Cartea care mi-a schimbat viaţa

  „Veniţi după Mine şi vă voi face pescari de oameni. Îndată ei au lăsat mrejele şi au mers după El.” (Matei 4:19,20)

  Într-o zi, i-am cerut tatălui meu să îmi dea o carte bună de citit. El mi-a spus: „Am cumpărat o carte interesantă despre istorie de la un om din piaţă – Tragedia Veacurilor.” Cu şapte luni înainte, începusem să citesc Biblia. Voiam ceva de încredere. Tot ce am descoperit în Biblie vorbea minţii şi inimii mele, dar aveam multe întrebări. Eram nerăbdătoare să aflu mai multe despre Dumnezeu.

  La acea vreme, eram profesor suplinitor. Într-o zi, am întâlnit o femeie adventistă. l-am spus despre cartea pe care mi-o dăduse tatăl meu. A fost surprinsă să audă acest lucru, iar apoi m-a invitat la biserica ei. Am vizitat pentru prima dată Biserica Adventistă în 1993. Duhul Sfânt mi-a inspirat mintea şi, în februarie 1994, am primit botezul împreună cu soţul meu. Am continuat să studiez Tragedia Veacurilor şi le-am vorbit şi părinţilor mei despre cât de necesar era să se pocăiască şi să se pregătească pentru venirea lui Hristos. Au început şi ei să frecventeze biserica. Astăzi, împreună cu soacra mea, sunt botezaţi.

  Datorită iubirii mele pentru cărţi, am fost colportor voluntar din 2000 până în 2006. În acelaşi timp, am continuat să lucrez ca profesor suplinitor şi prezentatoare la studioul local Radio Vocea Speranţei. Fiul nostru, adolescent la acea vreme, avea nevoie de mai multă atenţie, aşa că am hotărât să ies din lucrarea de colportaj pentru o vreme şi să-i dedic mai mult timp. Dar Domnul m-a chemat din nou la această lucrare şi m-am reînscris, pentru a lucra cu jumătate de normă. Am renunţat la slujba mea de la Radio Vocea Speranţei. Timp de trei ani i-am urmat pe colegii mei colportori în campaniile lor. În tot acest timp, am recitit Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. După luni întregi de lupte interioare, am renunţat şi la slujba de profesor suplinitor şi am devenit colportor cu normă întreagă. Recomand cu căldură oricui cartea Tragedia Veacurilor, care mi-a schimbat viaţa. Aştept clipa în care îl voi întâlni pe cel care i-a vândut cartea tatălui meu. Isus ne cheamă să îl urmăm pe El şi să devenim „pescari de oameni”. Ce chemare măreaţă!

  Liliana Sucitu, România

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...