Un mare succes alături de Dumnezeu (1)

  „Eu am căutat pe Domnul şi mi-a răspuns, m-a izbăvit din toate temerile mele.” (Psalmii 34:4)

  Într-o duminică, în timpul campaniei de vară din La Paz, directorul Departamentului Publicaţii din vestul Boliviei, Gualberto Mamani, ne-a lansat o provocare la devoţionalul de dimineaţă. Provocarea Şapte Zile de Putere era să vindem 49 de cărţi în 7 zile. Dacă atingeam acest obiectiv, primeam un costum nou.

  Aveam mare nevoie de un costum. Am fost sigur că puteam atinge obiectivul stabilit. M-am rugat astfel: „Doamne, nu vreau doar să ating acest obiectiv, ci să îl depăşesc.”

  În prima zi de colportaj, am vândut doar o carte. Am fost descurajat şi mă gândeam că provocarea era imposibil de realizat şi deja pierdusem. În ziua următoare, luni, m-am trezit şi I-am cerut Domnului să mă ajute în acea zi. Eram foarte hotărât şi am ieşit la lucru, dar Dumnezeu mi-a întrecut aşteptările şi a făcut o minune uimitoare pentru mine. Până la amiază, vândusem deja toate cărţile pe care le aveam la mine. A trebuit să mă întorc la locul în care eram cazat pentru a lua mai multe cărţi. Când soarele era gata să apună, numărul cărţilor vândute în acea zi a ajuns la 16. Am sărit în sus de bucurie, iar apoi am căzut pe genunchi şi I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale! Ceea ce nu vândusem în ziua precedentă vândusem în acea zi.

  A treia zi m-am rugat lui Dumnezeu să mă binecuvânteze din nou. La devoţional, am fost amintit ca fiind unul dintre cei mai buni colportori. Ştiam că Dumnezeu era cel care mă ajuta. În acea zi, Dumnezeu mi-a arătat din nou puterea Sa. Părea că singura mea îndatorire era să duc geanta şi să livrez cărţile – acestea păreau să se vândă singure.

  În a şasea zi, mă aflam din nou pe lista celor mai de succes colportori, ceea ce a fost îmbucurător pentru mine. Pastorul mi-a spus că a şaptea şi ultima zi din program avea să fie luni, iar costumul va fi oferit marţi. Dumnezeu a continuat să mă binecuvânteze. În acea noapte am făcut totalul vânzărilor; vândusem 47 de cărţi în doar şase zile. Nu vă puteţi închipui cât de fericit am fost! Am îngenuncheat şi l-am mulţumit lui Dumnezeu pentru acest succes.

  Alan Joel Tancara Lequipe, Bolivia

  Un mare succes alături de Dumnezeu (1) - 2016. Într-o duminică, în timpul campaniei de vară din La Paz, directorul Departamentului Publicaţii din vestul Boliviei, Gualberto Mamani, ne-a lansat o provocare la devoţionalul de dimineaţă. Provocarea Şapte Zile de Putere era să vindem 49 de cărţi în 7 zile. Dacă atingeam acest obiectiv...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...