Conexiunea la tastatură

  „Şi avem cuvântul prorociei făcut şi mai tare, la care bine faceţi că luaţi aminte, ca la o lumină care străluceşte într-un loc întunecos, până se va crăpa de ziuă şi va răsări luceafărul de dimineaţă în inimile voastre.” (2 Petru 1:19)

  În zilele noastre, în era tehnologiei computerizate de mare viteză, uneori ar părea că ceea ce avem noi de oferit – cărţi- nu mai are valoare. Dar am avut o experienţă în care cartea şi tehnica au făcut casă bună împreună.

  Olga locuia în Kazahstan împreună cu soţul ei şi cei doi copii ai lor. În anul 2008, a primit botezul şi s-a alăturat Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. A început să împărtăşească Vestea bună cu rudele ei, dar şi cu cei cu care lucra. Când erau mici, fiii ei o însoţeau la biserică, dar tatăl lor nu dorea ca băieţii lui să fie botezaţi.

  Soţul Olgăi era tătar. Aceasta însemna că el şi copiii lui erau musulmani. Dar nu putea nega faptul că era interesat de ceea ce studiau şi de lucrurile în care credeau soţia şi copiii lui. A vorbit de mai multe ori cu pastorul Olgăi despre doctrinele creştine.

  Cu timpul, băieţii Olgăi au terminat şcoala şi au început să muncească. În acea perioadă, soţul Olgăi s-a îmbolnăvit grav şi s-a hotărât să înveţe să dactilografieze. Olga i-a sugerat să scrie la calculator una din cărţile ei. În mod providenţial, el a ales Tragedia Veacurilor. După ce a scris întreaga carte, pe neaşteptate, soţul ei a murit.

  În timpul facultăţii, fiul cel mare a început să păzească Sabatul. După ce a devenit ofiţer, a fost trimis în estul Asiei, unde a găsit o biserică şi a început să participe la serviciile din Sabat. La scurtă vreme, a fost botezat şi a devenit adventist. Când Olga a împărtăşit această veste cu fiul ei mai tânăr, el i-a răspuns că tatăl lor nu ar fi fost de acord. Apoi Olga i-a arătat ultima pagină scrisă la calculator de tatăl lui din Tragedia Veacurilor. Soţul ei a scris următoarele: „Unde am fost mai înainte?” Soţul Olgăi nu fusese botezat, dar acceptase adevărul.

  Poate că aceste cărţi şi-au pierdut valoarea pentru unii oameni, dar prin intermediul cărţilor şi a lucrării evangheliştilor cu literatură, adevărul ajunge în mâinile oamenilor. Inimile oamenilor se deschid spre Dumnezeu datorită acestor cărţi.

  Olga şi Kostya Sivtsov, Kazakstan

  Conexiunea la tastatură - 2016. În zilele noastre, în era tehnologiei computerizate de mare viteză, uneori ar părea că ceea ce avem noi de oferit - cărţi- nu mai are valoare. Dar am avut o experienţă în care cartea şi tehnica au făcut casă bună împreună.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...