Un lider demn de urmat

  „Să asculte însă şi înţeleptul, şi îşi va mări ştiinţa, şi cel priceput, şi va căpăta iscusinţă.” (Proverbele 1:5)

  De fiecare dată când întâlnesc persoane noi, îmi dau seama că nu există coincidenţe atunci când e vorba de colportaj.

  Într-o ocazie, l-am întâlnit pe managerul unei mari companii din regiunea Doneţk. Am început să vorbim despre cărţi şi pe diverse teme religioase. I-am dat un cartonaş pe care scria „Rugăciune pentru birou”. L-am sfătuit să nu se supere şi să nu se înfurie pe parcursul zilei, ci să înceapă fiecare zi cu acea rugăciune. l-am povestit despre exemplul regelui Solomon, care a cerut înţelepciune de la Dumnezeu. l-am mai spus şi despre Daniel, care se ruga de trei ori pe zi, în ciuda faptului că era conducătorul foarte ocupat al unei naţiuni. Mi-a mulţumit, a luat rugăciunea şi a spus că va încerca să facă acest lucru.

  Câteva săptămâni mai târziu, m-am întors la acea companie şi am mers din birou în birou, oferindu-le angajaţilor ocazia să cumpere cărţi. Imaginaţi-vă surpriza mea când toţi angajaţii au început să întrebe dacă aveam cartonaşe cu „Rugăciune pentru birou”. Atât de mulţi oameni au dorit să îl aibă, încât mi s-au terminat. Când am întrebat-o pe o doamnă de ce voiau cu toţii aceeaşi rugăciune, ea mi-a spus că administratorul le recomandase tuturor să înceapă ziua de lucru cu acea rugăciune.

  Mai târziu, am reuşit să îl văd din nou şi pe manager. Aşa am aflat că organizase o întâlnire cu toţi angajaţii, unde a citit rugăciunea cu voce tare, propoziţie după propoziţie, explicând semnificaţia fiecărui rând. Toţi au ascultat cum şeful lor le povestea experienţa sa, cum decurgea ziua lui după ce citea rugăciunea. Apoi i-a sfătuit să facă şi ei acelaşi lucru.

  În companie începuseră să se vadă schimbări majore, deoarece însuşi liderul lor introdusese rugăciunea de dimineaţă în rutina zilnică. Datorită cărţilor noastre, managerul putea acum să şi predice. Poate că va începe următoarea întâlnire cu angajaţii ţinând o predică!

  Irina Mironyuk, Ucraina

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...