Sincronizarea perfectă a lui Dumnezeu

  „Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima.” (Ieremia 29:13)

  Într-o zi, am simţit îndemnul de a lucra pe o stradă anume din Papkura. Dar înainte de a-mi începe lucrul, am simţit că trebuie să citesc de la pagina 40 din Today, Tomorrow and You („Astăzi, mâine şi tu”). Apoi am mers pentru a face colportaj pe o secţiune a străzii şi am hotărât să mă întorc şi în ziua următoare pentru a termina. A doua zi, o femeie m-a invitat în casă şi asculta cu mare atenţie în timp ce prezentam seria de cărţi Family Medical Care („Îngrijire medicală pentru familie”). A fost foarte impresionată de aceste cărţi.

  Apoi i-am arătat Today, Tomorrow and You. În timp ce îi dădeam cartea, un susur blând părea să îmi spună: „Asta este şansa ta!” Femeia s-a uitat cu atenţie prin carte, făcând câteva comentarii pozitive, în timp ce dădea paginile. Am întrebat-o dacă aş putea să îi citesc un fragment scurt din carte, iar ea a încuviinţat. Am deschis la pagina 39 şi am început să citesc până la pagina 40 acelaşi pasaj pe care îl citisem cu o zi înainte.

  După ce am citit pasajul, i-am arătat şi restul cărţilor pe care le aveam cu mine. I-au plăcut toate cărţile şi, în cele din urmă, a hotărât să cumpere setul Family Medical Care, inclusiv CD-ul; Today, Tomorrow and You; câteva cărţi de educaţie şi sănătate şi Biblia pentru familie.

  În timp ce scriam comanda de cărţi, ea mi-a spus: „Ştii ce, e foarte interesant că ai venit astăzi la noi acasă. Chiar de dimineaţă mă rugam ca să vină cineva şi să îmi arate nişte cărţi bune despre educaţia copiilor şi iată-te aici!”

  Plină de încântare, i-am spus că nu era singura care primise răspuns la rugăciunile ei. I-am spus că în ziua precedentă am simţit îndemnul de a citi din cartea Today, Tomorrow and You, de la pagina 40 – chiar pasajul pe care tocmai i-l citisem.

  După ce am completat formularul de comandă şi am confirmat vânzarea, am întrebat-o pe doamnă dacă ne-am putea ruga împreună, ceea ce am şi făcut. Mi-am continuat ziua lăudându-L pe Dumnezeu pentru că m-a condus la ea, răspunzând astfel nevoii şi rugăciunii ei. Deşi nu ne dăm întotdeauna seama, sincronizarea lui Dumnezeu este întotdeauna perfectă.

  Rose Davidson, Noua Zeelandă

  Sincronizarea perfectă a lui Dumnezeu - 2016. Într-o zi, am simţit îndemnul de a lucra pe o stradă anume din Papkura. Dar înainte de a-mi începe lucrul, am simţit că trebuie să citesc de la pagina 40 din Today, Tomorrow and You („Astăzi, mâine şi tu”). Apoi am mers pentru...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!