Evanghelizare prin masaj

  „Eu voi merge înaintea ta, voi netezi drumurile muntoase, voi sfărâma uşile de aramă şi voi rupe zăvoarele de fier.” (Isaia 45:2)

  În oraşul Samara, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea a deschis câteva localuri unde au amplasat scaune de masaj. În timp ce clienţii primesc un masaj, ascultă prelegeri audio despre un stil de viaţă sănătos şi despre masaj şi pot cumpăra cărţi creştine.

  Câteva dintre aceste locaţii au devenit punctul de pornire pentru cluburile de sănătate. Se vând şi echipamente pentru masaj. Apoi, un manager de servicii merge ia clienţi acasă şi instalează echipamentul, oferindu-le totodată şi instrucţiuni de folosire. În acele ocazii, ei vorbesc despre principiile unei vieţi sănătoase. Fiind manager de servicii, am ocazia să întâlnesc mulţi oameni şi să le vorbesc despre Domnul.

  Când am fost rugat de managerul general al unei companii de echipament pentru masaj să îi vizitez clienţii şi să le vorbesc despre Dumnezeu şi despre sănătatea lor, am fost nespus de fericit. Am luat cu mine câteva cărţi creştine şi am mers din casă în casă, făcându-mi noi prieteni. Am fost surprins să văd cât de dispuşi erau să asculte. Mulţi au dorit să mă rog pentru ei. În fiecare casă, am reuşit să las câteva cărţi. Câteva familii au cumpărat şi cărţi religioase pentru ei şi prietenii lor.

  Într-o zi, o femeie a cumpărat un echipament pentru masaj de la noi. Mergând la ea acasă pentru a instala echipamentul, mi-a spus povestea ei. Avea multe întrebări cu privire la sensul vieţii şi într-o seară s-a rugat astfel: „Doamne, dacă Tu exişti, Te rog, arată-mi ce să fac şi unde pot găsi adevărul.”

  Atunci a avut un vis. Un bărbat înalt o conducea la o mare, cu apă curată, limpede ca cristalul. Acolo i-a dat haine noi. Apropiindu-se de mare, ei a început să îi fie frică, dar bărbatul din vis a liniştit-o, îndreptându-i privirea spre frumuseţea mării. I-am spus că aveam o carte, Tragedia Veacurilor, care relata aproape aceeaşi poveste. Femeia a cumpărat cartea şi mi-a spus că voia să mai stăm de vorbă după ce va termina de citit cartea.

  Noi nu trebuie să ne îngrijorăm cu privire la ce vom spune. De fiecare dată când slujesc semenilor mei, Domnul merge înaintea mea şi deschide uşi. Mulţi oameni din jurul nostru încă sunt în căutarea adevărului.

  Andrey Garbarchuk, Rusia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...