Drumul spre casă

  „Strig cu glasul meu către Dumnezeu, strig cu glasul meu către Dumnezeu, şi El mă va asculta.” (Psalmii 77:1)

  Livram cărţi în oraşul Săo Jose do Peixe. După ce am terminat de livrat toate cărţile, trebuia să merg în oraşul vecin. Toţi oamenii cu care am vorbit m-au sfătuit să rămân la un hotel, pentru că nu era niciun autobuz spre acel oraş în următoarele două zile. Am fost puţin îngrijorat, deoarece trebuia să mă întorc în oraşul unde locuiam şi imediat după aceea să călătoresc în alt stat. De obicei, colportorii fac comenzi timp de o lună, iar în luna următoare le livrează. Dar dacă oraşul e mic, uneori e nevoie să mergi în mai multe oraşe pentru a-ţi face norma.

  Atunci m-am rugat lui lsus: „Îmi pun viaţa în mâinile Tale. Tu m-ai ajutat în primul oraş să livrez toate cărţile la timp şi ştiu că Tu mă vei ajuta cu siguranţă şi în următorul oraş.” După ce mi-am încheiat rugăciunea, am văzut un camion. L-am întrebat pe şofer dacă mergea în direcţia în care trebuia să merg şi eu. A răspuns afirmativ şi a fost de acord să mă ia şi pe mine cu el.

  Proprietarul camionului l-a întrebat pe şofer de ce întârziase două zile cu livrările. I-am spus proprietarului că eu ştiu de ce – ca să mă poată duce pe mine!

  Am continuat să vorbesc cu Dumnezeu, întrebându-L cum aveam să mă întorc acasă în acea zi. Din senin, am fost abordat de un tânăr, care mi-a spus: „Vă grăbiţi să ajungeţi undeva astăzi?” Apoi mi-a spus că puteam să călătoresc cu o doamnă care trebuia să nască şi trebuia să ajungă de urgenţă în oraş, de unde aş fi putut lua un autobuz până acasă. Dar mai întâi trebuia să livrez toate cărţile şi nu prea aveam încredere în acel băiat.

  Când aproape terminasem livrările, tânărul a apărut din nou, întrebându-mă dacă am fost la casa acelei doamne. I-am spus că am fost, dar cei din familie nu erau siguri dacă vor merge în acea zi sau nu. Apoi a insistat să rămân la ei, deoarece vor pleca la miezul nopţii. De data aceasta, l-am crezut. Mi-am împachetat lucrurile şi am venit la casa acelei femei. Am plecat la miezul nopţii!

  În următoarea zi, când am ajuns acasă, toţi au fost uimiţi de viteza cu care am reuşit să termin livrările cărţilor. Doar în veşnicie voi şti dacă tânărul care m-a condus spre casa femeii însărcinate a fost un înger.

  ReginaI Soares Lima, Brazilia

  Drumul spre casă - 2016. Livram cărţi în oraşul Săo Jose do Peixe. După ce am terminat de livrat toate cărţile, trebuia să merg în oraşul vecin. Toţi oamenii cu care am vorbit m-au sfătuit să rămân la un hotel, pentru că nu era niciun autobuz spre acel oraş în următoarele două zile. Am fost puţin îngrijorat, deoarece...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...