Scris de mână în nisip

  „Isus i-a spus: Femeie, unde sunt pârâşii tâi? Nimeni nu te-a osândit? Nimeni, Doamne, i-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: Nici Eu nu te osândesc. Du-te şi să nu mai păcătuieşti.” (loan 8:10,11)

  Mergând prin satul Staraya Vyzhva, Oleg şi cu mine am intrat într-o secţie de pompieri. Acolo am fost întâmpinaţi de doi angajaţi, cărora ne-am prezentat ca fiind reprezentanţi ai Editurii Izvorul Vieţii. Am vorbit puţin cu ei, după care ne-au trimis la şefii lor care erau în curte. Le-am prezentat câteva cărţi şi le-au plăcut foarte mult, dar nu aveau nici un ban la ei ca să le cumpere.

  Aşa că m-am întors înăuntru pentru a-i vedea din nou pe primii doi bărbaţi cu care ne întâlniserăm, rugându-ne în taină pentru călăuzirea lui Dumnezeu. I-am găsit în apropierea simulatorului de incendiu pentru instruire. După ce i-am întrebat câte ceva despre simulator, am vorbit despre materialele pe care le prezentasem. Apoi unul dintre pompieri, Yuri, ne-a relatat următoarea întâmplare:

  Yuri obişnuia să consume foarte mult alcool, dar într-o noapte a visat că lua şi el parte la scena în care o femeie a fost prinsă în preacurvie şi adusă la Hristos pentru a-şi primi pedeapsa. L-a văzut apoi pe Hristos scriind cu degetul Său pe nisip şi i-a văzut pe pârâşii femeii cum se îndepărtau în tăcere. Apoi l-a auzit pe Isus spunându-i femeii: „Nici Eu nu te osândesc. Du-te şi să nu mai păcătuieşti!”

  După ce s-a trezit, Yuri a trezit-o şi pe soţia lui şi i-a cerut să îi caute o Biblie. Ea i-a spus că păcătoşii ca Yuri nu ar trebui să citească din Biblie. Dar nu a ascultat-o. În schimb, el a găsit povestea din visul lui în loan 8:1-11. Citind relatarea din Biblie, simţea că o săgeată înflăcărată i-a străpuns pieptul şi că Domnul rostea aceleaşi cuvinte şi în dreptul lui. De atunci încoace, Yuri a încetat să mai consume alcool şi citeşte regulat din Biblie. A spus că Biblia i-a schimbat radical viaţa, dar nu putea înţelege multe din lucrurile pe care le citea.

  I-am sugerat să înceapă studii biblice, care să-l ajute să înţeleagă mai bine ce citea. A fost de acord şi aşa am început prima lecţie. Apoi a început să citească Tragedia Veacurilor. Nu ştiu încă rezultatul poveştii lui Yuri, dar Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru călăuzirea Sa.

  Pyodor Polegenko, Ucraina

  Scris de mână în nisip - 2016. Mergând prin satul Staraya Vyzhva, Oleg şi cu mine am intrat într-o secţie de pompieri. Acolo am fost întâmpinaţi de doi angajaţi, cărora ne-am prezentat ca fiind reprezentanţi ai Editurii Izvorul Vieţii. Am vorbit puţin cu ei, după care ne-au trimis la şefii lor care erau în curte. Le-am prezentat câteva cărţi şi...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...