În inundaţii

„Stăruiţi în rugăciune, vegheaţi în ea cu mulţumiri.” (Coloseni 4:2)

Heather a comandat câteva DVD-uri şi cărţi religioase pentru copii. După ce a plătit jumătate din suma celor comandate, s-a mutat în Grantham, unul din locurile afectate de inundaţiile din 2011. Când am auzit de inundaţii, imediat m-am gândit la Heather şi la cei trei copii ai ei. Cel mai mare tocmai trecuse de perioada adolescenţei, dar gemenii, o fată şi un băiat, aveau doar şase ani.

Eram îngrijorat, în special, pentru că nu am reuşit să dau de ei la telefon. Lucrul care m-a ajutat să sper că erau în regulă a fost că ea încă făcea plata lunară pentru cărţi.

Câteva luni mai târziu, am încercat din nou să o sun şi, de data aceasta, a răspuns. Ea şi copiii au fost salvaţi de pe acoperiş în timpul inundaţiilor, dar şi-a scăpat telefonul în noroi. În mod uimitor, proprietara locuinţei unde stătea l-a găsit în timp ce făcea curăţenie şi i l-a înapoiat. Cartela SIM încă funcţiona! A fost foarte bucuroasă să mă audă. În timpul inundaţiilor, fiul ei a luat câteva DVD-uri şi pisicuţele în ghiozdan şi i-a dus pe acoperişul casei. Când apa avea aproape trei metri, fiica lui Heather, Faith, i-a spus: „Mami, trebuie să ne rugăm!” La scurtă vreme, elicopterul de salvare a venit şi i-a dus într-un loc sigur, împreună cu DVD-urile şi pisicuţele. Heather spune că ceea ce a simţit când casa ei se umplea de apă şi de scurgerile din canalizare a făcut-o să fie mai bună.

De același autor

Când Heather era mică, mama ei mergea din biserică în biserică în căutarea adevărului, iar una dintre ele era şi Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. De fapt, Heather a participat la Clubul de Exploratori timp de câţiva ani şi i-a plăcut mult.

Acum, Heather locuieşte în acelaşi oraş cu mine. I-am spus despre Clubul Exploratorilor şi am invitat-o să îşi aducă şi copiii la următoarea întâlnire. Ea a fost de acord să îşi împărtăşească experienţa în biserică. I-am oferit cartea The Father’s Love Letter (”Scrisoarea de dragoste a Tatălui”) şi Evenimentele finale.

Mă rog ca Heather să îşi găsească şi căminul spiritual. Eu continui să mă întâlnesc cu ea şi să îi pun la dispoziţie cărţi care să o ajute.

Phil Vaessen, Australia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

În inundaţii - 2016. Heather a comandat câteva DVD-uri şi cărţi religioase pentru copii. După ce a plătit jumătate din suma celor comandate, s-a mutat în Grantham, unul din locurile afectate de inundaţiile din 2011. Când am auzit de inundaţii, imediat m-am gândit la Heather şi la cei trei copii ai ei. Cel mai mare tocmai trecuse de... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.