Am parcurs circuitul complet

  „Mă povățuieşte pe cărări drepte, din pricina Numelui Său.” (Psalmii 23:3)

  Când a murit mătuşa mea, în 2006, mi-a lăsat mie cartea Viaţa lui Iisus, pe care o foloseam când citeam Biblia. Cartea m-a ajutat să mă rog mai mult şi mi-a deschis apetitul pentru Cuvântul Său sfânt. Eram membră într-o biserică creştină, dar doream să aflu ce făceau alţii, aşa că am început să merg din biserică în biserică. Între timp, le împărtăşeam prietenelor mele mesajele din carte şi le plăceau foarte mult. Şi, pentru că nu ştiam de unde să cumpărăm mai multe exemplare, am xeroxat-o, ca să ne putem bucura toate de ea.

  Vremea a trecut şi eu am continuat să merg prin diverse biserici. Ceva dinăuntru mă împingea să caut în continuare. Participam ici şi colo, până când un conducător din biserica mea mi-a spus că ar trebui să mă opresc din a mai căuta o biserică. Pentru că îl respectam, m-am oprit.

  Apoi, într-o zi, am mers la Spitalul Adventist din Manila cu o problemă. Acolo am auzit despre Ellen White şi mi-am amintit de fascinaţia mea pentru Viaţa lui Iisus. Aşa am ajuns să studiez, împreună cu prietenele mele, acasă la doamna Masadao, membră a bisericii locale adventiste. Odată, am observat pe noptieră un exemplar din Scrieri timpurii, scrisă de Ellen White, şi grupul nostru a început să citească din acea carte în timpul studiilor.

  Apoi am văzut revista Health and Home („Sănătate şi cămin”). Dorind să aflu mai multe despre ea, am aflat că nora doamnei Masadao, Emy, era evanghelistă cu literatură în Biserica Adventistă. În timp ce discutam împreună cu doamna Masadao despre cărţile lui Ellen White, Emy a intrat în cameră şi, aflând de interesul meu faţă de aceste cărţi, m-a invitat la un seminar de sănătate. Am participat doar la ultima parte a seminarului, dar acolo am hotărât să-L urmez până la capăt pe Isus. În 2011, am fost botezată şi m-am alăturat Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea.

  După ce am devenit adventistă, pasul următor, care mi se părea cel mai natural, a fost să devin evanghelistă cu literatură. Am parcurs toţi paşii necesari şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru călăuzirea Sa. Sunt atât de binecuvântată!

  Amy Tan, Filipine

  Am parcurs circuitul complet - 2016. Când a murit mătuşa mea, în 2006, mi-a lăsat mie cartea Viaţa lui Iisus, pe care o foloseam când citeam Biblia. Cartea m-a ajutat să mă rog mai mult şi mi-a deschis apetitul pentru Cuvântul Său sfânt. Eram membră într-o biserică creştină, dar...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...