Principii zilnice care să îţi ghideze viaţa

  „Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atât de mare!” (Plângerile lui leremia 3:22,23)

  Am primit Biblia şi Istoria mântuirii de la fiul cel mai tânăr al mătuşii mele. Citind cartea, lacrimi de pocăinţă au curs pe obrajii mei şi L-am acceptat pe Isus Hristos. M-am gândit la scenele de la Calvar şi am hotărât în inima mea să devin creştin. După ce am citit că te poţi întreţine singur prin colportaj, a fost o provocare pentru mine să mă alătur acestei lucrări.

  Şi totuşi să mergi din casă în casă era mai uşor de spus decât de făcut, îmi era teamă şi eram foarte emoţionat. Părea că tot ce puteam să spun era: „Vă rog, citiţi această carte”, după care plecam. Simţindu-mi disperarea şi descurajarea, vicepreşedintele nostru mi-a dat un sfat: „În lucrarea de colportaj e nevoie de mai mult decât a citi Biblia şi a te ruga.” El m-a îndemnat:

  – Să mă înarmez cu Biblia, să mă rog mult şi să mă automotivez că aceasta este afacerea mea, iar eu sunt directorul executiv.

  – Să mă gândesc mereu cum pot relaţiona mai bine şi cum îmi pot îmbunătăţi tehnica.

  – Să asemăn evanghelizarea prin literatură cu agricultura- e nevoie de plantare, udare, îngrăşarea pământului.

  – Să stabilesc care sunt persoanele pe care doresc să le revizitez, pentru a le încuraja, pentru a afla care le sunt nevoile şi să le vizitez regulat.

  Am descoperit că, atunci când aplic aceste principii în vieţuirea mea zilnică, Dumnezeu mă poate folosi în slujba Sa. Îmi amintesc de o doamnă foarte elegantă care a acceptat o revistă. Punându-mi încrederea în călăuzirea Duhului Sfânt, am mers să o vizitez din nou. M-a primit din nou cu multă amabilitate. În timp ce mă rugam în taină, am început să îi povestesc despre mine, cum am plâns citind Istoria mântuirii şi cum am crescut în credinţă. Mi-a mulţumit pentru o carte atât de frumoasă şi a acceptat şi ea, la rândul ei, Evanghelia.

  În această lucrare, nu trebuie doar să te rogi şi să citeşti Biblia. Trebuie să creşti zilnic în credinţă şi să accepţi îndurările Lui care se „reînnoiesc în fiecare dimineaţă”.

  Eun Sung Kim, Coreea de Sud

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...