Scris de mână în nisip

  „Isus i-a spus: Femeie, unde sunt pârâşii tâi? Nimeni nu te-a osândit? Nimeni, Doamne, i-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: Nici Eu nu te osândesc. Du-te şi să nu mai păcătuieşti.” (loan 8:10,11)

  Mergând prin satul Staraya Vyzhva, Oleg şi cu mine am intrat într-o secţie de pompieri. Acolo am fost întâmpinaţi de doi angajaţi, cărora ne-am prezentat ca fiind reprezentanţi ai Editurii Izvorul Vieţii. Am vorbit puţin cu ei, după care ne-au trimis la şefii lor care erau în curte. Le-am prezentat câteva cărţi şi le-au plăcut foarte mult, dar nu aveau nici un ban la ei ca să le cumpere.

  Aşa că m-am întors înăuntru pentru a-i vedea din nou pe primii doi bărbaţi cu care ne întâlniserăm, rugându-ne în taină pentru călăuzirea lui Dumnezeu. I-am găsit în apropierea simulatorului de incendiu pentru instruire. După ce i-am întrebat câte ceva despre simulator, am vorbit despre materialele pe care le prezentasem. Apoi unul dintre pompieri, Yuri, ne-a relatat următoarea întâmplare:

  Yuri obişnuia să consume foarte mult alcool, dar într-o noapte a visat că lua şi el parte la scena în care o femeie a fost prinsă în preacurvie şi adusă la Hristos pentru a-şi primi pedeapsa. L-a văzut apoi pe Hristos scriind cu degetul Său pe nisip şi i-a văzut pe pârâşii femeii cum se îndepărtau în tăcere. Apoi l-a auzit pe Isus spunându-i femeii: „Nici Eu nu te osândesc. Du-te şi să nu mai păcătuieşti!”

  După ce s-a trezit, Yuri a trezit-o şi pe soţia lui şi i-a cerut să îi caute o Biblie. Ea i-a spus că păcătoşii ca Yuri nu ar trebui să citească din Biblie. Dar nu a ascultat-o. În schimb, el a găsit povestea din visul lui în loan 8:1-11. Citind relatarea din Biblie, simţea că o săgeată înflăcărată i-a străpuns pieptul şi că Domnul rostea aceleaşi cuvinte şi în dreptul lui. De atunci încoace, Yuri a încetat să mai consume alcool şi citeşte regulat din Biblie. A spus că Biblia i-a schimbat radical viaţa, dar nu putea înţelege multe din lucrurile pe care le citea.

  I-am sugerat să înceapă studii biblice, care să-l ajute să înţeleagă mai bine ce citea. A fost de acord şi aşa am început prima lecţie. Apoi a început să citească Tragedia Veacurilor. Nu ştiu încă rezultatul poveştii lui Yuri, dar Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru călăuzirea Sa.

  Pyodor Polegenko, Ucraina

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...