Foloseste-mă, Doamne!

  „Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima.” (Ieremia 29:13)

  Îi sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu pentru dispoziţia Sa de a mă folosi ca instrument în semănarea seminţelor pentru recolta Sa, prin lucrarea cu literatură.

  Recent, am fost la o doamnă care s-a arătat interesată de setul Conflictul veacurilor. A fost atât de fascinată de cărţile din acel set, încât a cumpărat seturi şi pentru ea, şi pentru familia ei. De fiecare dată când îi prezint cărţi noi, ea comandă mai multe exemplare, pentru ea şi pentru familia ei.

  Când a citit cartea Credinţa şi faptele, aproape că a devorat-o şi imediat a mai comandat câteva, pentru a le oferi familiei ei, de sărbători. Sunt convinsă că, într-o zi, această doamnă va accepta mesajul adventist, deoarece este un căutător sincer al adevărului şi Îl iubeşte pe Domnul. Cei care caută cu adevărat să înţeleagă adevărul, având sârguinţa de care această doamnă dă dovadă, cu siguranţă că nu sunt departe de împărăţie.

  Faptul că întâlnesc aceşti căutători sinceri este unul din motivele care îmi aduc bucurie că sunt evanghelistă cu literatură. Simt o satisfacţie autentică atunci când întâlnesc oameni ca ea. Colportajul este cea mai bună cale de a-i găsi pe oamenii care îşi doresc cu adevărat să afle ce are de spus Dumnezeu în Cuvântul Său. O modalitate bună de a ajunge la inima lor este contactul personal, metodă foarte asemănătoare cu cea folosită de Hristos, când a păşit şi El pe căile prăfuite ale acestui pământ, în căutarea omului. În lucrarea Sa de pe pământ El a dorit să îi întâlnească pe oameni acolo unde erau şi se adresa direct nevoilor şi preocupărilor lor.

  Când mă gândesc la Domnul nostru Isus şi la ce a făcut El pentru noi, îmi vine în minte următorul adevăr: „Aceia care au ajuns să simtă iubirea constrângătoare a lui Dumnezeu nu se vor întreba cât sau ce anume trebuie să dea pentru a împlini cerinţele lui Dumnezeu; ei nu vor avea în vedere un standard scăzut de vieţuire, ci vor tinde către o desăvârşită conformare faţă de voinţa Răscumpărătorului lor.” (Calea către Hristos, p. 44).

  Rugăciunea mea este ca, atunci când îi slujesc Domnului în lucrare, să manifest caracterul lui Isus pentru a aduce slavă numelui Său înaintea celor pe care îi întâlnesc.

  Lydia Cateau-Tobia, Tobago

  Foloseste-mă, Doamne! - 2016. Îi sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu pentru dispoziţia Sa de a mă folosi ca instrument în semănarea seminţelor pentru recolta Sa, prin lucrarea cu literatură. Recent, am fost la o doamnă care s-a arătat interesată de setul Conflictul veacurilor. A fost atât de fascinată...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...