Nu e o coincidenţă!

  „Purtaţi-vă cu înţelepciune faţă de cei de afară; răscumpăraţi vremea.” (Coloseni 4:5)

  Din cauza unor documente urgente ce au trebuit rezolvate, se făcuse deja amiază când eu şi soţia mea am reuşit să plecăm de la hotel. Ducându-ne bagajele spre maşină, am văzut un cuplu care stătea în maşina de lângă noi, cu ferestrele deschise. Am profitat de ocazie, am luat o carte Tragedia Veacurilor şi i-am întrebat: „Aţi vrea să citiţi ceva în timp ce aşteptaţi?”

  Femeia a ezitat, dar bărbatul, de pe scaunul şoferului, s-a întins să ia cartea, spunând că îi place foarte mult să citească. A scanat rapid conţinutul şi coperta cărţii şi a spus: „Da! Pare în regulă. Vă mulţumim foarte mult!”

  După ce le-am urat o zi bună, m-am întors ca să aranjez ultimele lucruri în maşină, în timp ce Joy s-a întors în hotel. La un moment dat, am avut impresia că cei doi doreau să îmi atragă atenţia, dar i-am ignorat, crezând că voiau să îmi înapoieze cartea, fără să îşi dea seama cât de încurajatoare şi de folos le putea fi. Aşa că am terminat repede de împachetat şi m-am îndreptat spre hotel în căutarea lui Joy.

  Ajuns pe la jumătatea parcării, am auzit pe cineva strigând:

  – Domnule!

  Cu o strângere de inimă, m-am întors şi l-am văzut pe bărbatul din maşină că venea spre mine cu cartea în mână. Acum eram sigur că dorea să o înapoieze! Rapid, am rostit o rugăciune: „Doamne, am făcut tot ce am putut. Acum este problema Ta!” Apropiindu-se de mine, am încercat să îmi ascund dezamăgirea cu un zâmbet amabil.

  Spre surprinderea mea, mi-a mulţumit din nou şi mi-a spus:

  – Nu ştiţi ce înseamnă aceasta pentru mine. Nu este o coincidenţă că aţi fost aici astăzi.

  Mi-a spus că el scrisese o carte de natură teologică, dar dintr-o perspectivă diferită. Era sigur că această carte îi va fi de mare ajutor.

  – Sunt sigur că nu a fost o coincidenţă că mi-aţi dat cartea astăzi, a spus din nou. Sigur nu e o coincidenţă!

  Mi-a promis că va citi cartea şi, înmânându-mi o bucată de hârtie cu numele lui şi adresa pe ea, m-a rugat să îl sun după câteva zile.

  Şi a avut dreptate. Nu a fost o coincidenţă. Şi nu va fi o coincidenţă când îl voi întâlni din nou în împărăţia lui Dumnezeu!

  Dale Thomas, Statele Unite ale Americii

  Nu e o coincidenţă! - 2016. Din cauza unor documente urgente ce au trebuit rezolvate, se făcuse deja amiază când eu şi soţia mea am reuşit să plecăm de la hotel. Ducându-ne bagajele spre maşină, am văzut un cuplu care stătea în maşina de lângă noi, cu ferestrele deschise. Am profitat de ocazie...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...