Am parcurs circuitul complet

„Mă povățuieşte pe cărări drepte, din pricina Numelui Său.” (Psalmii 23:3)

Când a murit mătuşa mea, în 2006, mi-a lăsat mie cartea Viaţa lui Iisus, pe care o foloseam când citeam Biblia. Cartea m-a ajutat să mă rog mai mult şi mi-a deschis apetitul pentru Cuvântul Său sfânt. Eram membră într-o biserică creştină, dar doream să aflu ce făceau alţii, aşa că am început să merg din biserică în biserică. Între timp, le împărtăşeam prietenelor mele mesajele din carte şi le plăceau foarte mult. Şi, pentru că nu ştiam de unde să cumpărăm mai multe exemplare, am xeroxat-o, ca să ne putem bucura toate de ea.

Vremea a trecut şi eu am continuat să merg prin diverse biserici. Ceva dinăuntru mă împingea să caut în continuare. Participam ici şi colo, până când un conducător din biserica mea mi-a spus că ar trebui să mă opresc din a mai căuta o biserică. Pentru că îl respectam, m-am oprit.

Apoi, într-o zi, am mers la Spitalul Adventist din Manila cu o problemă. Acolo am auzit despre Ellen White şi mi-am amintit de fascinaţia mea pentru Viaţa lui Iisus. Aşa am ajuns să studiez, împreună cu prietenele mele, acasă la doamna Masadao, membră a bisericii locale adventiste. Odată, am observat pe noptieră un exemplar din Scrieri timpurii, scrisă de Ellen White, şi grupul nostru a început să citească din acea carte în timpul studiilor.

Apoi am văzut revista Health and Home („Sănătate şi cămin”). Dorind să aflu mai multe despre ea, am aflat că nora doamnei Masadao, Emy, era evanghelistă cu literatură în Biserica Adventistă. În timp ce discutam împreună cu doamna Masadao despre cărţile lui Ellen White, Emy a intrat în cameră şi, aflând de interesul meu faţă de aceste cărţi, m-a invitat la un seminar de sănătate. Am participat doar la ultima parte a seminarului, dar acolo am hotărât să-L urmez până la capăt pe Isus. În 2011, am fost botezată şi m-am alăturat Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea.

După ce am devenit adventistă, pasul următor, care mi se părea cel mai natural, a fost să devin evanghelistă cu literatură. Am parcurs toţi paşii necesari şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru călăuzirea Sa. Sunt atât de binecuvântată!

Amy Tan, Filipine

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video