Ai grijă, Lourdes!

,,Tot aşa şi Cuvântul Meu care iese din gura Mea nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele.” (Isaia 55:11)

Lucram împreună cu un coleg într-un orăşel din Negros Occidental. Am ajuns la o şcoală parohială privată şi am întrebat-o pe secretară dacă am putea să ne întâlnim cu directorul şcolii. Era plecat din oraş, aşa că i-am prezentat ei cărţile noastre, o măicuţă foarte amabilă care şi preda. I-am arătat mai multe cărţi şi s-a hotărât repede:

– Voi cumpăra ediţia de lux a revistei Health and Home, ne-a spus ea. O pot folosi la orele pe care le predau, dar celelalte cărţi conţin şi alte lucruri, cum ar fi Sabatul, şi pe mine nu mă interesează doctrinele voastre.

În anul următor, ne-am întors la aceeaşi măicuţă şi a făcut o altă comandă. Atunci ne-a spus:

– Ştiţi, în cartea pe care am cumpărat-o de la voi era un articol despre Sabat, dar am sărit peste acele pagini. Toate celelalte articole sunt foarte frumoase, informative şi sunt bune pentru orele mele.

De același autor

Această femeie a devenit clientă fidelă pentru revista Health and Home. În anul următor, când i-am dus-o, mi-a spus:

– Ştiţi, frate Eiseo, am citit un articol despre Sabat în Health and Home şi m-a făcut să mă întreb de ce păzesc eu altă zi. L-am întrebat pe preot despre acest lucru, dar nu sunt foarte mulţumită de răspunsul lui.

Am aflat apoi că s-a transferat la o şcoală publică. Am găsit-o şi, de această dată, a comandat setul întreg The Bible Stories. M-a rugat să îi duc câte o carte pe lună, pentru a le folosi la ora de catehism. În fiecare lună, când îi duceam cartea acasă, mama ei îi spunea: „Lourdes, cumperi mereu cărţi de la aceşti adventişti. Ai grijă, s-ar putea să devii şi tu una de-a lor.”

După o vreme, am fost transferat la Negros Oriental Mission şi am pierdut legătura cu ea. Vă puteţi imagina entuziasmul meu când am auzit că, un an mai târziu, Lourdes a primit botezul. Mama ei a avut dreptate! Când a fost întrebată cum a descoperit adevărul, ea a spus: „Am cumpărat revista Health and Home în fiecare an de la un evanghelist cu literatură şi aşa am aflat despre adevăratul Sabat, adică sâmbăta.” În prezent, mai multe rude de-ale ei şi-au predat inima lui Dumnezeu. Cuvântul lui Dumnezeu „nu se va întoarce fără rod!”

Eliseo A. Caparida, Filipine

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Ai grijă, Lourdes! - 2016. Lucram împreună cu un coleg într-un orăşel din Negros Occidental. Am ajuns la o şcoală parohială privată şi am întrebat-o pe secretară dacă am putea să ne întâlnim cu directorul şcolii. Era plecat din oraş, aşa că i-am prezentat ei cărţile noastre, o măicuţă foarte amabilă care şi preda. I-am arătat mai multe cărţi şi s-a hotărât repede: pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.