Sincronizarea perfectă a lui Dumnezeu

  „Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima.” (Ieremia 29:13)

  Într-o zi, am simţit îndemnul de a lucra pe o stradă anume din Papkura. Dar înainte de a-mi începe lucrul, am simţit că trebuie să citesc de la pagina 40 din Today, Tomorrow and You („Astăzi, mâine şi tu”). Apoi am mers pentru a face colportaj pe o secţiune a străzii şi am hotărât să mă întorc şi în ziua următoare pentru a termina. A doua zi, o femeie m-a invitat în casă şi asculta cu mare atenţie în timp ce prezentam seria de cărţi Family Medical Care („Îngrijire medicală pentru familie”). A fost foarte impresionată de aceste cărţi.

  Apoi i-am arătat Today, Tomorrow and You. În timp ce îi dădeam cartea, un susur blând părea să îmi spună: „Asta este şansa ta!” Femeia s-a uitat cu atenţie prin carte, făcând câteva comentarii pozitive, în timp ce dădea paginile. Am întrebat-o dacă aş putea să îi citesc un fragment scurt din carte, iar ea a încuviinţat. Am deschis la pagina 39 şi am început să citesc până la pagina 40 acelaşi pasaj pe care îl citisem cu o zi înainte.

  După ce am citit pasajul, i-am arătat şi restul cărţilor pe care le aveam cu mine. I-au plăcut toate cărţile şi, în cele din urmă, a hotărât să cumpere setul Family Medical Care, inclusiv CD-ul; Today, Tomorrow and You; câteva cărţi de educaţie şi sănătate şi Biblia pentru familie.

  În timp ce scriam comanda de cărţi, ea mi-a spus: „Ştii ce, e foarte interesant că ai venit astăzi la noi acasă. Chiar de dimineaţă mă rugam ca să vină cineva şi să îmi arate nişte cărţi bune despre educaţia copiilor şi iată-te aici!”

  Plină de încântare, i-am spus că nu era singura care primise răspuns la rugăciunile ei. I-am spus că în ziua precedentă am simţit îndemnul de a citi din cartea Today, Tomorrow and You, de la pagina 40 – chiar pasajul pe care tocmai i-l citisem.

  După ce am completat formularul de comandă şi am confirmat vânzarea, am întrebat-o pe doamnă dacă ne-am putea ruga împreună, ceea ce am şi făcut. Mi-am continuat ziua lăudându-L pe Dumnezeu pentru că m-a condus la ea, răspunzând astfel nevoii şi rugăciunii ei. Deşi nu ne dăm întotdeauna seama, sincronizarea lui Dumnezeu este întotdeauna perfectă.

  Rose Davidson, Noua Zeelandă

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...