Ai grijă, Lourdes!

  ,,Tot aşa şi Cuvântul Meu care iese din gura Mea nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele.” (Isaia 55:11)

  Lucram împreună cu un coleg într-un orăşel din Negros Occidental. Am ajuns la o şcoală parohială privată şi am întrebat-o pe secretară dacă am putea să ne întâlnim cu directorul şcolii. Era plecat din oraş, aşa că i-am prezentat ei cărţile noastre, o măicuţă foarte amabilă care şi preda. I-am arătat mai multe cărţi şi s-a hotărât repede:

  – Voi cumpăra ediţia de lux a revistei Health and Home, ne-a spus ea. O pot folosi la orele pe care le predau, dar celelalte cărţi conţin şi alte lucruri, cum ar fi Sabatul, şi pe mine nu mă interesează doctrinele voastre.

  În anul următor, ne-am întors la aceeaşi măicuţă şi a făcut o altă comandă. Atunci ne-a spus:

  – Ştiţi, în cartea pe care am cumpărat-o de la voi era un articol despre Sabat, dar am sărit peste acele pagini. Toate celelalte articole sunt foarte frumoase, informative şi sunt bune pentru orele mele.

  Această femeie a devenit clientă fidelă pentru revista Health and Home. În anul următor, când i-am dus-o, mi-a spus:

  – Ştiţi, frate Eiseo, am citit un articol despre Sabat în Health and Home şi m-a făcut să mă întreb de ce păzesc eu altă zi. L-am întrebat pe preot despre acest lucru, dar nu sunt foarte mulţumită de răspunsul lui.

  Am aflat apoi că s-a transferat la o şcoală publică. Am găsit-o şi, de această dată, a comandat setul întreg The Bible Stories. M-a rugat să îi duc câte o carte pe lună, pentru a le folosi la ora de catehism. În fiecare lună, când îi duceam cartea acasă, mama ei îi spunea: „Lourdes, cumperi mereu cărţi de la aceşti adventişti. Ai grijă, s-ar putea să devii şi tu una de-a lor.”

  După o vreme, am fost transferat la Negros Oriental Mission şi am pierdut legătura cu ea. Vă puteţi imagina entuziasmul meu când am auzit că, un an mai târziu, Lourdes a primit botezul. Mama ei a avut dreptate! Când a fost întrebată cum a descoperit adevărul, ea a spus: „Am cumpărat revista Health and Home în fiecare an de la un evanghelist cu literatură şi aşa am aflat despre adevăratul Sabat, adică sâmbăta.” În prezent, mai multe rude de-ale ei şi-au predat inima lui Dumnezeu. Cuvântul lui Dumnezeu „nu se va întoarce fără rod!”

  Eliseo A. Caparida, Filipine

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...