O recoltă târzie (1)

  „Aruncă-ţi pâinea pe ape şi, după multă vreme, o vei găsi iarăşi!” (Eclesiastul 11:1)

  Într-o dimineaţă, un evanghelist cu literatură a vizitat un muncitor de la o întreprindere hidroelectrică din centrul oraşului Chiapas, Mexic. Omul acela ducea o viaţă dublă. Deşi era dedicat soţiei sale, care îi născuse trei copii, el încerca să îi sprijine şi pe ceilalţi doi copii născuţi de o altă femeie. Acest bărbat a cumpărat zece cărţi din domenii diferite. I-a spus evanghelistului cu literatură că plănuia să împartă cărţile în mod egal între cei cinci copii ai lui, în speranţa că vor beneficia de pe urma cărţilor şi că vor face în viaţă alegeri mai bune decât el.

  Aşa cum se întâmplă adesea în căminele disfuncţionale, copiii din cea de-a doua familie au început să aibă probleme. Băiatul de 11 ani şi-a găsit refugiul în prietenii cu băieţi periculoşi şi a început să consume alcool şi tutun. În timp, obiceiurile acestui tânăr au degenerat în lupte stradale, abandonarea şcolii şi o slujbă care i-a adus cele mai nefaste momente din viaţa lui. Toate acestea l-au făcut să sufere o depresie serioasă. În cele din urmă, a luat hotărârea să-şi pună capăt vieţii. Într-o seară, când era gata să-şi pună planul în aplicare, i-a venit brusc o idee: „Şi dacă Dumnezeu există?” S-a oprit şi, după un scurt moment, a îngenuncheat şi a spus: „Dacă exişti, Te rog, Doamne, arată-mi ce vrei să fac. Arată-mi de ce singurul lucru care îmi vine în minte, ca soluţie la problemele mele, este sinuciderea.”

  Această rugăciune l-a făcut să caute pe cineva care să-i vorbească despre existenţa lui Dumnezeu. Medicul lui, care îi era şi prieten, l-a invitat la nişte întâlniri New Age. Într-o seară, un profesor a început să explice cum a reuşit el să intre în legătură cu fiica lui (care murise cu câţiva ani în urmă) prin meditaţia transcendentală, care i-a permis accesul în „lumea spiritelor”. Când tânărul a auzit acest lucru, i s-a făcut frică.

  Isidro Hernandez Perez, Mexic

  O recoltă târzie (1) - 2016. Într-o dimineaţă, un evanghelist cu literatură a vizitat un muncitor de la o întreprindere hidroelectrică din centrul oraşului Chiapas, Mexic. Omul acela ducea o viaţă dublă. Deşi era dedicat soţiei sale, care îi născuse trei copii, el încerca să îi sprijine şi pe...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...