Am devenit grădinarul lui Dumnezeu

  „Eu am sădit, Apolo a udat, dar Dumnezeu a făcut să crească.” (1 Corinteni 3:6)

  Deşi era o zi frumoasă de vară, eu eram tristă şi dezamăgită. Tocmai fusesem acceptată la o facultate de design, dorinţa inimii mele, dar nu la universitatea la care doream eu. Visul meu era să studiez la Universitatea de Design din Oporto, care era la doar 200 de kilometri depărtare de casă. Nu voiam să plec departe, dar cu încredinţarea că Dumnezeu mă conducea, m-am dus să mă înscriu acolo unde am fost acceptată.

  După doar câteva săptămâni de şcoală, aveam prieteni noi. În ianuarie, unul dintre colegii mei, cu care mai vorbeam despre subiecte legate de credinţă, a venit şi mi-a pus mai multe întrebări. De data aceasta, am vorbit despre Sabat. Deja îmi spusese că avea câteva chestiuni la care nu avea răspuns cu privire la creştinism şi creştini. Aceştia pretind că practică ce spune Biblia, dar ei nu păzesc Sabatul. Mi-a spus că citise despre Sabat nu doar în Biblie, ci şi într-o carte pe care o avea acasă, spunând că nu a auzit de nimeni care să respecte Sabatul. Când a aflat că eu păzesc Sabatul, a fost foarte surprins.

  După ceva vreme, a făcut din nou referire la cartea lui de acasă. Atunci am aflat că era vorba despre Tragedia Veacurilor. Tatăl lui o primise de la un colportor, citise câteva capitole din ea şi aflase despre Sabat, ca fiind adevărata zi de odihnă. De atunci, el a citit mai multe cărţi ale Spiritului Profetic şi a început să frecventeze Biserica Adventistă. Astăzi el este adventist. Şi prin el, unele din rudele lui au aflat despre mesajul adventist şi s-au alăturat bisericii.

  Dacă nu ar fi fost acea carte, colegul meu poate că nu ar fi auzit despre Sabat. Împotriva dorinţei mele, şi eu am devenit un instrument în mâna lui Dumnezeu prin faptul că m-am lăsat condusă de El la acea universitate la care nu voiam să merg. Dumnezeu ştia că acolo, departe de casa mea, era un căutător sincer, care avea nevoie de încurajare şi confirmare.

  Evanghelistul cu literatură a semănat; eu am fost în locul lui Apolo, care a udat mugurii interesului, şi Duhul Sfânt al lui Dumnezeu l-a făcut să crească. Sunt recunoscătoare şi încântată să văd modul în care Dumnezeu ne conduce vieţile.

  Maria Luis Gongalves, Portugalia

  Am devenit grădinarul lui Dumnezeu - 2016. Deşi era o zi frumoasă de vară, eu eram tristă şi dezamăgită. Tocmai fusesem acceptată la o facultate de design, dorinţa inimii mele, dar nu la universitatea la care doream eu. Visul meu era să studiez la Universitatea de Design din Oporto, care era la doar 200 de kilometri depărtare de casă. Nu voiam să...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...