Cum să treci peste zidurile făcute de oameni

  „Iată Robul Meu, pe care-L sprijin, Alesul Meu, în care îşi găseşte plăcere sufletul Meu. Am pus Duhul Meu peste El; El va vesti neamurilor judecata.” (Isaia 42:1)

  Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care lucrătorii lui Dumnezeu trebuie să şi le amintească este acela că El a făgăduit să pregătească calea pentru succesul lucrării Sale. Eu ştiu că Dumnezeu ne întăreşte credinţa permiţându-ne să experimentăm puterea Sa în viaţa noastră.

  Într-o zi, în zelul meu de a duce cuvântul scris al lui Dumnezeu la cât de mulţi oameni posibil, m-am aventurat mergând într-o clădire guvernamentală din oraşul Georgetown. Desigur că ştim că vrăjmaşul sufletelor caută să împiedice lucrarea lui Dumnezeu. De această dată, piedica a venit sub forma unui paznic, care m-a oprit şi nu voia să mă lase să intru în clădire. Stând în stradă şi gândindu-mă la următoarea mişcare, una dintre angajatele de acolo, întorcându-se la muncă, m-a întrebat de ce stăteam acolo. Aflând de situaţia neplăcută în care eram, a mers la poartă şi a vorbit cu paznicul, după care el m-a lăsat să intru.

  Cred că acea breşă se datorează intervenţiei lui Dumnezeu. Cred că El i-a vorbit inimii acelei doamne şi inimii paznicului, care mi-a permis să trec prin zidul pus ca piedică de vrăjmaşul sufletelor. Am vândut foarte multe cărţi în acea clădire. Ce binecuvântare! M-am întors în acel loc de nenumărate ori şi Domnul m-a ajutat să îmi fac prieteni care au deschis calea pentru ca sămânţa să fie semănată în inima multora. Mai presus de orice, numele Domnului a fost înălţat în rugăciune şi prin mărturii care atestă bunătatea şi dragostea Sa în vieţile angajaţilor din acea instituţie.

  Făcându-mi lucrarea, caut să ascult porunca de a merge în toată lumea şi de a propovădui mesajul speranţei. Unele rezultate se pot vedea acum, dar numai timpul şi veşnicia ne vor dezvălui întregul tablou. Până atunci, mă rog pentru toţi colegii mei evanghelişti cu literatură din întreaga lume. Să ne facem lucrarea cu sârguinţă, căci vine noaptea, când nimeni nu mai poate lucra.

  Mark Glasgow, Guyana

  Cum să treci peste zidurile făcute de oameni - 2016. Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care lucrătorii lui Dumnezeu trebuie să şi le amintească este acela că El a făgăduit să pregătească calea pentru succesul lucrării Sale. Eu ştiu că Dumnezeu ne întăreşte credinţa permiţându-ne să experimentăm puterea Sa în viaţa noastră.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...