Condus de un vis

  „Când va fi printre voi un proroc, Eu, Domnul, Mă voi descoperi lui într-o vedenie sau îi voi vorbi într-un vis.” (Numeri 12:6)

  Într-o noapte, am avut un vis. Am văzut o clădire şi am auzit o voce care îmi spunea să duc nişte cărţi acolo şi să mă întâlnesc cu un domn pe nume John Krause (pseudonim). După ce m-am trezit, mi-am dat seama că nu ştiam nici locul şi nu cunoşteam nici persoana din vis, aşa că l-am dat uitării. Dar visul s-a repetat de două ori. Am început să mă rog. M-am consultat şi cu câţiva prieteni, care m-au încurajat să caut locul din vis. După o vreme, am găsit o clădire care se potrivea cu cea din vis, aşa că am intrat.

  Am trecut pe lângă doi domni care vorbeau lângă scările de la intrare şi am mers direct la recepţioneră, pe care am întrebat-o de domnul John Krause. M-a întrebat dacă îl cunoşteam şi i-am spus că nu îl cunosc în persoană, dar aveam un mesaj special pentru el. Ea mi-a spus:

  – Îi vezi pe cei doi domni care vorbesc lângă scări? Aşteaptă să termine discuţia şi apoi îi poţi întreba pe ei.

  Aşa am şi făcut. Când cei doi domni au terminat discuţia, m-am apropiat de ei cu un zâmbet prietenos şi le-am spus: „Domnilor, aş vrea să îl văd pe domnul John Krause. Nu îl cunosc, dar am un mesaj special pentru el.” Unul din bărbaţi mi-a spus să îl urmez.

  Eram într-o clădire a Naţiunilor Unite. Bărbatul m-a dus în biroul lui şi m-a rugat să îi transmit mesajul. l-am spus politicos:

  – Nu pot să vă spun până nu îl întâlnesc pe domnul Krause.

  – Eu sunt domnul Krause, mi-a spus el politicos.

  Am fost de-a dreptul şocat. Locul era real, numele era real şi el era omul din vis. Apoi i-am spus:

  – Prietenul dumneavoastră m-a trimis să vă aduc nişte cărţi.

  Nu i-am spus care prieten şi nici nu am menţionat nimic de vis, doar mi-am ţinut prezentarea. După ce am terminat, a cumpărat multe cărţi, inclusiv setul Conflictul Veacurilor.

  I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru că m-a condus la acel bărbat printr-un vis. Prietenia noastră a continuat până când el a fost transferat în altă ţară şi nu am mai ţinut legătura. Mă rog ca acele cărţi să continue să îl conducă spre ceruri. Gândindu-mă la această experienţă neobişnuită, îmi amintesc că Dumnezeu foloseşte uneori vise pentru a-Şi îndeplini scopul.

  Elijah Ssempala, Uganda

  Condus de un vis - 2016. Într-o noapte, am avut un vis. Am văzut o clădire şi am auzit o voce care îmi spunea să duc nişte cărţi acolo şi să mă întâlnesc cu un domn pe nume John Krause (pseudonim). După ce m-am trezit, mi-am dat seama că nu ştiam nici locul şi nu cunoşteam nici persoana din vis, aşa că...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...