Răzgândirea

  „Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti.” (Ieremia 33:3)

  Sulemone Bazroy lucra împreună cu mine, mergând din uşă în uşă. În timpul dimineţii, nu am avut un succes prea mare, chiar dacă ne rugaserăm întreaga dimineaţă, aşa că ne-am rugat din nou şi mai stăruitor, ca Domnul să ne ajute.

  După-amiază, am bătut la o uşă şi am fost întâmpinaţi de o mamă cu un bebeluş în braţe. Ne-am prezentat ca fiind reprezentanţii Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie şi ea ne-a invitat călduros înăuntru.

  I-am prezentat revistele noastre de sănătate în limba hindusă. S-a uitat peste reviste cu mare interes. I-au plăcut foarte mult, dar ne-a spus: „Domnule, deşi îmi place această revistă foarte mult, nu pot să îmi fac abonament, deoarece soţul meu este cel care lucrează şi ne trimite bani, aşa că va trebui să mă consult cu el înainte de a cumpăra revista.” l-am mulţumit pentru timpul acordat şi pentru ospitalitate, i-am oferit câteva broşuri gratuite şi am întrebat-o dacă ar vrea să ne rugăm pentru familia ei. A acceptat cu bucurie şi ne-am rugat. În timp ce ieşeam, ne-a strigat să ne întoarcem. „Aşteptaţi, vă rog! Aşteptaţi! Chiar vreau să îmi fac abonament la această revistă! „ I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru că am putut vedea puterea Duhului Sfânt, care a inspirat-o pe acea femeie.

  Când ne rugăm cu oamenii, îi dăm ocazia Duhului Sfânt să lucreze direct. Ca evanghelişti cu literatură, vedem adesea cum rugăciunea schimbă anumite situaţii chiar înaintea ochilor noştri. Ellen White ne dă următorul sfat: „Cărarea sincerităţii şi cinstei nu este lipsită de piedici dar, în fiecare greutate, noi trebuie să vedem o chemare la rugăciune.” (Viaţa lui Iisus, p. 667). Din acest motiv şi multe altele, noi ne rugăm pe parcursul întregii zile. Am descoperit că succesul nostru este cu atât mai mare, cu cât suntem mai aproape de Hristos, iar inima noastră tresaltă când citim făgăduinţa găsită în Iacov 4:8: „Apropiaţi-vă de Dumnezeu şi El se va apropia de voi.”

  Vă invităm şi pe voi să vă bucuraţi de această făgăduinţă împreună cu cei aproape 50.000 de evanghelişti cu literatură care acum slujesc Domnului pe tot pământul.

  Augustine Daniel, India

  Răzgândirea - 2016. Sulemone Bazroy lucra împreună cu mine, mergând din uşă în uşă. În timpul dimineţii, nu am avut un succes prea mare, chiar dacă ne rugaserăm întreaga dimineaţă, aşa că ne-am rugat din nou şi mai stăruitor, ca...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...