Am devenit grădinarul lui Dumnezeu

  „Eu am sădit, Apolo a udat, dar Dumnezeu a făcut să crească.” (1 Corinteni 3:6)

  Deşi era o zi frumoasă de vară, eu eram tristă şi dezamăgită. Tocmai fusesem acceptată la o facultate de design, dorinţa inimii mele, dar nu la universitatea la care doream eu. Visul meu era să studiez la Universitatea de Design din Oporto, care era la doar 200 de kilometri depărtare de casă. Nu voiam să plec departe, dar cu încredinţarea că Dumnezeu mă conducea, m-am dus să mă înscriu acolo unde am fost acceptată.

  După doar câteva săptămâni de şcoală, aveam prieteni noi. În ianuarie, unul dintre colegii mei, cu care mai vorbeam despre subiecte legate de credinţă, a venit şi mi-a pus mai multe întrebări. De data aceasta, am vorbit despre Sabat. Deja îmi spusese că avea câteva chestiuni la care nu avea răspuns cu privire la creştinism şi creştini. Aceştia pretind că practică ce spune Biblia, dar ei nu păzesc Sabatul. Mi-a spus că citise despre Sabat nu doar în Biblie, ci şi într-o carte pe care o avea acasă, spunând că nu a auzit de nimeni care să respecte Sabatul. Când a aflat că eu păzesc Sabatul, a fost foarte surprins.

  După ceva vreme, a făcut din nou referire la cartea lui de acasă. Atunci am aflat că era vorba despre Tragedia Veacurilor. Tatăl lui o primise de la un colportor, citise câteva capitole din ea şi aflase despre Sabat, ca fiind adevărata zi de odihnă. De atunci, el a citit mai multe cărţi ale Spiritului Profetic şi a început să frecventeze Biserica Adventistă. Astăzi el este adventist. Şi prin el, unele din rudele lui au aflat despre mesajul adventist şi s-au alăturat bisericii.

  Dacă nu ar fi fost acea carte, colegul meu poate că nu ar fi auzit despre Sabat. Împotriva dorinţei mele, şi eu am devenit un instrument în mâna lui Dumnezeu prin faptul că m-am lăsat condusă de El la acea universitate la care nu voiam să merg. Dumnezeu ştia că acolo, departe de casa mea, era un căutător sincer, care avea nevoie de încurajare şi confirmare.

  Evanghelistul cu literatură a semănat; eu am fost în locul lui Apolo, care a udat mugurii interesului, şi Duhul Sfânt al lui Dumnezeu l-a făcut să crească. Sunt recunoscătoare şi încântată să văd modul în care Dumnezeu ne conduce vieţile.

  Maria Luis Gongalves, Portugalia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...