanghelist cu literatură, spunând: „Iată-mă, trimite-mă!” Am fost în toată regiunea Tabasco, în oraşe şi sate, pentru a duce mesajul lui Dumnezeu. Domnul m-a binecuvântat cu un mare succes şi am putut participa la trei congrese naţionale pentru evanghelişti cu literatură. Ce binecuvântare!

  Una dintre cele mai memorabile experienţe avute în această lucrare a fost când am primit o comandă de 16 seturi de cărţi de la membrii unei biserici din alt oraş. În ziua în care trebuia să le duc cărţile, am fost profund dezamăgit. Ajuns acolo, cu cele 16 seturi de cărţi comandate, am aflat ca pastorul bisericii respective trimisese un mesaj prin care le interzicea membrilor săi să cumpere cărţile.

  Imediat L-am căutat pe Dumnezeu în rugăciune. Apoi Dumnezeu mi-a descoperit planul Său. Mi-a amintit numele managerului unui hotel de acolo. L-am contactat, iar el a cumpărat un set din cărţile Living Treasures („Comori vii”). El m-a recomandat şi prietenilor lui şi prin acest om am putut vinde cu uşurinţă cele 16 seturi. „Tatăl nostru ceresc are o mie de căi prin care ne poate purta de grijă, căi despre care nu ştim nimic.” (Divina vindecare, p. 481). Managerul hotelului mi-a devenit prieten şi un client fidel. Chiar şi astăzi, inima lui este aproape de Biserica Adventistă şi de mesajul ei. Nu mă îndoiesc că se va supune influenţei Duhului Sfânt şi va lua poziţie de partea adevărului Bibliei.

  În anul 2009 m-am pensionat, la vârsta de 62 de ani, după 32 de ani de slujire ca evanghelist cu literatură. Dar când am fost întrebat dacă vreau să accept să slujesc şi după pensionare, am acceptat chemarea de a instrui alţi evanghelişti cu literatură. Iubesc această lucrare şi Dumnezeu binecuvântează grupul meu de colportori, numit „Biruitorii”. Lucrăm cu bucurie împreună, în spiritul cuvintelor: „Iată-mă, trimite-mă!” Şi Dumnezeu continuă să ne binecuvânteze.

  Vicente Perez Baeza, Mexic

  Iată-mă! Trimite-mă! - 2016. Am devenit membru al Bisericii Adventiste din Tabasco, Mexic, în septembrie 1967. Un an mai târziu, am răspuns chemării lui Dumnezeu de a sluji ca evanghelist cu literatură, spunând...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...