Experimentând roadele

  „Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi.” (Matei 21:22)

  Am experimentat şi eu călăuzirea lui Dumnezeu în vremuri bune şi în vremuri rele, lucrând ca evanghelist cu literatură în ultimii 25 de ani. Sunt recunoscător în mod special pentru providenţa Sa în perioada în care copiii noştri au fost la şcoală. El nu ne-a dezamăgit niciodată.

  Într-o noapte, m-am rugat şi l-am cerut lui Dumnezeu o binecuvântare specială în munca mea. M-am rugat astfel: „Doamne, îmi doresc foarte mult să am experienţa de a vedea unele din roadele muncii mele. Te rog, binecuvântează Tu lucrarea mea!”

  În dimineaţa următoare, făceam colportaj într-unul din cartierele din Bacoor, Cavite, şi le-am întâlnit pe Inday, Luci şi pe vecina lor, Josephine- trei persoane minunate. Lucy s-a arătat interesată de seria de cărţi The Bible Stories şi plănuia să le achiziţioneze de îndată ce putea face rost de bani. Josephine era o membră activă şi avea o funcţie de conducere în biserică.

  De-a lungul timpului, vizitându-i pe Lucy şi pe soţul ei, Philip, ei au mărturisit că aveau multe întrebări fără răspuns cu privire la biserica lor. Citiseră câteva cărţi de Ellen White, iar eu le-am prezentat mesajul Sabatului. Cu ajutorul prietenului meu, Nistro, am ţinut studii biblice cu Lucy, Philip şi Inday. M-am rugat astfel: „Doamne, Te rog, umple-i Tu cu puterea Duhului Sfânt pentru ca să poată înţelege.”

  După o lună de studii biblice, în biserica noastră din Aniban s-a organizat o evanghelizare şi i-am invitat şi pe ei să participe. Când pastorul a făcut un apel ca toţi cei care doresc să Îl urmeze pe Isus să vină în faţă, nu mi-am putut opri lacrimile când i-am văzut pe Philip, Lucy şi Inday îndreptându-se spre amvon. Astăzi Îl laud pe Dumnezeu pentru că Philip şi Lucy, împreună cu copiii lor, şi Inday cu soţul ei, Tim, împreună cu copiii lor, participă activ în biserică. Rugăciunea mea a primit răspuns. Dumnezeu mi-a arătat roadele muncii mele de acum.

  „Colportorul să pornească având această rugăciune pe buze: «Doamne, ce vrei să fac?» Să lucreze ca şi când ar fi în prezenţa lui Dumnezeu (…) iar lucrarea lui nu va fi fără rod.” (Evanghelizarea prin literatură, pp. 41,42). Dumnezeu aude şi răspunde rugăciunilor urmaşilor Săi credincioşi.

  Norfely H. Cabrillos, Filipine

  Experimentând roadele - 2016. Am experimentat şi eu călăuzirea lui Dumnezeu în vremuri bune şi în vremuri rele, lucrând ca evanghelist cu literatură în ultimii 25 de ani. Sunt recunoscător în mod special pentru providenţa Sa în perioada în care copiii noştri au fost la şcoală. El nu ne-a dezamăgit niciodată.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....