Efectul de val

  „Astfel, credinţa vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.” (Romani 10:17)

  În timp ce făceam colportaj într-un orăşel, am întâlnit o familie prietenoasă care m-a invitat în casa lor. Le-am prezentat cărţile noastre de sănătate şi după aceea le-am arătat cărţile mai mici, cele spirituale. Când au văzut broşura When God Said Remember (”Când Dumnezeu a spus: Adu-ţi aminte!”), amândoi au fost surprinşi şi foarte încântaţi că puteau avea şi ei un exemplar. Apoi soţul a început să îmi spună mai multe.

  Un localnic descoperise o copie a acestei cărţi undeva pe marginea drumului. A luat cartea, a dus-o acasă şi a citit-o cap-coadă. „Apoi mi-a dat-o mie”, a spus soţul. Au citit-o şi li s-a părut revelatoare, aşa că au dat-o şi unui prieten să o citească. La rândul lui, acel prieten a dat-o altei persoane şi acea persoană alteia, până când cartea a ajuns la mai mult de 20 de persoane.Toţi cei care au citit-o au fost impresionaţi de mesajul cărţii. Dar povestea continuă.

  Cele peste 20 de persoane care citiseră cartea au hotărât să se întâlnească şi să discute despre mesajul minunat al cărţii. Dumnezeu, prin Duhul Sfânt, le-a luminat minţile şi le-a convins inimile cu privire la adevărul despre Sabat. Cu toţii au decis să păzească Sabatul sfânt al zilei a şaptea, în acel orăşel erau cel puţin 20 de persoane care acceptaseră adevărul despre Sabat, aşa cum au citit în acea broşură, şi doreau să fie botezaţi în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Totuşi nu ştiau încă celelalte adevăruri minunate ale Bibliei precum întreita solie îngerească, ce se întâmplă cu sufletul când mori şi principiile pentru o sănătate bună.

  Din fericire, în perioada în care eu am întâlnit acea familie, doi reprezentanţi ai bisericii au făcut echipă pentru a organiza o campanie publică de evanghelizare chiar în acel orăşel. Membrii bisericii cumpăraseră şi împărţiseră deja în oraş 1.000 de cărţi The Forgotten Day („Ziua uitată”). Acum ne rugăm stăruitor, în special pentru cei care au citit When God Said Remember şi păzesc deja Sabatul. Biblia ne învaţă că credinţa vine în urma auzirii Cuvântului lui Dumnezeu, iar noi ne rugăm stăruitor pentru mesajele care vor fi transmise la acele întâlniri şi pentru cei care vor asculta.

  Greath Lembong, Indonezia

  Efectul de val - 2016. În timp ce făceam colportaj într-un orăşel, am întâlnit o familie prietenoasă care m-a invitat în casa lor. Le-am prezentat cărţile noastre de sănătate şi după aceea le-am arătat cărţile mai mici, cele spirituale. Când au văzut broşura When God Said Remember (”Când Dumnezeu a spus: Adu-ţi aminte!”), amândoi au...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...