Vizită la domiciliu

  „Dar unde s-a înmulţit păcatul, acolo harul s-a înmulţit şi mai mult.” (Romani 5:20)

  Locuiesc aproape de Gaborone, capitala Republicii Botswana. Într-o zi, guvernul a decretat ca în fiecare an, în luna septembrie, birourile guvernamentale şi alte organizaţii să se roage pentru bolnavi dimineaţa, între orele 7:30 şi 8:00. Strategia mea este ca în luna septembrie să reuşesc să pătrund în cât mai multe instituţii pentru a-i ajuta să organizeze întâlnirile de rugăciune şi, în acelaşi timp, să le prezint cărţile noastre de sănătate. Anul trecut am avut o experienţă unică.

  Într-o zi, m-am întâlnit cu o asistentă care mi-a arătat o casă din apropiere, spunând: „Doctorul din acea casă te caută pentru un set de cărţi despre plante medicinale.”

  În acea seară, m-am rugat pentru ocazia care mi se oferise de a-l vizita pe doctorul respectiv. Nu-l cunoşteam, dar am avut încredinţarea că Domnul mă va călăuzi. A doua zi, am mers la casa doctorului şi am bătut la uşă. După ce m-am prezentat, am fost condusă în camera de zi pentru a-l aştepta. Privind în jur, am văzut foarte multe obiecte ciudate, rădăcini uscate, piele şi oase de animale. Când, în cele din urmă, a intrat doctorul în încăpere, am rămas mută de uimire. Purta mărgele în jurul gâtului, la mâini şi la glezne şi tot corpul îi era înzorzonat cu tot felul de lucruri. Era un vraci.

  Uitându-mă la el, l-am mulţumit Domnului că nu am ştiut mai dinainte că urma să întâlnesc un vraci, deoarece nu cred că aş fi intrat în casa lui. M-am rugat Domnului ca El să mă protejeze şi să îmi dea cuvintele potrivite. Apoi am început prezentarea cărţilor. Avea deja o Biblie şi multe alte cărţi adventiste. I-am arătat apoi cărţile despre plante medicinale şi le-a comandat.

  Deşi folosea spiritismul pentru a-i vindeca pe oameni, la final s-a înscris la cursurile biblice Vocea Profeţiei şi a parcurs deja toate cele 26 de lecţii. Ca evanghelişti cu literatură, noi trebuie să prezentăm frumoasele noastre cărţi fiecărui om. Eu mă rog ca, într-o zi, acel vraci să lase spiritismul în urmă şi să Îl accepte pe Isus ca Mântuitor. La Dumnezeu nimic nu este cu neputinţă.

  Gloria Moartei, Botswana

  Vizită la domiciliu - 2016. Într-o zi, m-am întâlnit cu o asistentă care mi-a arătat o casă din apropiere, spunând: „Doctorul din acea casă te caută pentru un set de cărţi despre plante medicinale.”...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...