Răzgândirea

„Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti.” (Ieremia 33:3)

Sulemone Bazroy lucra împreună cu mine, mergând din uşă în uşă. În timpul dimineţii, nu am avut un succes prea mare, chiar dacă ne rugaserăm întreaga dimineaţă, aşa că ne-am rugat din nou şi mai stăruitor, ca Domnul să ne ajute.

După-amiază, am bătut la o uşă şi am fost întâmpinaţi de o mamă cu un bebeluş în braţe. Ne-am prezentat ca fiind reprezentanţii Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie şi ea ne-a invitat călduros înăuntru.

De același autor

I-am prezentat revistele noastre de sănătate în limba hindusă. S-a uitat peste reviste cu mare interes. I-au plăcut foarte mult, dar ne-a spus: „Domnule, deşi îmi place această revistă foarte mult, nu pot să îmi fac abonament, deoarece soţul meu este cel care lucrează şi ne trimite bani, aşa că va trebui să mă consult cu el înainte de a cumpăra revista.” l-am mulţumit pentru timpul acordat şi pentru ospitalitate, i-am oferit câteva broşuri gratuite şi am întrebat-o dacă ar vrea să ne rugăm pentru familia ei. A acceptat cu bucurie şi ne-am rugat. În timp ce ieşeam, ne-a strigat să ne întoarcem. „Aşteptaţi, vă rog! Aşteptaţi! Chiar vreau să îmi fac abonament la această revistă! „ I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru că am putut vedea puterea Duhului Sfânt, care a inspirat-o pe acea femeie.

Când ne rugăm cu oamenii, îi dăm ocazia Duhului Sfânt să lucreze direct. Ca evanghelişti cu literatură, vedem adesea cum rugăciunea schimbă anumite situaţii chiar înaintea ochilor noştri. Ellen White ne dă următorul sfat: „Cărarea sincerităţii şi cinstei nu este lipsită de piedici dar, în fiecare greutate, noi trebuie să vedem o chemare la rugăciune.” (Viaţa lui Iisus, p. 667). Din acest motiv şi multe altele, noi ne rugăm pe parcursul întregii zile. Am descoperit că succesul nostru este cu atât mai mare, cu cât suntem mai aproape de Hristos, iar inima noastră tresaltă când citim făgăduinţa găsită în Iacov 4:8: „Apropiaţi-vă de Dumnezeu şi El se va apropia de voi.”

Vă invităm şi pe voi să vă bucuraţi de această făgăduinţă împreună cu cei aproape 50.000 de evanghelişti cu literatură care acum slujesc Domnului pe tot pământul.

Augustine Daniel, India

Comentariile sunt închise

Răzgândirea 1 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.