Confirmarea chemării mele

  „Fiţi dar fără teamă, căci eu vă voi hrăni pe voi şi pe copiii voştri.” (Geneza 50:21)

  La scurtă vreme după ce am hotărât să lucrez în colportaj, a trebuit să cumpăr un stoc de cărţi pentru a avea ce să duc oamenilor şi un program de inventar al cărţilor. Aveam doar 1.000 de dolari australieni în contul de economii, care erau destinaţi taxelor şcolare ale copiilor. Hotărâtă să merg înainte orice-ar fi, am folosit 520 de dolari pentru lucrarea cu literatură, dar eram neliniştită şi îngrijorată. O zi sau două mai târziu, m-am trezit mai devreme decât toţi ceilalţi din familie şi mi-am vărsat inima înaintea lui Dumnezeu cu privire la această problemă.

  Tot în acea dimineaţă, soţul meu mi-a spus că merge până la medic. S-a urcat pe bicicletă şi a mers la cabinet, însă medicul nu era acolo. La întoarcere, a fost întâmpinat de două doamne mai în vârstă, pe care nu le mai întâlnise până atunci. După ce au vorbit câteva minute, una dintre doamne i-a spus: „Voiam să întâlnesc pe cineva ca tine. Te rog, aşteaptă aici!” Fără să aibă nici cea mai vagă idee ce plănuia bătrânica, soţul meu a aşteptat. Când ea s-a întors, câteva clipe mai târziu, i-a dat 500 de dolari, fără nicio explicaţie! Cealaltă femeie şi-a deschis geanta şi i-a mai dat încă 50 de dolari. Uimit şi rămas fără grai, soţul meu le-a mulţumit din inimă şi apoi s-a grăbit spre casă.

  Pe drum, Domnul i-a pus în minte gândul să îmi dea acei bani pentru taxele şcolare, ceea ce a şi făcut, fără să ştie de rugăciunea mea fierbinte din acea dimineaţă. Inima mea s-a umplut de bucurie văzând bunătatea Domnului şi confirmarea chemării pe care mi-a adresat-o de a mă alătura lucrării de colportaj.

  Cât de adevărat este versetul biblic care spune: „Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” (Matei 6:33). Ellen White ne reaminteşte şi ea: „Tatăl nostru ceresc are o mie de căi prin care ne poate purta de grijă, căi despre care nu ştim nimic. Aceia care acceptă principiul fundamental de a face din slujirea lui Dumnezeu o datorie supremă vor vedea încurcăturile dispărând şi o potecă netedă înaintea picioarelor lor.” (Divina Vindecare, p. 481). Am fost mult binecuvântată în acea zi, iar El mi-a reamintit că făgăduinţele Sale sunt sigure.

  Darlene Sharp, Australia

  Confirmarea chemării mele - 2016. La scurtă vreme după ce am hotărât să lucrez în colportaj, a trebuit să cumpăr un stoc de cărţi pentru a avea ce să duc oamenilor şi un program de inventar al cărţilor. Aveam doar 1.000 de dolari australieni în contul de economii, care erau destinaţi taxelor şcolare ale copiilor. Hotărâtă să merg înainte...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...