Conexiune la internet

  „Cât de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc (…) Evanghelia.” (Romani 10:15)

  Muntenegru, având ieşire la Marea Adriatică, este un loc extraordinar unde evangheliştii cu literatură pot lucra pe perioada verii şi în sezonul turistic. Acolo vin oameni din Muntenegru, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, dar şi alţii care provin din aceste ţări, dar trăiesc în Europa de Vest şi vin să-şi petreacă vacanţa pe malul Mării Adriatice.

  Plaja era plină până la refuz când, într-o vară, am întâlnit o familie din Viena. Păreau interesaţi când au văzut că ofeream literatură religioasă, dar au fost încântaţi în mod special de cartea Viaţa lui Iisus. Femeia a spus: „Această carte a fost scrisă de Ellen White. Am citit pe internet despre viaţa ei şi despre cărţile pe care le-a scris. Apreciem foarte mult sfaturile ei folositoare în toate domeniile vieţii.” Primul meu gând a fost că erau o familie de adventişti, dar curând mi-am dat seama că nu avuseseră nici o legătură cu adventiştii şi nici nu vizitaseră vreo biserică adventistă.

  Niciodată înainte nu mai auzisem o astfel de afirmaţie despre scrierile lui Ellen White din partea unui neadventist. Atunci Dumnezeu mi-a reamintit că El foloseşte o diversitate de metode pentru a prezenta oamenilor adevărul Său. Am continuat să vizitez acel cuplu, vorbindu-i despre credinţa în Dumnezeu şi despre principiile biblice. Le-am spus că eram adventist şi că eu cred că scrierile lui Ellen White au fost inspirate de Dumnezeu. La final, m-au întrebat: „Putem veni şi noi la Biserica Adventistă să ne închinăm?”

  „Desigur!”, le-am spus eu. Şi pentru că s-au ţinut de cuvânt, tatăl, mama şi fiica au venit la biserica noastră în Sabatul următor. Au mai venit de încă două ori în timpul vacanţei lor acolo. Înainte de plecare, le-am dat câteva cărţi scrise de Ellen White, iar ei şi-au exprimat dorinţa de a căuta o biserică adventistă în Viena.

  Minunate sunt căile Domnului! La început. El a folosit internetul şi apoi a adus această familie în vacanţă în Muntenegru pentru a întâlni adventişti de ziua a şaptea. Lăudat fie Domnul! El ne foloseşte şi pe noi pentru a fi poduri între El şi oamenii care îl caută cu sinceritate. Cât de frumos este să faci parte din planurile Sale şi să duci Evanghelia acestei lumi!

  Bora Vrbijanac, Serbia (lucrează în Muntenegru)

  Conexiune la internet - 2016. Muntenegru, având ieşire la Marea Adriatică, este un loc extraordinar unde evangheliştii cu literatură pot lucra pe perioada verii şi în sezonul turistic. Acolo vin oameni din Muntenegru, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, dar şi alţii care provin din aceste ţări, dar trăiesc în...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...