Roadele care rămân

  „Nu voi M-aţi ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi rod, şi rodul vostru să rămână.” (loan 15:16)

  În luna iunie a anului 1998, am fost vizitată de o evanghelistă cu literatură şi aşa am început să citesc revista Semnele timpului. Acela a fost primul meu contact cu Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Acea femeie m-a vizitat în fiecare lună şi a ascultat cu atenţie şi sinceritate tot ce mă preocupa. Am aflat că locuia în apropierea casei mele şi am devenit prietene apropiate. După o vreme, m-a invitat să studiem Biblia şi aşa am început să ne întâlnim o dată pe lună, acasă la mine. La scurt timp după aceea, ea mi-a spus: „Capela noastră a fost reconstruită recent – acum e gata. Nu vrei să vii cu mine?” Am ezitat, dar am simţit că Dumnezeu mi-a dat un imbold pentru a mă încuraja să merg, şi am mers. În 2001, după mult studiu şi rugăciune, am fost botezată şi am început noua viaţă de creştină.

  În acea perioadă, mama soţului meu se afla într-o stare de demenţă, aşa că imediat după serviciul de închinare din Sabat dimineaţa trebuia să alerg înapoi acasă pentru a o îngriji. Apoi, o perioadă, am putut să participăm amândouă la închinare, până când, în anul 2005, a decedat.

  Soţul meu s-a pensionat în 2007, aşa că, având mai mult timp liber, am putut să accept mai multe responsabilităţi la biserică, fiind diaconeasă. Dar de fiecare dată când mă întorceam mai târziu acasă, din cauza îndatoririlor pentru diaconie, soţului meu nu îi convenea acest lucru şi atmosfera de la masa de prânz era foarte ciudată. Eu cred că voia lui Dumnezeu pentru mine este să fac din căminul nostru un cămin fericit şi călduros, aşa că am renunţat la diaconie. Totuşi, încă aveam în mine dorinţa de a lucra pentru lsus, aşa că m-am rugat: „Doamne, dacă Tu doreşti, Te rog, ajută-mă să fac lucrarea de evanghelizare prin literatură, căci eu aşa am fost îndrumată spre Tine.”

  Dumnezeu mi-a adus aminte de versetul biblic din Ioan 15:16, aşa că m-am hotărât să fiu evanghelistă cu literatură în cartierul meu. Iubesc munca pe care o fac şi mă rog zilnic ca printre multele persoane pe care le întâlnesc, să am „rodul care să rămână”.

  Noriko Sekiya, Japonia

  Roadele care rămân - 2016. În luna iunie a anului 1998, am fost vizitată de o evanghelistă cu literatură şi aşa am început să citesc revista Semnele timpului. Acela a fost primul meu contact cu Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Acea femeie m-a vizitat în fiecare lună şi...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...