Un lider demn de urmat

  „Să asculte însă şi înţeleptul, şi îşi va mări ştiinţa, şi cel priceput, şi va căpăta iscusinţă.” (Proverbele 1:5)

  De fiecare dată când întâlnesc persoane noi, îmi dau seama că nu există coincidenţe atunci când e vorba de colportaj.

  Într-o ocazie, l-am întâlnit pe managerul unei mari companii din regiunea Doneţk. Am început să vorbim despre cărţi şi pe diverse teme religioase. I-am dat un cartonaş pe care scria „Rugăciune pentru birou”. L-am sfătuit să nu se supere şi să nu se înfurie pe parcursul zilei, ci să înceapă fiecare zi cu acea rugăciune. l-am povestit despre exemplul regelui Solomon, care a cerut înţelepciune de la Dumnezeu. l-am mai spus şi despre Daniel, care se ruga de trei ori pe zi, în ciuda faptului că era conducătorul foarte ocupat al unei naţiuni. Mi-a mulţumit, a luat rugăciunea şi a spus că va încerca să facă acest lucru.

  Câteva săptămâni mai târziu, m-am întors la acea companie şi am mers din birou în birou, oferindu-le angajaţilor ocazia să cumpere cărţi. Imaginaţi-vă surpriza mea când toţi angajaţii au început să întrebe dacă aveam cartonaşe cu „Rugăciune pentru birou”. Atât de mulţi oameni au dorit să îl aibă, încât mi s-au terminat. Când am întrebat-o pe o doamnă de ce voiau cu toţii aceeaşi rugăciune, ea mi-a spus că administratorul le recomandase tuturor să înceapă ziua de lucru cu acea rugăciune.

  Mai târziu, am reuşit să îl văd din nou şi pe manager. Aşa am aflat că organizase o întâlnire cu toţi angajaţii, unde a citit rugăciunea cu voce tare, propoziţie după propoziţie, explicând semnificaţia fiecărui rând. Toţi au ascultat cum şeful lor le povestea experienţa sa, cum decurgea ziua lui după ce citea rugăciunea. Apoi i-a sfătuit să facă şi ei acelaşi lucru.

  În companie începuseră să se vadă schimbări majore, deoarece însuşi liderul lor introdusese rugăciunea de dimineaţă în rutina zilnică. Datorită cărţilor noastre, managerul putea acum să şi predice. Poate că va începe următoarea întâlnire cu angajaţii ţinând o predică!

  Irina Mironyuk, Ucraina

  Un lider demn de urmat - 2016. De fiecare dată când întâlnesc persoane noi, îmi dau seama că nu există coincidenţe atunci când e vorba de colportaj. Într-o ocazie, l-am întâlnit pe managerul unei mari companii din regiunea Doneţk. Am început să vorbim despre cărţi şi pe diverse teme religioase. I-am dat un cartonaş pe care scria „Rugăciune pentru birou”.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...