Un mare succes alături de Dumnezeu (2)

  „Smeriţi-vă înaintea Domnului şi El vă va înălţa.” (lacov 4:10)

  Luni dimineaţa, a şaptea zi a provocării, m-am trezit plin de încredere, spre deosebire de celelalte zile. Aveam nevoie să mai vând doar două cărţi. Inima îmi era plină de mândrie şi am uitat să mă rog. Mă gândeam doar la eforturile mele de a vinde cele 47 de cărţi şi cât de aproape eram de un costum nou. Nu mă gândeam să caut ajutorul Domnului. Mă consideram in centrul acestei lucrări. „Nimeni, mă gândeam eu, nu era mai bun ca mine.”

  „Am purtat aceste gânduri înălţătoare în minte şi am plecat în colportaj, încrezându-mă în propria mea înţelepciune. În acea dimineaţă, am vândut o singura carte. Trebuia să mai vând o singură carte pentru a-mi atinge obiectivul. În acea după-amiază, nu am vândut însă nimic. Toţi m-au refuzat. M-am simţit groaznic. Orele treceau cu repeziciune şi s-a făcut ora 6. Birourile H închideau. M-am aşezat pe o bancă, compătimindu-mă de unul singur.

  Apoi mi-am amintit de Dumnezeu. M-am gândit la egoismul şi mândria mea. Am început să mă rog, spunându-l că îmi pare rău şi cerându-l iertare pentru că nu mi-am amintit de Autorul tuturor minunilor din acea saptămână. l-am cerut lui Dumnezeu să îmi mai dea o şansă. Când am deschis ochii, am văzut o bancă, gata să se închidă. Am intrat şi m-am oprit la primul birou, l-am prezentat domnului de acolo trei cărţi. El m-a întrebat: „Ce altceva mai ai?” l-am arătat şi celelalte cărţi, iar el a spus: „Le vreau pe toate.” Am rămas stupefiat. Totul părea un vis. După ce a semnat hârtiile, am plecat de la bancă plin de bucurie, spunând: „Îţi mulţumesc, Doamne! Niciodată nu îţi voi mai întoarce spatele!”

  Întors acasă, mi-am amintit de rugăciunea rostită în prima zi. Îi cerusem Domnului să mă ajute să depăşesc ţinta stabilită, și El m-a ajutat. Vândusem 54 de cărţi în doar şapte zile.

  Este minunat să ştii că, în ciuda tuturor greşelilor noastre, Dumnezeu nu ne părăseşte niciodată. Trebuie doar să ne încredem în El. În ziua următoare, am primit costumul. Astăzi, îi dau slavă lui Dumnezeu pentru binecuvântările şi minunile Sale directe în fiecare domeniu al vieţii mele. În colportaj, simt că Dumnezeu e la conducerea vieţii mele.

  Dacă vrei să vezi minuni, fă colportaj! Fă parte din această aventură de neuitat!

  Alan Joel Tancara Lequipe, Bolivia

  Un mare succes alături de Dumnezeu (2) - 2016. Luni dimineaţa, a şaptea zi a provocării, m-am trezit plin de încredere, spre deosebire de celelalte zile. Aveam nevoie să mai vând doar două cărţi. Inima îmi era plină de mândrie şi am uitat să mă rog. Mă gândeam doar la eforturile mele de a vinde cele 47 de cărţi şi cât de aproape eram de...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...