Efectul de val

  „Astfel, credinţa vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.” (Romani 10:17)

  În timp ce făceam colportaj într-un orăşel, am întâlnit o familie prietenoasă care m-a invitat în casa lor. Le-am prezentat cărţile noastre de sănătate şi după aceea le-am arătat cărţile mai mici, cele spirituale. Când au văzut broşura When God Said Remember (”Când Dumnezeu a spus: Adu-ţi aminte!”), amândoi au fost surprinşi şi foarte încântaţi că puteau avea şi ei un exemplar. Apoi soţul a început să îmi spună mai multe.

  Un localnic descoperise o copie a acestei cărţi undeva pe marginea drumului. A luat cartea, a dus-o acasă şi a citit-o cap-coadă. „Apoi mi-a dat-o mie”, a spus soţul. Au citit-o şi li s-a părut revelatoare, aşa că au dat-o şi unui prieten să o citească. La rândul lui, acel prieten a dat-o altei persoane şi acea persoană alteia, până când cartea a ajuns la mai mult de 20 de persoane.Toţi cei care au citit-o au fost impresionaţi de mesajul cărţii. Dar povestea continuă.

  Cele peste 20 de persoane care citiseră cartea au hotărât să se întâlnească şi să discute despre mesajul minunat al cărţii. Dumnezeu, prin Duhul Sfânt, le-a luminat minţile şi le-a convins inimile cu privire la adevărul despre Sabat. Cu toţii au decis să păzească Sabatul sfânt al zilei a şaptea, în acel orăşel erau cel puţin 20 de persoane care acceptaseră adevărul despre Sabat, aşa cum au citit în acea broşură, şi doreau să fie botezaţi în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Totuşi nu ştiau încă celelalte adevăruri minunate ale Bibliei precum întreita solie îngerească, ce se întâmplă cu sufletul când mori şi principiile pentru o sănătate bună.

  Din fericire, în perioada în care eu am întâlnit acea familie, doi reprezentanţi ai bisericii au făcut echipă pentru a organiza o campanie publică de evanghelizare chiar în acel orăşel. Membrii bisericii cumpăraseră şi împărţiseră deja în oraş 1.000 de cărţi The Forgotten Day („Ziua uitată”). Acum ne rugăm stăruitor, în special pentru cei care au citit When God Said Remember şi păzesc deja Sabatul. Biblia ne învaţă că credinţa vine în urma auzirii Cuvântului lui Dumnezeu, iar noi ne rugăm stăruitor pentru mesajele care vor fi transmise la acele întâlniri şi pentru cei care vor asculta.

  Greath Lembong, Indonezia

  Efectul de val - 2016. În timp ce făceam colportaj într-un orăşel, am întâlnit o familie prietenoasă care m-a invitat în casa lor. Le-am prezentat cărţile noastre de sănătate şi după aceea le-am arătat cărţile mai mici, cele spirituale. Când au văzut broşura When God Said Remember (”Când Dumnezeu a spus: Adu-ţi aminte!”), amândoi au...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Porunca a cincea

  Nici măcar părinții nu sunt veșnici, vor pleca la odihna lor mai devreme sau mai târziu. Dacă ar fi mult să considerăm că le datorăm viața, le datorăm măcar grija și preocuparea pe care ni le-au oferit, atât cât s-au priceput ei, în pruncia noastră. Acum, cât încă este posibil, avem șansa să le ascultăm sfaturile sau rugămințile; acum putem să le aducem simple mulțumiri și să-i convingem că suntem bine, că ne gândim la ei și că sunt valoroși în ochii noștri. Cel mai important lucru pentru un părinte este acela de a-și ști copilul fericit.

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Slujind continuu

  PROVOCARE: Gândește-te cum i-ai putea implica în slujire pe copiii tăi sau pe copiii din biserica ta! Fă un plan ca, în locul în care ești, micuțul Samuel să poată sluji împreună cu tine!

  Sátán mesteri csalásai

  „A titkok az Úréi, a mi Istenünkéi; a kinyilatkoztatott dolgok pedig a mieink és a...