Iată-mă! Trimite-mă!

  „Am auzit glasul Domnului întrebând: Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi? Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!” (Isaia 6:8)

  Am devenit membru al Bisericii Adventiste din Tabasco, Mexic, în septembrie 1967. Un an mai târziu, am răspuns chemării lui Dumnezeu de a sluji ca evanghelist cu literatură, spunând: „Iată-mă, trimite-mă!” Am fost în toată regiunea Tabasco, în oraşe şi sate, pentru a duce mesajul lui Dumnezeu. Domnul m-a binecuvântat cu un mare succes şi am putut participa la trei congrese naţionale pentru evanghelişti cu literatură. Ce binecuvântare!

  Una dintre cele mai memorabile experienţe avute în această lucrare a fost când am primit o comandă de 16 seturi de cărţi de la membrii unei biserici din alt oraş. În ziua în care trebuia să le duc cărţile, am fost profund dezamăgit. Ajuns acolo, cu cele 16 seturi de cărţi comandate, am aflat ca pastorul bisericii respective trimisese un mesaj prin care le interzicea membrilor săi să cumpere cărţile.

  Imediat L-am căutat pe Dumnezeu în rugăciune. Apoi Dumnezeu mi-a descoperit planul Său. Mi-a amintit numele managerului unui hotel de acolo. L-am contactat, iar el a cumpărat un set din cărţile Living Treasures („Comori vii”). El m-a recomandat şi prietenilor lui şi prin acest om am putut vinde cu uşurinţă cele 16 seturi. „Tatăl nostru ceresc are o mie de căi prin care ne poate purta de grijă, căi despre care nu ştim nimic.” (Divina vindecare, p. 481). Managerul hotelului mi-a devenit prieten şi un client fidel. Chiar şi astăzi, inima lui este aproape de Biserica Adventistă şi de mesajul ei. Nu mă îndoiesc că se va supune influenţei Duhului Sfânt şi va lua poziţie de partea adevărului Bibliei.

  În anul 2009 m-am pensionat, la vârsta de 62 de ani, după 32 de ani de slujire ca evanghelist cu literatură. Dar când am fost întrebat dacă vreau să accept să slujesc şi după pensionare, am acceptat chemarea de a instrui alţi evanghelişti cu literatură. Iubesc această lucrare şi Dumnezeu binecuvântează grupul meu de colportori, numit „Biruitorii”. Lucrăm cu bucurie împreună, în spiritul cuvintelor: „Iată-mă, trimite-mă!” Şi Dumnezeu continuă să ne binecuvânteze.

  Vicente Perez Baeza, Mexic

  Iată-mă! Trimite-mă! - 2016. Am devenit membru al Bisericii Adventiste din Tabasco, Mexic, în septembrie 1967. Un an mai târziu, am răspuns chemării lui Dumnezeu de a sluji ca evanghelist cu literatură, spunând...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....