O rugăciune plină de dor

„Doamne, Dumnezeul oştirilor! Dacă vei binevoi să cauţi spre întristarea roabei Tale, dacă-Ţi vei aduce aminte de mine şi nu vei uita pe roaba Ta.” (1 Samuel 1:11)

Făceam colportaj la Institutul de Cercetare şi Instruire Agricolă din Nigeria. Am intrat într-un birou în care lucrau nouă femei. Opt dintre ele au răspuns pozitiv la cărţile noastre, dar una părea că nu e interesată. Se uita la noi din când în când, în special când una dintre femei a întrebat de cartea The Bedtime Stories. În cele din urmă, am preluat toate comenzile şi am făcut aranjamentele necesare pentru plată.

Colegul meu, Willie Twum, a mers spre acea femeie, s-a prezentat şi i-a arătat cărţile. Surprinzător, a cumpărat cartea The Bedtime Stories. La plecare, am înălţat o rugăciune pentru acele femei şi m-am rugat în mod special ca acea femeie să realizeze efectele benefice ale povestirilor din acea carte asupra copiilor ei. După ce am spus amin, am observat că femeile din încăpere schimbau priviri între ele, dar nu ştiam de ce.

De același autor

Un an mai târziu, când ne-am întors în acelaşi birou, femeia, care înainte fusese foarte rezervată, acum ne-a chemat să mergem la biroul ei. Atunci ne-a spus cum, cu un an înainte, când cumpărase cartea pentru copii, era căsătorită deja de nouă ani, dar nu avea copii şi tânjea după acest lucru. A cumpărat povestirile ca un semn al credinţei, având încredinţarea că Dumnezeu o va binecuvânta cu un copil căruia să îi poată citi acele povestiri. Şi, pentru că Dumnezeu i-a răspuns rugăciunii Anei din Biblie, ea a crezut că El va face acelaşi lucru şi pentru ea. Acum, un an mai târziu, ne împărtăşea bucuria pe care i-o făcuse Domnul. Recent, născuse o fetiţă. Bucuria i se putea citi pe chip!

Ca evanghelişti cu literatură, noi ar trebui să ne amintim să ne rugăm cu şi pentru clienţii noştri. Prin rugăciune, noi putem împărtăşi cu putere dragostea lui Dumnezeu. Să adăugăm o rugăciune fiecărui produs pe care îl vindem şi fiecărui dar pe care îl dăm. Clienţii noştri şi familiile lor au nevoie de rugăciunile noastre, iar noi, când mergem în colportaj, ar trebui să ne rugăm având stăruinţa Anei: „Doamne, adu-Ţi aminte de mine şi nu mă uita!” Noi trebuie să cerem harul Său în fiecare zi.

Kali Biuwouwişi Willie Twum, Nigeria

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

O rugăciune plină de dor - 2016. Făceam colportaj la Institutul de Cercetare şi Instruire Agricolă din Nigeria. Am intrat într-un birou în care lucrau nouă femei. Opt dintre ele au răspuns pozitiv la cărţile noastre, dar una părea că nu e interesată. Se uita la noi din când în când, în special când una dintre femei a întrebat de... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.