O recoltă târzie (1)

  „Aruncă-ţi pâinea pe ape şi, după multă vreme, o vei găsi iarăşi!” (Eclesiastul 11:1)

  Într-o dimineaţă, un evanghelist cu literatură a vizitat un muncitor de la o întreprindere hidroelectrică din centrul oraşului Chiapas, Mexic. Omul acela ducea o viaţă dublă. Deşi era dedicat soţiei sale, care îi născuse trei copii, el încerca să îi sprijine şi pe ceilalţi doi copii născuţi de o altă femeie. Acest bărbat a cumpărat zece cărţi din domenii diferite. I-a spus evanghelistului cu literatură că plănuia să împartă cărţile în mod egal între cei cinci copii ai lui, în speranţa că vor beneficia de pe urma cărţilor şi că vor face în viaţă alegeri mai bune decât el.

  Aşa cum se întâmplă adesea în căminele disfuncţionale, copiii din cea de-a doua familie au început să aibă probleme. Băiatul de 11 ani şi-a găsit refugiul în prietenii cu băieţi periculoşi şi a început să consume alcool şi tutun. În timp, obiceiurile acestui tânăr au degenerat în lupte stradale, abandonarea şcolii şi o slujbă care i-a adus cele mai nefaste momente din viaţa lui. Toate acestea l-au făcut să sufere o depresie serioasă. În cele din urmă, a luat hotărârea să-şi pună capăt vieţii. Într-o seară, când era gata să-şi pună planul în aplicare, i-a venit brusc o idee: „Şi dacă Dumnezeu există?” S-a oprit şi, după un scurt moment, a îngenuncheat şi a spus: „Dacă exişti, Te rog, Doamne, arată-mi ce vrei să fac. Arată-mi de ce singurul lucru care îmi vine în minte, ca soluţie la problemele mele, este sinuciderea.”

  Această rugăciune l-a făcut să caute pe cineva care să-i vorbească despre existenţa lui Dumnezeu. Medicul lui, care îi era şi prieten, l-a invitat la nişte întâlniri New Age. Într-o seară, un profesor a început să explice cum a reuşit el să intre în legătură cu fiica lui (care murise cu câţiva ani în urmă) prin meditaţia transcendentală, care i-a permis accesul în „lumea spiritelor”. Când tânărul a auzit acest lucru, i s-a făcut frică.

  Isidro Hernandez Perez, Mexic

  O recoltă târzie (1) - 2016. Într-o dimineaţă, un evanghelist cu literatură a vizitat un muncitor de la o întreprindere hidroelectrică din centrul oraşului Chiapas, Mexic. Omul acela ducea o viaţă dublă. Deşi era dedicat soţiei sale, care îi născuse trei copii, el încerca să îi sprijine şi pe...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...