Cuvinte pline de putere

  „Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător (…) judecă simţirile şi gândurile inimii.” (Evrei 4:12)

  Distribuirea de literatură din casă în casă îmi oferă cele mai frumoase experienţe din viaţă. Într-o zi, în oraşul Sabah din Malaysia, sora mea Rose şi cu mine făceam colportaj şi am ajuns la o casă unde am găsit doar o adolescentă. I-am arătat cărţile noastre, dar nu avea bani. La plecare, i-am oferit nişte pliante gratuite şi un talon pentru a se înscrie la cursul prin corespondenţă Vocea Profeţiei. La început a refuzat, dar după ce i-am explicat că era gratuit, s-a înscris bucuroasă. În acea zi, am vizitat toate casele din acel sat şi am vândut cărţi. L-am lăudat pe Domnul pentru aceasta.

  Dar partea interesantă a acestei relatări a avut loc abia 22 de ani mai târziu. Într-un Sabat, vizitam biserica dintr-un sat, unde predicam şi recrutam membri din biserică pentru a deveni evanghelişti cu literatură. Predicam în acea zi despre cuvintele pline de putere din cărţile noastre. Am împărtăşit o experienţă despre cum conduce Dumnezeu şi despre cărţile care câştigă multe suflete preţioase. Am spus şi că Dumnezeu trimite îngeri în ajutorul nostru, lucru pe care l-am experimentat chiar eu. După predică, o doamnă s-a ridicat şi a spus: „Cred fiecare cuvânt din ceea ce aţi spus despre cuvintele pline de putere din cărţile noastre, pentru că şi eu am experimentat acest lucru. O femeie a vizitat satul nostru cu mult timp în urmă şi mi-a oferit nişte pliante gratuite, prezentându-mi cursurile de la Vocea Profeţiei. La început le-am refuzat, deoarece nu aveam bani, dar mi-a spus cu multă bunătate: «Sunt gratuite», aşa că m-am înscris şi eu şi aşa am aflat despre acest adevăr. Astăzi mă aflu aici datorită acelei evangheliste cu literatură!”

  Am recunoscut relatarea şi mi-am amintit de acea adolescentă. Nu pot spune cât de fericită am fost să o văd pe acea femeie slujindu-l Domnului. Imediat m-am ridicat şi am spus că îmi amintesc foarte bine de acea zi. „Acea femeie care ţi-a dat talonul eram eu.” i-am spus. Ne-am salutat cu mare bucurie şi sunt sigură că Cerul s-a bucurat alături de noi.

  Noi trebuie să îi conducem pe oameni la cer. Mergi şi împarte cărţi, pliante şi taloane de înscriere la studii biblice. Îndreaptă-te spre fiecare inimă!

  Iaibi Ogou, Malaysia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...