L-am urmat pe Dumnezeu până la Piparo

  „Urechile tale vor auzi după tine glasul care va zice: Iată drumul, mergeţi pe el! Când veţi voi să vă mai abateţi la dreapta sau la stânga.” (Isaia 30:21)

  În anul 2003, Lesbia Alvarado a plecat din ţara ei nativă, Venezuela, pentru a studia la Universitatea Southern Caribbean, din Trinidad. Neavând resurse pentru a-şi acoperi taxele de studiu, s-a hotărât să lucreze pentru a-şi finanţa studiile. La început, a lucrat în campus, dar venitul era insuficient pentru toate cheltuielile. Apoi a auzit despre programul de colportaj pentru studenţi şi s-a înscris şi ea în clubul colportorilor, fiind aleasă preşedinta clubului în scurt timp.

  În acea perioadă, Lesbia a fost invitată să facă colportaj în Canada pe perioada vacanţei. Nu a putut merge însă din cauza unor complicaţii cu viza. Descurajată şi frustrată, a plâns şi chiar s-a certat cu Dumnezeu, supărată fiind că El nu-i permitea să meargă. După multe rugăciuni, ea şi-a regăsit pacea şi a acceptat voia lui Dumnezeu de a rămâne în Trinidad şi de a face colportaj în Piparo, o comunitate săracă şi foarte periculoasă. Totuşi această hotărâre a făcut-o să se întrebe dacă va putea vinde destule cărţi pentru a primi o bursă. Dar, pentru că Dumnezeu a adus-o în Trinidad, ea s-a gândit că El o va călăuzi, îi va purta de grijă şi o va proteja în Piparo.

  Colportajul în Piparo i-a întărit credinţa Lesbiei şi a adus-o mai aproape de Dumnezeu. De asemenea, în mai multe ocazii, Duhul Sfânt a călăuzit-o pe Lesbia să meargă în anume locuri, unde a avut ocazia de a da mărturie şi de a vinde multe cărţi.

  Dumnezeu a binecuvântat lucrarea Lesbiei ca evanghelistă cu literatură, oferindu-i o bursă pentru a-şi încheia studiile în ştiinţele comportamentale. Dar ca bucuria să fie şi mai mare, mulţi dintre clienţii ei şi-au predat inimile lui Isus. Şi astăzi ea continuă să Îi mulţumească lui Dumnezeu pentru călăuzirea Lui în viaţa ei. Timpul petrecut în colportaj i-a întărit credinţa şi a ajutat-o să se concentreze. Cu siguranţă că Dumnezeu va continua să o binecuvânteze atât timp cât ascultă glasul Lui. Această binecuvântare îi însoţeşte pe toţi copiii lui Dumnezeu care ascultă şi urmează glasul Său: „lată drumul, mergeţi pe el!”

  Mirto Presentacion, Statele Unite ale Americii

  L-am urmat pe Dumnezeu până la Piparo - 2016. În anul 2003, Lesbia Alvarado a plecat din ţara ei nativă, Venezuela, pentru a studia la Universitatea Southern Caribbean, din Trinidad. Neavând resurse pentru a-şi acoperi taxele de studiu, s-a hotărât să lucreze pentru a-şi finanţa studiile. La început, a lucrat în campus, dar...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...