Am parcurs circuitul complet

  „Mă povățuieşte pe cărări drepte, din pricina Numelui Său.” (Psalmii 23:3)

  Când a murit mătuşa mea, în 2006, mi-a lăsat mie cartea Viaţa lui Iisus, pe care o foloseam când citeam Biblia. Cartea m-a ajutat să mă rog mai mult şi mi-a deschis apetitul pentru Cuvântul Său sfânt. Eram membră într-o biserică creştină, dar doream să aflu ce făceau alţii, aşa că am început să merg din biserică în biserică. Între timp, le împărtăşeam prietenelor mele mesajele din carte şi le plăceau foarte mult. Şi, pentru că nu ştiam de unde să cumpărăm mai multe exemplare, am xeroxat-o, ca să ne putem bucura toate de ea.

  Vremea a trecut şi eu am continuat să merg prin diverse biserici. Ceva dinăuntru mă împingea să caut în continuare. Participam ici şi colo, până când un conducător din biserica mea mi-a spus că ar trebui să mă opresc din a mai căuta o biserică. Pentru că îl respectam, m-am oprit.

  Apoi, într-o zi, am mers la Spitalul Adventist din Manila cu o problemă. Acolo am auzit despre Ellen White şi mi-am amintit de fascinaţia mea pentru Viaţa lui Iisus. Aşa am ajuns să studiez, împreună cu prietenele mele, acasă la doamna Masadao, membră a bisericii locale adventiste. Odată, am observat pe noptieră un exemplar din Scrieri timpurii, scrisă de Ellen White, şi grupul nostru a început să citească din acea carte în timpul studiilor.

  Apoi am văzut revista Health and Home („Sănătate şi cămin”). Dorind să aflu mai multe despre ea, am aflat că nora doamnei Masadao, Emy, era evanghelistă cu literatură în Biserica Adventistă. În timp ce discutam împreună cu doamna Masadao despre cărţile lui Ellen White, Emy a intrat în cameră şi, aflând de interesul meu faţă de aceste cărţi, m-a invitat la un seminar de sănătate. Am participat doar la ultima parte a seminarului, dar acolo am hotărât să-L urmez până la capăt pe Isus. În 2011, am fost botezată şi m-am alăturat Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea.

  După ce am devenit adventistă, pasul următor, care mi se părea cel mai natural, a fost să devin evanghelistă cu literatură. Am parcurs toţi paşii necesari şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru călăuzirea Sa. Sunt atât de binecuvântată!

  Amy Tan, Filipine

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...