Un mare succes alături de Dumnezeu (1)

  „Eu am căutat pe Domnul şi mi-a răspuns, m-a izbăvit din toate temerile mele.” (Psalmii 34:4)

  Într-o duminică, în timpul campaniei de vară din La Paz, directorul Departamentului Publicaţii din vestul Boliviei, Gualberto Mamani, ne-a lansat o provocare la devoţionalul de dimineaţă. Provocarea Şapte Zile de Putere era să vindem 49 de cărţi în 7 zile. Dacă atingeam acest obiectiv, primeam un costum nou.

  Aveam mare nevoie de un costum. Am fost sigur că puteam atinge obiectivul stabilit. M-am rugat astfel: „Doamne, nu vreau doar să ating acest obiectiv, ci să îl depăşesc.”

  În prima zi de colportaj, am vândut doar o carte. Am fost descurajat şi mă gândeam că provocarea era imposibil de realizat şi deja pierdusem. În ziua următoare, luni, m-am trezit şi I-am cerut Domnului să mă ajute în acea zi. Eram foarte hotărât şi am ieşit la lucru, dar Dumnezeu mi-a întrecut aşteptările şi a făcut o minune uimitoare pentru mine. Până la amiază, vândusem deja toate cărţile pe care le aveam la mine. A trebuit să mă întorc la locul în care eram cazat pentru a lua mai multe cărţi. Când soarele era gata să apună, numărul cărţilor vândute în acea zi a ajuns la 16. Am sărit în sus de bucurie, iar apoi am căzut pe genunchi şi I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale! Ceea ce nu vândusem în ziua precedentă vândusem în acea zi.

  A treia zi m-am rugat lui Dumnezeu să mă binecuvânteze din nou. La devoţional, am fost amintit ca fiind unul dintre cei mai buni colportori. Ştiam că Dumnezeu era cel care mă ajuta. În acea zi, Dumnezeu mi-a arătat din nou puterea Sa. Părea că singura mea îndatorire era să duc geanta şi să livrez cărţile – acestea păreau să se vândă singure.

  În a şasea zi, mă aflam din nou pe lista celor mai de succes colportori, ceea ce a fost îmbucurător pentru mine. Pastorul mi-a spus că a şaptea şi ultima zi din program avea să fie luni, iar costumul va fi oferit marţi. Dumnezeu a continuat să mă binecuvânteze. În acea noapte am făcut totalul vânzărilor; vândusem 47 de cărţi în doar şase zile. Nu vă puteţi închipui cât de fericit am fost! Am îngenuncheat şi l-am mulţumit lui Dumnezeu pentru acest succes.

  Alan Joel Tancara Lequipe, Bolivia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...