Calea lui Dumnezeu e cea mai bună cale

  „Eu mustru şi pedepsesc pe toţi aceia pe care-i iubesc. Fii plin de râvnă dar şi pocăieşte-te.” (Apocalipsa 3:19)

  Nu voi uita niciodată acea zi fatidică. Unul din clienţii mei m-a rugat să îi duc câteva cărţi care nu erau publicate de editura noastră. Făceam adesea astfel de servicii, deşi eram conştient că pana inspirată spune să nu ne irosim timpul vânzând cărţi care vin din alte surse, când noi avem o mărturie de dat. Am oprit la o librărie şi am cumpărat cărţile pe care şi le dorea clientul meu. Îmi făcusem planul să le vând cu un profit enorm – cam 100%. Când am ajuns la clientul meu, acesta avea un moment de închinare împreună cu câţiva prieteni. M-a invitat să mă alătur lor, iar eu am acceptat.

  După doar câteva minute, câţiva membri din grupul lor au început să transmită mesaje care sunau a profeţii. Singura persoană pe care o cunoşteam era clientul meu, care stătea chiar lângă mine. Printre cei care profeţeau se afla şi o femeie pe care nu o mai văzusem niciodată şi mă îndoiesc că ea mă văzuse vreodată. M-a strigat pe nume şi mi-a spus să încetez să mai fac un profit exorbitant din lucrarea misionară. Atunci a început să strige cu voce tare că Dumnezeu îi spusese să mă avertizeze că, dacă ignoram acea avertizare, puteam să câştig bani, dar nu aveam să trăiesc pentru a mă bucura de ei. M-am simţit ruşinat, dar m-am consolat cu gândul că, speram eu, ceilalţi închinători nu ştiau cui i se adresa ea. La final, am mers la femeia respectivă şi am întrebat-o de ce a spus ce a spus. Foarte ciudat, ea s-a uitat în gol spre mine şi a negat că a spus aşa ceva.

  După întâlnire, m-am gândit la planul meu de a scoate un profit de 100% din vânzare. Dar Dumnezeu a spus: „Căile voastre nu sunt căile Mele.” (Isaia 55:8). În acel moment, am fost convins de un lucru – Dumnezeu dorea ca eu să ascult de El imediat. Trebuia să vând cărţile cu preţul obişnuit.

  Această experienţă ciudată m-a învăţat o lecţie de care aveam mare nevoie. Mi-am dat seama că trebuia să elimin lăcomia şi interesul propriu din lucrare. Am hotărât atunci şi acolo să vând cărţile cu un profit minim şi am încetat să mai vând produsele altora. Calea lui Dumnezeu este cea mai bună cale şi Îi mulţumesc pentru acea mustrare.

  Eromosele Akhanolu, Nigeria

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...