Mai mult decât bani

  „Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvârşită.” (Romani 12:2)

  Când am început lucrarea de colportaj, mi-am dat seama că viaţa mea se schimbase în bine. Totuşi, la acea vreme, credeam că a face colportaj înseamnă doar să vinzi cărţi şi reviste. Mare parte a campaniei din acel an am fost mai interesat de cât câştigam decât de oamenii pe care îi aduceam la Hristos şi cred eu, în consecinţă, au fost multe zile când nu m-am descurcat prea bine.

  Mă plângeam tot timpul şi mă întrebam de ce mi se întâmplă mie una ca asta. În fiecare dimineaţă, porneam plin de entuziasm, doar pentru a încheia ziua dezamăgit. Mă întrebam dacă dau tot ce pot şi, în acelaşi timp, mă gândeam cum de prietenii mei se descurcau mai bine decât mine. Erau zile în care nici măcar nu mâncam.

  Apoi, într-o zi, am plâns şi m-am rugat pentru succesul de care aveam atâta nevoie. Din acel moment, atunci când mă rugam dimineaţa devreme cu laude şi cu recunoştinţă în suflet pentru binecuvântările Sale, Dumnezeu îmi asculta rugăciunea. În acea săptămână, mi-a mers bine. Mergeam de la instituţie la instituţie, lăsând cărţi în urmă şi fără să spun prea multe. Doar Îl lăsam pe Dumnezeu să îşi facă treaba. Atunci am început să înţeleg că Dumnezeu doreşte ca noi să punem Cuvântul Său înaintea succesului nostru.

  Spre sfârşitul campaniei, mi-am dat seama că nu banii contau. Dumnezeu îmi arătase că lucrarea cu literatură este o lucrare de predicare a Cuvântului Său. De atunci, rezultatele mele au fost mult mai bune. Ca urmare a acelei campanii, am început să studiez teologia.

  Dumnezeu m-a binecuvântat cu mult mai mult decât mi-am închipuit eu. Într-una din zile, trezorierul şcolii adventiste m-a chemat pentru a-mi spune că cei din consiliul director au hotărât să îmi ofere o bursă pentru un an de studii la Universitatea Adventistă din Bolivia. În acel an, am câştigat din colportaj echivalentul unei burse şi jumătate.

  Voi merge oriunde doreşte Dumnezeu să merg. Lucrarea prin literatură ajunge la oameni şi le arată dragostea Lui pentru această lume.

  Ademar Chavez, Bolivia

  Mai mult decât bani - 2016. Când am început lucrarea de colportaj, mi-am dat seama că viaţa mea se schimbase în bine. Totuşi, la acea vreme, credeam că a face colportaj înseamnă doar să vinzi cărţi şi reviste. Mare parte a campaniei din acel an am fost mai interesat de cât câştigam decât de oamenii pe care îi aduceam la Hristos şi, cred eu...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...