Mai mult decât bani

  „Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvârşită.” (Romani 12:2)

  Când am început lucrarea de colportaj, mi-am dat seama că viaţa mea se schimbase în bine. Totuşi, la acea vreme, credeam că a face colportaj înseamnă doar să vinzi cărţi şi reviste. Mare parte a campaniei din acel an am fost mai interesat de cât câştigam decât de oamenii pe care îi aduceam la Hristos şi cred eu, în consecinţă, au fost multe zile când nu m-am descurcat prea bine.

  Mă plângeam tot timpul şi mă întrebam de ce mi se întâmplă mie una ca asta. În fiecare dimineaţă, porneam plin de entuziasm, doar pentru a încheia ziua dezamăgit. Mă întrebam dacă dau tot ce pot şi, în acelaşi timp, mă gândeam cum de prietenii mei se descurcau mai bine decât mine. Erau zile în care nici măcar nu mâncam.

  Apoi, într-o zi, am plâns şi m-am rugat pentru succesul de care aveam atâta nevoie. Din acel moment, atunci când mă rugam dimineaţa devreme cu laude şi cu recunoştinţă în suflet pentru binecuvântările Sale, Dumnezeu îmi asculta rugăciunea. În acea săptămână, mi-a mers bine. Mergeam de la instituţie la instituţie, lăsând cărţi în urmă şi fără să spun prea multe. Doar Îl lăsam pe Dumnezeu să îşi facă treaba. Atunci am început să înţeleg că Dumnezeu doreşte ca noi să punem Cuvântul Său înaintea succesului nostru.

  Spre sfârşitul campaniei, mi-am dat seama că nu banii contau. Dumnezeu îmi arătase că lucrarea cu literatură este o lucrare de predicare a Cuvântului Său. De atunci, rezultatele mele au fost mult mai bune. Ca urmare a acelei campanii, am început să studiez teologia.

  Dumnezeu m-a binecuvântat cu mult mai mult decât mi-am închipuit eu. Într-una din zile, trezorierul şcolii adventiste m-a chemat pentru a-mi spune că cei din consiliul director au hotărât să îmi ofere o bursă pentru un an de studii la Universitatea Adventistă din Bolivia. În acel an, am câştigat din colportaj echivalentul unei burse şi jumătate.

  Voi merge oriunde doreşte Dumnezeu să merg. Lucrarea prin literatură ajunge la oameni şi le arată dragostea Lui pentru această lume.

  Ademar Chavez, Bolivia

  Mai mult decât bani - 2016. Când am început lucrarea de colportaj, mi-am dat seama că viaţa mea se schimbase în bine. Totuşi, la acea vreme, credeam că a face colportaj înseamnă doar să vinzi cărţi şi reviste. Mare parte a campaniei din acel an am fost mai interesat de cât câştigam decât de oamenii pe care îi aduceam la Hristos şi, cred eu...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...