Vizită la domiciliu

„Dar unde s-a înmulţit păcatul, acolo harul s-a înmulţit şi mai mult.” (Romani 5:20)

Locuiesc aproape de Gaborone, capitala Republicii Botswana. Într-o zi, guvernul a decretat ca în fiecare an, în luna septembrie, birourile guvernamentale şi alte organizaţii să se roage pentru bolnavi dimineaţa, între orele 7:30 şi 8:00. Strategia mea este ca în luna septembrie să reuşesc să pătrund în cât mai multe instituţii pentru a-i ajuta să organizeze întâlnirile de rugăciune şi, în acelaşi timp, să le prezint cărţile noastre de sănătate. Anul trecut am avut o experienţă unică.

Într-o zi, m-am întâlnit cu o asistentă care mi-a arătat o casă din apropiere, spunând: „Doctorul din acea casă te caută pentru un set de cărţi despre plante medicinale.”

De același autor

În acea seară, m-am rugat pentru ocazia care mi se oferise de a-l vizita pe doctorul respectiv. Nu-l cunoşteam, dar am avut încredinţarea că Domnul mă va călăuzi. A doua zi, am mers la casa doctorului şi am bătut la uşă. După ce m-am prezentat, am fost condusă în camera de zi pentru a-l aştepta. Privind în jur, am văzut foarte multe obiecte ciudate, rădăcini uscate, piele şi oase de animale. Când, în cele din urmă, a intrat doctorul în încăpere, am rămas mută de uimire. Purta mărgele în jurul gâtului, la mâini şi la glezne şi tot corpul îi era înzorzonat cu tot felul de lucruri. Era un vraci.

Uitându-mă la el, l-am mulţumit Domnului că nu am ştiut mai dinainte că urma să întâlnesc un vraci, deoarece nu cred că aş fi intrat în casa lui. M-am rugat Domnului ca El să mă protejeze şi să îmi dea cuvintele potrivite. Apoi am început prezentarea cărţilor. Avea deja o Biblie şi multe alte cărţi adventiste. I-am arătat apoi cărţile despre plante medicinale şi le-a comandat.

Deşi folosea spiritismul pentru a-i vindeca pe oameni, la final s-a înscris la cursurile biblice Vocea Profeţiei şi a parcurs deja toate cele 26 de lecţii. Ca evanghelişti cu literatură, noi trebuie să prezentăm frumoasele noastre cărţi fiecărui om. Eu mă rog ca, într-o zi, acel vraci să lase spiritismul în urmă şi să Îl accepte pe Isus ca Mântuitor. La Dumnezeu nimic nu este cu neputinţă.

Gloria Moartei, Botswana

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Vizită la domiciliu - 2016. Într-o zi, m-am întâlnit cu o asistentă care mi-a arătat o casă din apropiere, spunând: „Doctorul din acea casă te caută pentru un set de cărţi despre plante medicinale.”... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.