Binecuvântări în locuri neaşteptate

„Şi orice veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.” (Ioan 14:13)

Eram înscrisă într-un program de colportaj pentru a-mi plăti taxa şcolară. Într-o zi, lucrasem într-un mall şi ziua era pe sfârşite. Luminile erau stinse, cu excepţia celei dintr-o cameră mică de la capătul coridorului, de unde se auzea vocea unui bărbat care vorbea la telefon. Mă gândeam dacă să rămân sau să plec. M-am gândit atunci că doar să stau şi să aştept fără să fac nimic ar fi o pierdere de vreme. Dar în timp ce în mine se dădea această luptă, am auzit că domnul tocmai încheia discuţia la telefon şi atunci mi-am spus că ar merita să merg să vorbesc cu el.

Mergând în acea direcţie, un bărbat masiv, bine făcut, s-a ivit de după colţ şi amândoi ne-am speriat. El a râs surprins, însă eu am fost puţin intimidată de apariţia sa. Mi-am început totuşi prezentarea. Nu părea foarte interesat de cărţile mele, dar la încheierea prezentării, m-a întrebat de programul de burse de la şcoala mea. I-am spus că visam să devin neurolog şi că mai aveam mult de lucru până la atingerea acelei ţinte. A fost impresionat de faptul că lucram pentru a-mi plăti taxa şcolară.

De același autor

Atunci, a deschis un sertar şi a scos carnetul de cecuri. Dându-mi seama că nu am menţionat suma necesară pentru cumpărarea unei cărţi, m-am rugat să ofere o sumă care să acopere cel puţin costul unei cărţi. „E bine dacă donez 250 de dolari?” m-a întrebat el.

Cu un zâmbet imens pe faţă, i-am spus că era mai mult decât destul. A râs şi a spus că nu voia nici o carte, voia doar să mă ajute în educaţia mea. I-am lăsat două cărţi: Peace Above the Storm şi Foods That Heal. El mi-a spus: „Vino în fiecare vacanţă de Crăciun pentru că vreau să te ajut.”

De atunci, în fiecare vacanţă de Crăciun, veneam la magazinul lui din Florida pentru a primi o donaţie. Şi în fiecare an îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că l-a scos pe acest om în calea mea. Cred că Dumnezeu a deschis acea uşă cu un motiv şi acea experienţă m-a ajutat să îmi dau seama că El într-adevăr este cu noi şi că ne doreşte binele.

Nathalie Borges, Statele Unite ale America

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Binecuvântări în locuri neaşteptate - 2016. Eram înscrisă într-un program de colportaj pentru a-mi plăti taxa şcolară. Într-o zi, lucrasem într-un mall şi ziua era pe sfârşite. Luminile erau stinse, cu excepţia celei dintr-o cameră mică de la capătul coridorului, de unde se auzea vocea unui bărbat care vorbea la telefon. Mă gândeam dacă să rămân sau să plec... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.