Cartea care mi-a schimbat viaţa

  „Veniţi după Mine şi vă voi face pescari de oameni. Îndată ei au lăsat mrejele şi au mers după El.” (Matei 4:19,20)

  Într-o zi, i-am cerut tatălui meu să îmi dea o carte bună de citit. El mi-a spus: „Am cumpărat o carte interesantă despre istorie de la un om din piaţă – Tragedia Veacurilor.” Cu şapte luni înainte, începusem să citesc Biblia. Voiam ceva de încredere. Tot ce am descoperit în Biblie vorbea minţii şi inimii mele, dar aveam multe întrebări. Eram nerăbdătoare să aflu mai multe despre Dumnezeu.

  La acea vreme, eram profesor suplinitor. Într-o zi, am întâlnit o femeie adventistă. l-am spus despre cartea pe care mi-o dăduse tatăl meu. A fost surprinsă să audă acest lucru, iar apoi m-a invitat la biserica ei. Am vizitat pentru prima dată Biserica Adventistă în 1993. Duhul Sfânt mi-a inspirat mintea şi, în februarie 1994, am primit botezul împreună cu soţul meu. Am continuat să studiez Tragedia Veacurilor şi le-am vorbit şi părinţilor mei despre cât de necesar era să se pocăiască şi să se pregătească pentru venirea lui Hristos. Au început şi ei să frecventeze biserica. Astăzi, împreună cu soacra mea, sunt botezaţi.

  Datorită iubirii mele pentru cărţi, am fost colportor voluntar din 2000 până în 2006. În acelaşi timp, am continuat să lucrez ca profesor suplinitor şi prezentatoare la studioul local Radio Vocea Speranţei. Fiul nostru, adolescent la acea vreme, avea nevoie de mai multă atenţie, aşa că am hotărât să ies din lucrarea de colportaj pentru o vreme şi să-i dedic mai mult timp. Dar Domnul m-a chemat din nou la această lucrare şi m-am reînscris, pentru a lucra cu jumătate de normă. Am renunţat la slujba mea de la Radio Vocea Speranţei. Timp de trei ani i-am urmat pe colegii mei colportori în campaniile lor. În tot acest timp, am recitit Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. După luni întregi de lupte interioare, am renunţat şi la slujba de profesor suplinitor şi am devenit colportor cu normă întreagă. Recomand cu căldură oricui cartea Tragedia Veacurilor, care mi-a schimbat viaţa. Aştept clipa în care îl voi întâlni pe cel care i-a vândut cartea tatălui meu. Isus ne cheamă să îl urmăm pe El şi să devenim „pescari de oameni”. Ce chemare măreaţă!

  Liliana Sucitu, România

  Cartea care mi-a schimbat viaţa - 2016. Într-o zi, i-am cerut tatălui meu să îmi dea o carte bună de citit. El mi-a spus: „Am cumpărat o carte interesantă despre istorie de la un om din piaţă - Tragedia Veacurilor.” Cu şapte luni înainte, începusem să citesc Biblia. Voiam ceva de încredere. Tot ce am descoperit în Biblie vorbea...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...