„Vă aşteptam!”

  „Iată pe munţi picioarele solului care vesteşte pacea!” (Naum 1:15)

  Dumnezeu se foloseşte de evangheliştii cu literatură pentru a schimba vieţile oamenilor. În acest proces, propriile vieţi sunt schimbate.

  În Salinas, California, Raeann a fost surprinsă să fie primită cu un zâmbet şi cu următoarele cuvinte:

  – Aţi ajuns! Femeia care a răspuns, Josie, a continuat: Sunteţi studenţi, nu-i aşa?

  În acel moment a venit şi soţul ei acasă, iar Josie a început să fluture din mâini cu putere.

  – Au ajuns studenţii, au ajuns studenţii!

  Pe când ieşea din maşină, soţul lui Josie a exclamat:

  – Vă aşteptam!

  Raeann a rămas stupefiată.

  – Vă aşteptăm de mai bine de un an. Ce cărţi mai aveţi pe care noi nu le avem, a întrebat Josie?

  Apoi am aflat povestea: în urmă cu patru ani, un evanghelist cu literatură a bătut la uşa lui Josie, dar ea l-a respins. Anul următor, a respins un alt student. În al treilea an, a cumpărat DVD-ul lui Doug Batchelor, Evenimentele finale, pe care l-a urmărit şi i-a plăcut foarte mult. În anul următor (2011), un alt student a bătut la uşa ei, iar Josie a cumpărat Tragedia Veacurilor pentru soţul ei. În ianuarie 2012, a citit cartea de două ori şi acum o citea pentru a treia oară.

  – De ce nu vin studenţii o dată la şase luni, în loc să vină doar o dată pe an? a întrebat soţul doamnei.

  Acest cuplu a ales şase cărţi de la Raeann şi a făcut o donaţie de 100 de dolari. Raeann le-a spus unde se află biserica adventistă locală şi i-a invitat să vină în vizită.

  Chiar în Sabatul următor, Josie a venit la biserică. După serviciul divin, cincisprezece studenţi s-au adunat în jurul ei, iar ea le-a spus: „Să nu vă opriţi niciodată din ceea ce faceţi. Pe un student l-am respins doi ani la rând… Recent, am vorbit cu pastorul meu despre Sabat şi acesta m-a rugat să plec. Biblia este acum mai vie pentru mine decât oricând.”

  În timp ce studenţii colportori erau adunaţi în jurul lui Josie, pastorul s-a rugat pentru ea. La final, ea plângea. „Aşa va fi în cer”, a spus ea.

  Heather Krick, Statele Unite ale Americii

  „Vă aşteptam!” - 2016. Dumnezeu se foloseşte de evangheliştii cu literatură pentru a schimba vieţile oamenilor. În acest proces, propriile vieţi sunt schimbate.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...