„Vă aşteptam!”

  „Iată pe munţi picioarele solului care vesteşte pacea!” (Naum 1:15)

  Dumnezeu se foloseşte de evangheliştii cu literatură pentru a schimba vieţile oamenilor. În acest proces, propriile vieţi sunt schimbate.

  În Salinas, California, Raeann a fost surprinsă să fie primită cu un zâmbet şi cu următoarele cuvinte:

  – Aţi ajuns! Femeia care a răspuns, Josie, a continuat: Sunteţi studenţi, nu-i aşa?

  În acel moment a venit şi soţul ei acasă, iar Josie a început să fluture din mâini cu putere.

  – Au ajuns studenţii, au ajuns studenţii!

  Pe când ieşea din maşină, soţul lui Josie a exclamat:

  – Vă aşteptam!

  Raeann a rămas stupefiată.

  – Vă aşteptăm de mai bine de un an. Ce cărţi mai aveţi pe care noi nu le avem, a întrebat Josie?

  Apoi am aflat povestea: în urmă cu patru ani, un evanghelist cu literatură a bătut la uşa lui Josie, dar ea l-a respins. Anul următor, a respins un alt student. În al treilea an, a cumpărat DVD-ul lui Doug Batchelor, Evenimentele finale, pe care l-a urmărit şi i-a plăcut foarte mult. În anul următor (2011), un alt student a bătut la uşa ei, iar Josie a cumpărat Tragedia Veacurilor pentru soţul ei. În ianuarie 2012, a citit cartea de două ori şi acum o citea pentru a treia oară.

  – De ce nu vin studenţii o dată la şase luni, în loc să vină doar o dată pe an? a întrebat soţul doamnei.

  Acest cuplu a ales şase cărţi de la Raeann şi a făcut o donaţie de 100 de dolari. Raeann le-a spus unde se află biserica adventistă locală şi i-a invitat să vină în vizită.

  Chiar în Sabatul următor, Josie a venit la biserică. După serviciul divin, cincisprezece studenţi s-au adunat în jurul ei, iar ea le-a spus: „Să nu vă opriţi niciodată din ceea ce faceţi. Pe un student l-am respins doi ani la rând… Recent, am vorbit cu pastorul meu despre Sabat şi acesta m-a rugat să plec. Biblia este acum mai vie pentru mine decât oricând.”

  În timp ce studenţii colportori erau adunaţi în jurul lui Josie, pastorul s-a rugat pentru ea. La final, ea plângea. „Aşa va fi în cer”, a spus ea.

  Heather Krick, Statele Unite ale Americii

  „Vă aşteptam!” - 2016. Dumnezeu se foloseşte de evangheliştii cu literatură pentru a schimba vieţile oamenilor. În acest proces, propriile vieţi sunt schimbate.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...