O familie unită

  „Dimineaţa seamănâ-ţi sămânţa şi până seara nu lăsa mâna să ţi se odihnească, fiindcă nu ştii ce va izbuti: aceasta sau aceea sau dacă amândouă sunt deopotrivă de bune.” (Eclesiastul 11:6)

  Cine ar fi crezut că Dumnezeu va răspunde rugăciunii pentru o sămânţă semănată cu mai mult de 25 de ani în urmă? Şi totuşi, aceasta s-a întâmplat.

  În timp ce mă jucam cu fiul meu într-un parc din apropiere, acesta a întâlnit-o şi a invitat-o pe Merle, o mamă singură împreună cu cei doi copii ai ei, Murray şi Angelina, la Biserica Adventistă din Brentwood. Merle a fost de-a dreptul uimită, pentru că aceea era biserica la care obişnuia să participe soţul ei la început, când s-au întâlnit. M-am împrietenit cu Merle în acea zi în parc şi prietenia noastră devenea tot mai puternică. Venea adesea la biserică şi, într-o zi mi-a povestit încântată că îşi cumpărase o Biblie mare de la Pae Matunga, un evanghelist cu literatură.

  În anii ’80, când am plecat din Auckland, am pierdut legătura cu ea. Apoi am auzit că nu mai frecventa biserica. Deşi am încercat, nu am reuşit să reiau legătura cu ea.

  Câţiva ani mai târziu, după ce copiii noştri crescuseră deja, fiica mea a întâlnit-o pe Merle în Rotorua. Merle a întrebat-o de mine şi fiica mea i-a sugerat să vină la biserică să mă vadă. Merle nu s-a putut împotrivi invitaţiei şi ne-am bucurat mult să ne revedem. Mi-a spus că fiul ei, Murray, locuia acum în Rotorua şi că ea se mutase pentru a fi aproape de el şi de familia lui. Din păcate, Murray a plecat de acasă la un moment dat şi a început să consume droguri, alcool şi să iasă cu băieţi care aveau doar jumătate din vârsta lui. Părea fără speranţă.

  „Du-te înapoi la biserică”, îl sfătuia mama sa. Murray a ascultat. Schimbările care s-au petrecut în viaţa lui în următoarele patru luni au fost uimitoare. A devenit un om nou în Hristos, familia lui s-a reîntregit, căsnicia i-a fost salvată şi acum familia umblă împreună cu Domnul.

  Va fi mare bucurie în cer când Pae Matunga îi va întâlni pe fiul, soţia şi copiii clientei lui. Şi un lucru şi mai interesant este faptul că tatăl lui Murray (fostul soţ al Merleei) s-a reîntors la biserică. Ce bucurie şi ce recunoştinţă experimentăm atunci când Hristos ne transformă vieţile şi ne face fericiţi împreună.

  Marea Campbell, Noua Zeelandă

  O familie unită - 2016. Cine ar fi crezut că Dumnezeu va răspunde rugăciunii pentru o sămânţă semănată cu mai mult de 25 de ani în urmă? Şi totuşi, aceasta s-a întâmplat. În timp ce mă jucam cu fiul meu într-un parc din apropiere, acesta a întâlnit-o şi a invitat-o pe Merle, o mamă singură împreună cu cei doi copii ai ei...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...