Binecuvântări în locuri neaşteptate

  „Şi orice veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.” (Ioan 14:13)

  Eram înscrisă într-un program de colportaj pentru a-mi plăti taxa şcolară. Într-o zi, lucrasem într-un mall şi ziua era pe sfârşite. Luminile erau stinse, cu excepţia celei dintr-o cameră mică de la capătul coridorului, de unde se auzea vocea unui bărbat care vorbea la telefon. Mă gândeam dacă să rămân sau să plec. M-am gândit atunci că doar să stau şi să aştept fără să fac nimic ar fi o pierdere de vreme. Dar în timp ce în mine se dădea această luptă, am auzit că domnul tocmai încheia discuţia la telefon şi atunci mi-am spus că ar merita să merg să vorbesc cu el.

  Mergând în acea direcţie, un bărbat masiv, bine făcut, s-a ivit de după colţ şi amândoi ne-am speriat. El a râs surprins, însă eu am fost puţin intimidată de apariţia sa. Mi-am început totuşi prezentarea. Nu părea foarte interesat de cărţile mele, dar la încheierea prezentării, m-a întrebat de programul de burse de la şcoala mea. I-am spus că visam să devin neurolog şi că mai aveam mult de lucru până la atingerea acelei ţinte. A fost impresionat de faptul că lucram pentru a-mi plăti taxa şcolară.

  Atunci, a deschis un sertar şi a scos carnetul de cecuri. Dându-mi seama că nu am menţionat suma necesară pentru cumpărarea unei cărţi, m-am rugat să ofere o sumă care să acopere cel puţin costul unei cărţi. „E bine dacă donez 250 de dolari?” m-a întrebat el.

  Cu un zâmbet imens pe faţă, i-am spus că era mai mult decât destul. A râs şi a spus că nu voia nici o carte, voia doar să mă ajute în educaţia mea. I-am lăsat două cărţi: Peace Above the Storm şi Foods That Heal. El mi-a spus: „Vino în fiecare vacanţă de Crăciun pentru că vreau să te ajut.”

  De atunci, în fiecare vacanţă de Crăciun, veneam la magazinul lui din Florida pentru a primi o donaţie. Şi în fiecare an îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că l-a scos pe acest om în calea mea. Cred că Dumnezeu a deschis acea uşă cu un motiv şi acea experienţă m-a ajutat să îmi dau seama că El într-adevăr este cu noi şi că ne doreşte binele.

  Nathalie Borges, Statele Unite ale America

  Binecuvântări în locuri neaşteptate - 2016. Eram înscrisă într-un program de colportaj pentru a-mi plăti taxa şcolară. Într-o zi, lucrasem într-un mall şi ziua era pe sfârşite. Luminile erau stinse, cu excepţia celei dintr-o cameră mică de la capătul coridorului, de unde se auzea vocea unui bărbat care vorbea la telefon. Mă gândeam dacă să rămân sau să plec...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...