Noul organist

  „Duceţi-vă dar la răspântiile drumurilor şi chemaţi la nuntă pe toţi aceia pe care-i veţi găsi.” (Matei 22:9)

  Într-o zi, făceam colportaj într-un district mai mic, numit Springfield, aflat la 25 de kilometri la sud de oraşul Montego Bay, din Jamaica. Vizitasem de mai multe ori o şcoală de acolo şi prezentasem cărţile noastre la mai mulţi profesori. Dar nu mi-am dat seama că una dintre profesoare, pe care nu o abordasem înainte, mă urmărea cu interes la fiecare vizită pe care o făceam în şcoală.

  Într-o zi, intrând în incinta şcolii, m-a chemat la ea şi mi-a spus:

  – Am observat că ori de câte ori vii aici mergi la ceilalţi profesori, dar la mine nu vii. Ce ai de vânzare? m-a întrebat în timp ce răsfoia cărţile. Vreau cartea de Imnuri creştine cu note. Eu cânt la orgă într-o biserică baptistă.

  Apoi mi-a spus un lucru care mi-a atras atenţia:

  – Duhul Sfânt îmi vorbeşte şi aş vrea să merg la o biserică unde oamenii se închină sâmbăta.

  Nu am ezitat să o invit la cea mai apropiată biserică adventistă, promiţându-i că voi fi şi eu acolo. În primul Sabat, am sperat să o văd la biserică, dar nu a venit. În Sabatul următor, am mers la aceeaşi biserică şi am aşteptat-o. La ora 10, am simţit îndemnul să găsesc pe cineva care avea maşină şi să merg să o aduc cu maşina. Am găsit un şofer dispus să mă ducă până la casa acelei doamne. Am oprit la poartă şi am strigat-o. Fiul ei i-a spus că o aştepta o femeie afară. Când m-a recunoscut, s-a decis să vină. S-a îmbrăcat foarte repede şi am mers împreună la biserică.

  Din acea zi, ea a continuat să frecventeze biserica şi să se bucure de părtăşia din adunare. Astăzi, împreună cu fiica ei sunt membre ale bisericii rămăşiţei lui Dumnezeu, iar ea slujeşte ca organistă.

  Evangheliştii cu literatură sunt agenţii lui Dumnezeu prin care lumina adevărului este dusă altora. Prin cărţile şi invitaţiile pe care le împărţim celor cu care intrăm în contact, multe vieţi sunt schimbate şi pregătite pentru împărăţia lui Dumnezeu. Să nu uităm ce putere mare are ospitalitatea. Dumnezeu să ne ajute să fim generoşi cu invitaţiile noastre de a veni la casa Domnului şi să participăm la sărbătoarea unde învăţăm din Cuvântul sfânt al lui Dumnezeu.

  Anna Watson-Lawrence, Jamaica

  Noul organist - 2016. Într-o zi, făceam colportaj într-un district mai mic, numit Springfield, aflat la 25 de kilometri la sud de oraşul Montego Bay, din Jamaica. Vizitasem de mai multe ori o şcoală de acolo şi prezentasem cărţile noastre la mai mulţi profesori. Dar nu mi-am dat seama că...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...