În inundaţii

  „Stăruiţi în rugăciune, vegheaţi în ea cu mulţumiri.” (Coloseni 4:2)

  Heather a comandat câteva DVD-uri şi cărţi religioase pentru copii. După ce a plătit jumătate din suma celor comandate, s-a mutat în Grantham, unul din locurile afectate de inundaţiile din 2011. Când am auzit de inundaţii, imediat m-am gândit la Heather şi la cei trei copii ai ei. Cel mai mare tocmai trecuse de perioada adolescenţei, dar gemenii, o fată şi un băiat, aveau doar şase ani.

  Eram îngrijorat, în special, pentru că nu am reuşit să dau de ei la telefon. Lucrul care m-a ajutat să sper că erau în regulă a fost că ea încă făcea plata lunară pentru cărţi.

  Câteva luni mai târziu, am încercat din nou să o sun şi, de data aceasta, a răspuns. Ea şi copiii au fost salvaţi de pe acoperiş în timpul inundaţiilor, dar şi-a scăpat telefonul în noroi. În mod uimitor, proprietara locuinţei unde stătea l-a găsit în timp ce făcea curăţenie şi i l-a înapoiat. Cartela SIM încă funcţiona! A fost foarte bucuroasă să mă audă. În timpul inundaţiilor, fiul ei a luat câteva DVD-uri şi pisicuţele în ghiozdan şi i-a dus pe acoperişul casei. Când apa avea aproape trei metri, fiica lui Heather, Faith, i-a spus: „Mami, trebuie să ne rugăm!” La scurtă vreme, elicopterul de salvare a venit şi i-a dus într-un loc sigur, împreună cu DVD-urile şi pisicuţele. Heather spune că ceea ce a simţit când casa ei se umplea de apă şi de scurgerile din canalizare a făcut-o să fie mai bună.

  Când Heather era mică, mama ei mergea din biserică în biserică în căutarea adevărului, iar una dintre ele era şi Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. De fapt, Heather a participat la Clubul de Exploratori timp de câţiva ani şi i-a plăcut mult.

  Acum, Heather locuieşte în acelaşi oraş cu mine. I-am spus despre Clubul Exploratorilor şi am invitat-o să îşi aducă şi copiii la următoarea întâlnire. Ea a fost de acord să îşi împărtăşească experienţa în biserică. I-am oferit cartea The Father’s Love Letter (”Scrisoarea de dragoste a Tatălui”) şi Evenimentele finale.

  Mă rog ca Heather să îşi găsească şi căminul spiritual. Eu continui să mă întâlnesc cu ea şi să îi pun la dispoziţie cărţi care să o ajute.

  Phil Vaessen, Australia

  În inundaţii - 2016. Heather a comandat câteva DVD-uri şi cărţi religioase pentru copii. După ce a plătit jumătate din suma celor comandate, s-a mutat în Grantham, unul din locurile afectate de inundaţiile din 2011. Când am auzit de inundaţii, imediat m-am gândit la Heather şi la cei trei copii ai ei. Cel mai mare tocmai trecuse de...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...