Principii zilnice care să îţi ghideze viaţa

  „Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atât de mare!” (Plângerile lui leremia 3:22,23)

  Am primit Biblia şi Istoria mântuirii de la fiul cel mai tânăr al mătuşii mele. Citind cartea, lacrimi de pocăinţă au curs pe obrajii mei şi L-am acceptat pe Isus Hristos. M-am gândit la scenele de la Calvar şi am hotărât în inima mea să devin creştin. După ce am citit că te poţi întreţine singur prin colportaj, a fost o provocare pentru mine să mă alătur acestei lucrări.

  Şi totuşi să mergi din casă în casă era mai uşor de spus decât de făcut, îmi era teamă şi eram foarte emoţionat. Părea că tot ce puteam să spun era: „Vă rog, citiţi această carte”, după care plecam. Simţindu-mi disperarea şi descurajarea, vicepreşedintele nostru mi-a dat un sfat: „În lucrarea de colportaj e nevoie de mai mult decât a citi Biblia şi a te ruga.” El m-a îndemnat:

  – Să mă înarmez cu Biblia, să mă rog mult şi să mă automotivez că aceasta este afacerea mea, iar eu sunt directorul executiv.

  – Să mă gândesc mereu cum pot relaţiona mai bine şi cum îmi pot îmbunătăţi tehnica.

  – Să asemăn evanghelizarea prin literatură cu agricultura- e nevoie de plantare, udare, îngrăşarea pământului.

  – Să stabilesc care sunt persoanele pe care doresc să le revizitez, pentru a le încuraja, pentru a afla care le sunt nevoile şi să le vizitez regulat.

  Am descoperit că, atunci când aplic aceste principii în vieţuirea mea zilnică, Dumnezeu mă poate folosi în slujba Sa. Îmi amintesc de o doamnă foarte elegantă care a acceptat o revistă. Punându-mi încrederea în călăuzirea Duhului Sfânt, am mers să o vizitez din nou. M-a primit din nou cu multă amabilitate. În timp ce mă rugam în taină, am început să îi povestesc despre mine, cum am plâns citind Istoria mântuirii şi cum am crescut în credinţă. Mi-a mulţumit pentru o carte atât de frumoasă şi a acceptat şi ea, la rândul ei, Evanghelia.

  În această lucrare, nu trebuie doar să te rogi şi să citeşti Biblia. Trebuie să creşti zilnic în credinţă şi să accepţi îndurările Lui care se „reînnoiesc în fiecare dimineaţă”.

  Eun Sung Kim, Coreea de Sud

  Principii zilnice care să îţi ghideze viaţa - 2016. Am primit Biblia şi Istoria mântuirii de la fiul cel mai tânăr al mătuşii mele. Citind cartea, lacrimi de pocăinţă au curs pe obrajii mei şi L-am acceptat pe Isus Hristos. M-am gândit la scenele de la Calvar şi am hotărât în inima mea să devin creştin. După ce am citit că...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...