Cuvinte pline de putere

„Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător (…) judecă simţirile şi gândurile inimii.” (Evrei 4:12)

Distribuirea de literatură din casă în casă îmi oferă cele mai frumoase experienţe din viaţă. Într-o zi, în oraşul Sabah din Malaysia, sora mea Rose şi cu mine făceam colportaj şi am ajuns la o casă unde am găsit doar o adolescentă. I-am arătat cărţile noastre, dar nu avea bani. La plecare, i-am oferit nişte pliante gratuite şi un talon pentru a se înscrie la cursul prin corespondenţă Vocea Profeţiei. La început a refuzat, dar după ce i-am explicat că era gratuit, s-a înscris bucuroasă. În acea zi, am vizitat toate casele din acel sat şi am vândut cărţi. L-am lăudat pe Domnul pentru aceasta.

Dar partea interesantă a acestei relatări a avut loc abia 22 de ani mai târziu. Într-un Sabat, vizitam biserica dintr-un sat, unde predicam şi recrutam membri din biserică pentru a deveni evanghelişti cu literatură. Predicam în acea zi despre cuvintele pline de putere din cărţile noastre. Am împărtăşit o experienţă despre cum conduce Dumnezeu şi despre cărţile care câştigă multe suflete preţioase. Am spus şi că Dumnezeu trimite îngeri în ajutorul nostru, lucru pe care l-am experimentat chiar eu. După predică, o doamnă s-a ridicat şi a spus: „Cred fiecare cuvânt din ceea ce aţi spus despre cuvintele pline de putere din cărţile noastre, pentru că şi eu am experimentat acest lucru. O femeie a vizitat satul nostru cu mult timp în urmă şi mi-a oferit nişte pliante gratuite, prezentându-mi cursurile de la Vocea Profeţiei. La început le-am refuzat, deoarece nu aveam bani, dar mi-a spus cu multă bunătate: «Sunt gratuite», aşa că m-am înscris şi eu şi aşa am aflat despre acest adevăr. Astăzi mă aflu aici datorită acelei evangheliste cu literatură!”

De același autor

Am recunoscut relatarea şi mi-am amintit de acea adolescentă. Nu pot spune cât de fericită am fost să o văd pe acea femeie slujindu-l Domnului. Imediat m-am ridicat şi am spus că îmi amintesc foarte bine de acea zi. „Acea femeie care ţi-a dat talonul eram eu.” i-am spus. Ne-am salutat cu mare bucurie şi sunt sigură că Cerul s-a bucurat alături de noi.

Noi trebuie să îi conducem pe oameni la cer. Mergi şi împarte cărţi, pliante şi taloane de înscriere la studii biblice. Îndreaptă-te spre fiecare inimă!

Iaibi Ogou, Malaysia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cuvinte pline de putere - 2016. Distribuirea de literatură din casă în casă îmi oferă cele mai frumoase experienţe din viaţă. Într-o zi, în oraşul Sabah din Malaysia, sora mea Rose şi cu mine făceam colportaj şi am ajuns la o casă unde am găsit doar o adolescentă. I-am arătat cărţile noastre, dar... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.