Ai grijă, Lourdes!

  ,,Tot aşa şi Cuvântul Meu care iese din gura Mea nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele.” (Isaia 55:11)

  Lucram împreună cu un coleg într-un orăşel din Negros Occidental. Am ajuns la o şcoală parohială privată şi am întrebat-o pe secretară dacă am putea să ne întâlnim cu directorul şcolii. Era plecat din oraş, aşa că i-am prezentat ei cărţile noastre, o măicuţă foarte amabilă care şi preda. I-am arătat mai multe cărţi şi s-a hotărât repede:

  – Voi cumpăra ediţia de lux a revistei Health and Home, ne-a spus ea. O pot folosi la orele pe care le predau, dar celelalte cărţi conţin şi alte lucruri, cum ar fi Sabatul, şi pe mine nu mă interesează doctrinele voastre.

  În anul următor, ne-am întors la aceeaşi măicuţă şi a făcut o altă comandă. Atunci ne-a spus:

  – Ştiţi, în cartea pe care am cumpărat-o de la voi era un articol despre Sabat, dar am sărit peste acele pagini. Toate celelalte articole sunt foarte frumoase, informative şi sunt bune pentru orele mele.

  Această femeie a devenit clientă fidelă pentru revista Health and Home. În anul următor, când i-am dus-o, mi-a spus:

  – Ştiţi, frate Eiseo, am citit un articol despre Sabat în Health and Home şi m-a făcut să mă întreb de ce păzesc eu altă zi. L-am întrebat pe preot despre acest lucru, dar nu sunt foarte mulţumită de răspunsul lui.

  Am aflat apoi că s-a transferat la o şcoală publică. Am găsit-o şi, de această dată, a comandat setul întreg The Bible Stories. M-a rugat să îi duc câte o carte pe lună, pentru a le folosi la ora de catehism. În fiecare lună, când îi duceam cartea acasă, mama ei îi spunea: „Lourdes, cumperi mereu cărţi de la aceşti adventişti. Ai grijă, s-ar putea să devii şi tu una de-a lor.”

  După o vreme, am fost transferat la Negros Oriental Mission şi am pierdut legătura cu ea. Vă puteţi imagina entuziasmul meu când am auzit că, un an mai târziu, Lourdes a primit botezul. Mama ei a avut dreptate! Când a fost întrebată cum a descoperit adevărul, ea a spus: „Am cumpărat revista Health and Home în fiecare an de la un evanghelist cu literatură şi aşa am aflat despre adevăratul Sabat, adică sâmbăta.” În prezent, mai multe rude de-ale ei şi-au predat inima lui Dumnezeu. Cuvântul lui Dumnezeu „nu se va întoarce fără rod!”

  Eliseo A. Caparida, Filipine

  Ai grijă, Lourdes! - 2016. Lucram împreună cu un coleg într-un orăşel din Negros Occidental. Am ajuns la o şcoală parohială privată şi am întrebat-o pe secretară dacă am putea să ne întâlnim cu directorul şcolii. Era plecat din oraş, aşa că i-am prezentat ei cărţile noastre, o măicuţă foarte amabilă care şi preda. I-am arătat mai multe cărţi şi s-a hotărât repede:
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...