În inundaţii

  „Stăruiţi în rugăciune, vegheaţi în ea cu mulţumiri.” (Coloseni 4:2)

  Heather a comandat câteva DVD-uri şi cărţi religioase pentru copii. După ce a plătit jumătate din suma celor comandate, s-a mutat în Grantham, unul din locurile afectate de inundaţiile din 2011. Când am auzit de inundaţii, imediat m-am gândit la Heather şi la cei trei copii ai ei. Cel mai mare tocmai trecuse de perioada adolescenţei, dar gemenii, o fată şi un băiat, aveau doar şase ani.

  Eram îngrijorat, în special, pentru că nu am reuşit să dau de ei la telefon. Lucrul care m-a ajutat să sper că erau în regulă a fost că ea încă făcea plata lunară pentru cărţi.

  Câteva luni mai târziu, am încercat din nou să o sun şi, de data aceasta, a răspuns. Ea şi copiii au fost salvaţi de pe acoperiş în timpul inundaţiilor, dar şi-a scăpat telefonul în noroi. În mod uimitor, proprietara locuinţei unde stătea l-a găsit în timp ce făcea curăţenie şi i l-a înapoiat. Cartela SIM încă funcţiona! A fost foarte bucuroasă să mă audă. În timpul inundaţiilor, fiul ei a luat câteva DVD-uri şi pisicuţele în ghiozdan şi i-a dus pe acoperişul casei. Când apa avea aproape trei metri, fiica lui Heather, Faith, i-a spus: „Mami, trebuie să ne rugăm!” La scurtă vreme, elicopterul de salvare a venit şi i-a dus într-un loc sigur, împreună cu DVD-urile şi pisicuţele. Heather spune că ceea ce a simţit când casa ei se umplea de apă şi de scurgerile din canalizare a făcut-o să fie mai bună.

  Când Heather era mică, mama ei mergea din biserică în biserică în căutarea adevărului, iar una dintre ele era şi Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. De fapt, Heather a participat la Clubul de Exploratori timp de câţiva ani şi i-a plăcut mult.

  Acum, Heather locuieşte în acelaşi oraş cu mine. I-am spus despre Clubul Exploratorilor şi am invitat-o să îşi aducă şi copiii la următoarea întâlnire. Ea a fost de acord să îşi împărtăşească experienţa în biserică. I-am oferit cartea The Father’s Love Letter (”Scrisoarea de dragoste a Tatălui”) şi Evenimentele finale.

  Mă rog ca Heather să îşi găsească şi căminul spiritual. Eu continui să mă întâlnesc cu ea şi să îi pun la dispoziţie cărţi care să o ajute.

  Phil Vaessen, Australia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...