O rugăciune plină de dor

  „Doamne, Dumnezeul oştirilor! Dacă vei binevoi să cauţi spre întristarea roabei Tale, dacă-Ţi vei aduce aminte de mine şi nu vei uita pe roaba Ta.” (1 Samuel 1:11)

  Făceam colportaj la Institutul de Cercetare şi Instruire Agricolă din Nigeria. Am intrat într-un birou în care lucrau nouă femei. Opt dintre ele au răspuns pozitiv la cărţile noastre, dar una părea că nu e interesată. Se uita la noi din când în când, în special când una dintre femei a întrebat de cartea The Bedtime Stories. În cele din urmă, am preluat toate comenzile şi am făcut aranjamentele necesare pentru plată.

  Colegul meu, Willie Twum, a mers spre acea femeie, s-a prezentat şi i-a arătat cărţile. Surprinzător, a cumpărat cartea The Bedtime Stories. La plecare, am înălţat o rugăciune pentru acele femei şi m-am rugat în mod special ca acea femeie să realizeze efectele benefice ale povestirilor din acea carte asupra copiilor ei. După ce am spus amin, am observat că femeile din încăpere schimbau priviri între ele, dar nu ştiam de ce.

  Un an mai târziu, când ne-am întors în acelaşi birou, femeia, care înainte fusese foarte rezervată, acum ne-a chemat să mergem la biroul ei. Atunci ne-a spus cum, cu un an înainte, când cumpărase cartea pentru copii, era căsătorită deja de nouă ani, dar nu avea copii şi tânjea după acest lucru. A cumpărat povestirile ca un semn al credinţei, având încredinţarea că Dumnezeu o va binecuvânta cu un copil căruia să îi poată citi acele povestiri. Şi, pentru că Dumnezeu i-a răspuns rugăciunii Anei din Biblie, ea a crezut că El va face acelaşi lucru şi pentru ea. Acum, un an mai târziu, ne împărtăşea bucuria pe care i-o făcuse Domnul. Recent, născuse o fetiţă. Bucuria i se putea citi pe chip!

  Ca evanghelişti cu literatură, noi ar trebui să ne amintim să ne rugăm cu şi pentru clienţii noştri. Prin rugăciune, noi putem împărtăşi cu putere dragostea lui Dumnezeu. Să adăugăm o rugăciune fiecărui produs pe care îl vindem şi fiecărui dar pe care îl dăm. Clienţii noştri şi familiile lor au nevoie de rugăciunile noastre, iar noi, când mergem în colportaj, ar trebui să ne rugăm având stăruinţa Anei: „Doamne, adu-Ţi aminte de mine şi nu mă uita!” Noi trebuie să cerem harul Său în fiecare zi.

  Kali Biuwouwişi Willie Twum, Nigeria

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...