Conexiune la internet

  „Cât de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc (…) Evanghelia.” (Romani 10:15)

  Muntenegru, având ieşire la Marea Adriatică, este un loc extraordinar unde evangheliştii cu literatură pot lucra pe perioada verii şi în sezonul turistic. Acolo vin oameni din Muntenegru, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, dar şi alţii care provin din aceste ţări, dar trăiesc în Europa de Vest şi vin să-şi petreacă vacanţa pe malul Mării Adriatice.

  Plaja era plină până la refuz când, într-o vară, am întâlnit o familie din Viena. Păreau interesaţi când au văzut că ofeream literatură religioasă, dar au fost încântaţi în mod special de cartea Viaţa lui Iisus. Femeia a spus: „Această carte a fost scrisă de Ellen White. Am citit pe internet despre viaţa ei şi despre cărţile pe care le-a scris. Apreciem foarte mult sfaturile ei folositoare în toate domeniile vieţii.” Primul meu gând a fost că erau o familie de adventişti, dar curând mi-am dat seama că nu avuseseră nici o legătură cu adventiştii şi nici nu vizitaseră vreo biserică adventistă.

  Niciodată înainte nu mai auzisem o astfel de afirmaţie despre scrierile lui Ellen White din partea unui neadventist. Atunci Dumnezeu mi-a reamintit că El foloseşte o diversitate de metode pentru a prezenta oamenilor adevărul Său. Am continuat să vizitez acel cuplu, vorbindu-i despre credinţa în Dumnezeu şi despre principiile biblice. Le-am spus că eram adventist şi că eu cred că scrierile lui Ellen White au fost inspirate de Dumnezeu. La final, m-au întrebat: „Putem veni şi noi la Biserica Adventistă să ne închinăm?”

  „Desigur!”, le-am spus eu. Şi pentru că s-au ţinut de cuvânt, tatăl, mama şi fiica au venit la biserica noastră în Sabatul următor. Au mai venit de încă două ori în timpul vacanţei lor acolo. Înainte de plecare, le-am dat câteva cărţi scrise de Ellen White, iar ei şi-au exprimat dorinţa de a căuta o biserică adventistă în Viena.

  Minunate sunt căile Domnului! La început. El a folosit internetul şi apoi a adus această familie în vacanţă în Muntenegru pentru a întâlni adventişti de ziua a şaptea. Lăudat fie Domnul! El ne foloseşte şi pe noi pentru a fi poduri între El şi oamenii care îl caută cu sinceritate. Cât de frumos este să faci parte din planurile Sale şi să duci Evanghelia acestei lumi!

  Bora Vrbijanac, Serbia (lucrează în Muntenegru)

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...