Cum să treci peste zidurile făcute de oameni

„Iată Robul Meu, pe care-L sprijin, Alesul Meu, în care îşi găseşte plăcere sufletul Meu. Am pus Duhul Meu peste El; El va vesti neamurilor judecata.” (Isaia 42:1)

Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care lucrătorii lui Dumnezeu trebuie să şi le amintească este acela că El a făgăduit să pregătească calea pentru succesul lucrării Sale. Eu ştiu că Dumnezeu ne întăreşte credinţa permiţându-ne să experimentăm puterea Sa în viaţa noastră.

Într-o zi, în zelul meu de a duce cuvântul scris al lui Dumnezeu la cât de mulţi oameni posibil, m-am aventurat mergând într-o clădire guvernamentală din oraşul Georgetown. Desigur că ştim că vrăjmaşul sufletelor caută să împiedice lucrarea lui Dumnezeu. De această dată, piedica a venit sub forma unui paznic, care m-a oprit şi nu voia să mă lase să intru în clădire. Stând în stradă şi gândindu-mă la următoarea mişcare, una dintre angajatele de acolo, întorcându-se la muncă, m-a întrebat de ce stăteam acolo. Aflând de situaţia neplăcută în care eram, a mers la poartă şi a vorbit cu paznicul, după care el m-a lăsat să intru.

De același autor

Cred că acea breşă se datorează intervenţiei lui Dumnezeu. Cred că El i-a vorbit inimii acelei doamne şi inimii paznicului, care mi-a permis să trec prin zidul pus ca piedică de vrăjmaşul sufletelor. Am vândut foarte multe cărţi în acea clădire. Ce binecuvântare! M-am întors în acel loc de nenumărate ori şi Domnul m-a ajutat să îmi fac prieteni care au deschis calea pentru ca sămânţa să fie semănată în inima multora. Mai presus de orice, numele Domnului a fost înălţat în rugăciune şi prin mărturii care atestă bunătatea şi dragostea Sa în vieţile angajaţilor din acea instituţie.

Făcându-mi lucrarea, caut să ascult porunca de a merge în toată lumea şi de a propovădui mesajul speranţei. Unele rezultate se pot vedea acum, dar numai timpul şi veşnicia ne vor dezvălui întregul tablou. Până atunci, mă rog pentru toţi colegii mei evanghelişti cu literatură din întreaga lume. Să ne facem lucrarea cu sârguinţă, căci vine noaptea, când nimeni nu mai poate lucra.

Mark Glasgow, Guyana

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cum să treci peste zidurile făcute de oameni - 2016. Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care lucrătorii lui Dumnezeu trebuie să şi le amintească este acela că El a făgăduit să pregătească calea pentru succesul lucrării Sale. Eu ştiu că Dumnezeu ne întăreşte credinţa permiţându-ne să experimentăm puterea Sa în viaţa noastră. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.