Cuvinte pline de putere

  „Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător (…) judecă simţirile şi gândurile inimii.” (Evrei 4:12)

  Distribuirea de literatură din casă în casă îmi oferă cele mai frumoase experienţe din viaţă. Într-o zi, în oraşul Sabah din Malaysia, sora mea Rose şi cu mine făceam colportaj şi am ajuns la o casă unde am găsit doar o adolescentă. I-am arătat cărţile noastre, dar nu avea bani. La plecare, i-am oferit nişte pliante gratuite şi un talon pentru a se înscrie la cursul prin corespondenţă Vocea Profeţiei. La început a refuzat, dar după ce i-am explicat că era gratuit, s-a înscris bucuroasă. În acea zi, am vizitat toate casele din acel sat şi am vândut cărţi. L-am lăudat pe Domnul pentru aceasta.

  Dar partea interesantă a acestei relatări a avut loc abia 22 de ani mai târziu. Într-un Sabat, vizitam biserica dintr-un sat, unde predicam şi recrutam membri din biserică pentru a deveni evanghelişti cu literatură. Predicam în acea zi despre cuvintele pline de putere din cărţile noastre. Am împărtăşit o experienţă despre cum conduce Dumnezeu şi despre cărţile care câştigă multe suflete preţioase. Am spus şi că Dumnezeu trimite îngeri în ajutorul nostru, lucru pe care l-am experimentat chiar eu. După predică, o doamnă s-a ridicat şi a spus: „Cred fiecare cuvânt din ceea ce aţi spus despre cuvintele pline de putere din cărţile noastre, pentru că şi eu am experimentat acest lucru. O femeie a vizitat satul nostru cu mult timp în urmă şi mi-a oferit nişte pliante gratuite, prezentându-mi cursurile de la Vocea Profeţiei. La început le-am refuzat, deoarece nu aveam bani, dar mi-a spus cu multă bunătate: «Sunt gratuite», aşa că m-am înscris şi eu şi aşa am aflat despre acest adevăr. Astăzi mă aflu aici datorită acelei evangheliste cu literatură!”

  Am recunoscut relatarea şi mi-am amintit de acea adolescentă. Nu pot spune cât de fericită am fost să o văd pe acea femeie slujindu-l Domnului. Imediat m-am ridicat şi am spus că îmi amintesc foarte bine de acea zi. „Acea femeie care ţi-a dat talonul eram eu.” i-am spus. Ne-am salutat cu mare bucurie şi sunt sigură că Cerul s-a bucurat alături de noi.

  Noi trebuie să îi conducem pe oameni la cer. Mergi şi împarte cărţi, pliante şi taloane de înscriere la studii biblice. Îndreaptă-te spre fiecare inimă!

  Iaibi Ogou, Malaysia

  Cuvinte pline de putere - 2016. Distribuirea de literatură din casă în casă îmi oferă cele mai frumoase experienţe din viaţă. Într-o zi, în oraşul Sabah din Malaysia, sora mea Rose şi cu mine făceam colportaj şi am ajuns la o casă unde am găsit doar o adolescentă. I-am arătat cărţile noastre, dar...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....