Vizită la domiciliu

  „Dar unde s-a înmulţit păcatul, acolo harul s-a înmulţit şi mai mult.” (Romani 5:20)

  Locuiesc aproape de Gaborone, capitala Republicii Botswana. Într-o zi, guvernul a decretat ca în fiecare an, în luna septembrie, birourile guvernamentale şi alte organizaţii să se roage pentru bolnavi dimineaţa, între orele 7:30 şi 8:00. Strategia mea este ca în luna septembrie să reuşesc să pătrund în cât mai multe instituţii pentru a-i ajuta să organizeze întâlnirile de rugăciune şi, în acelaşi timp, să le prezint cărţile noastre de sănătate. Anul trecut am avut o experienţă unică.

  Într-o zi, m-am întâlnit cu o asistentă care mi-a arătat o casă din apropiere, spunând: „Doctorul din acea casă te caută pentru un set de cărţi despre plante medicinale.”

  În acea seară, m-am rugat pentru ocazia care mi se oferise de a-l vizita pe doctorul respectiv. Nu-l cunoşteam, dar am avut încredinţarea că Domnul mă va călăuzi. A doua zi, am mers la casa doctorului şi am bătut la uşă. După ce m-am prezentat, am fost condusă în camera de zi pentru a-l aştepta. Privind în jur, am văzut foarte multe obiecte ciudate, rădăcini uscate, piele şi oase de animale. Când, în cele din urmă, a intrat doctorul în încăpere, am rămas mută de uimire. Purta mărgele în jurul gâtului, la mâini şi la glezne şi tot corpul îi era înzorzonat cu tot felul de lucruri. Era un vraci.

  Uitându-mă la el, l-am mulţumit Domnului că nu am ştiut mai dinainte că urma să întâlnesc un vraci, deoarece nu cred că aş fi intrat în casa lui. M-am rugat Domnului ca El să mă protejeze şi să îmi dea cuvintele potrivite. Apoi am început prezentarea cărţilor. Avea deja o Biblie şi multe alte cărţi adventiste. I-am arătat apoi cărţile despre plante medicinale şi le-a comandat.

  Deşi folosea spiritismul pentru a-i vindeca pe oameni, la final s-a înscris la cursurile biblice Vocea Profeţiei şi a parcurs deja toate cele 26 de lecţii. Ca evanghelişti cu literatură, noi trebuie să prezentăm frumoasele noastre cărţi fiecărui om. Eu mă rog ca, într-o zi, acel vraci să lase spiritismul în urmă şi să Îl accepte pe Isus ca Mântuitor. La Dumnezeu nimic nu este cu neputinţă.

  Gloria Moartei, Botswana

  Vizită la domiciliu - 2016. Într-o zi, m-am întâlnit cu o asistentă care mi-a arătat o casă din apropiere, spunând: „Doctorul din acea casă te caută pentru un set de cărţi despre plante medicinale.”...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...