Vizită la domiciliu

  „Dar unde s-a înmulţit păcatul, acolo harul s-a înmulţit şi mai mult.” (Romani 5:20)

  Locuiesc aproape de Gaborone, capitala Republicii Botswana. Într-o zi, guvernul a decretat ca în fiecare an, în luna septembrie, birourile guvernamentale şi alte organizaţii să se roage pentru bolnavi dimineaţa, între orele 7:30 şi 8:00. Strategia mea este ca în luna septembrie să reuşesc să pătrund în cât mai multe instituţii pentru a-i ajuta să organizeze întâlnirile de rugăciune şi, în acelaşi timp, să le prezint cărţile noastre de sănătate. Anul trecut am avut o experienţă unică.

  Într-o zi, m-am întâlnit cu o asistentă care mi-a arătat o casă din apropiere, spunând: „Doctorul din acea casă te caută pentru un set de cărţi despre plante medicinale.”

  În acea seară, m-am rugat pentru ocazia care mi se oferise de a-l vizita pe doctorul respectiv. Nu-l cunoşteam, dar am avut încredinţarea că Domnul mă va călăuzi. A doua zi, am mers la casa doctorului şi am bătut la uşă. După ce m-am prezentat, am fost condusă în camera de zi pentru a-l aştepta. Privind în jur, am văzut foarte multe obiecte ciudate, rădăcini uscate, piele şi oase de animale. Când, în cele din urmă, a intrat doctorul în încăpere, am rămas mută de uimire. Purta mărgele în jurul gâtului, la mâini şi la glezne şi tot corpul îi era înzorzonat cu tot felul de lucruri. Era un vraci.

  Uitându-mă la el, l-am mulţumit Domnului că nu am ştiut mai dinainte că urma să întâlnesc un vraci, deoarece nu cred că aş fi intrat în casa lui. M-am rugat Domnului ca El să mă protejeze şi să îmi dea cuvintele potrivite. Apoi am început prezentarea cărţilor. Avea deja o Biblie şi multe alte cărţi adventiste. I-am arătat apoi cărţile despre plante medicinale şi le-a comandat.

  Deşi folosea spiritismul pentru a-i vindeca pe oameni, la final s-a înscris la cursurile biblice Vocea Profeţiei şi a parcurs deja toate cele 26 de lecţii. Ca evanghelişti cu literatură, noi trebuie să prezentăm frumoasele noastre cărţi fiecărui om. Eu mă rog ca, într-o zi, acel vraci să lase spiritismul în urmă şi să Îl accepte pe Isus ca Mântuitor. La Dumnezeu nimic nu este cu neputinţă.

  Gloria Moartei, Botswana

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...