Efectul de val

  „Astfel, credinţa vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.” (Romani 10:17)

  În timp ce făceam colportaj într-un orăşel, am întâlnit o familie prietenoasă care m-a invitat în casa lor. Le-am prezentat cărţile noastre de sănătate şi după aceea le-am arătat cărţile mai mici, cele spirituale. Când au văzut broşura When God Said Remember (”Când Dumnezeu a spus: Adu-ţi aminte!”), amândoi au fost surprinşi şi foarte încântaţi că puteau avea şi ei un exemplar. Apoi soţul a început să îmi spună mai multe.

  Un localnic descoperise o copie a acestei cărţi undeva pe marginea drumului. A luat cartea, a dus-o acasă şi a citit-o cap-coadă. „Apoi mi-a dat-o mie”, a spus soţul. Au citit-o şi li s-a părut revelatoare, aşa că au dat-o şi unui prieten să o citească. La rândul lui, acel prieten a dat-o altei persoane şi acea persoană alteia, până când cartea a ajuns la mai mult de 20 de persoane.Toţi cei care au citit-o au fost impresionaţi de mesajul cărţii. Dar povestea continuă.

  Cele peste 20 de persoane care citiseră cartea au hotărât să se întâlnească şi să discute despre mesajul minunat al cărţii. Dumnezeu, prin Duhul Sfânt, le-a luminat minţile şi le-a convins inimile cu privire la adevărul despre Sabat. Cu toţii au decis să păzească Sabatul sfânt al zilei a şaptea, în acel orăşel erau cel puţin 20 de persoane care acceptaseră adevărul despre Sabat, aşa cum au citit în acea broşură, şi doreau să fie botezaţi în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Totuşi nu ştiau încă celelalte adevăruri minunate ale Bibliei precum întreita solie îngerească, ce se întâmplă cu sufletul când mori şi principiile pentru o sănătate bună.

  Din fericire, în perioada în care eu am întâlnit acea familie, doi reprezentanţi ai bisericii au făcut echipă pentru a organiza o campanie publică de evanghelizare chiar în acel orăşel. Membrii bisericii cumpăraseră şi împărţiseră deja în oraş 1.000 de cărţi The Forgotten Day („Ziua uitată”). Acum ne rugăm stăruitor, în special pentru cei care au citit When God Said Remember şi păzesc deja Sabatul. Biblia ne învaţă că credinţa vine în urma auzirii Cuvântului lui Dumnezeu, iar noi ne rugăm stăruitor pentru mesajele care vor fi transmise la acele întâlniri şi pentru cei care vor asculta.

  Greath Lembong, Indonezia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Când ești în al nouălea cer

  Chiar dacă îți este greu să crezi că dincolo de suferința, sărăcia și nedreptatea din jur există o altă realitate cu totul diferită și în care nu mai stăpânește nici Diavolul, nici uneltele lui, recitește relatările lui Pavel, ale lui Ioan, în Apocalipsa, și lasă-te purtat cu imaginația spre ceva ce reprezintă idealul tău de frumusețe și de bine. Imaginează-ți că abia de la acel nivel începe cu adevărat cerul și lumea pregătită de Dumnezeu celor salvați.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Cine sunt eu?

  Într-o bună zi, ceva ce ai va dispărea sau nu va mai fi valabil în dreptul tău, în timp ce un anume lucru ce face parte din identitatea ta va rămâne lipit de tine până la final.

  Importanța autorității

  Să ne rugăm să fim mereu conștienți că suntem doar ispravnici, nu proprietari! PROVOCARE: Încearcă să-ți vezi familia ca pe un cadou, nu ca pe o posesiune!

  Az Úr megóvja gyermekeit

  „Segítségül hív engem, ezért meghallgatom őt, vele vagyok háborúságában: megmentem és megdicsőítem őt.” (Zsolt 91,15)„Isten...