L-am urmat pe Dumnezeu până la Piparo

  „Urechile tale vor auzi după tine glasul care va zice: Iată drumul, mergeţi pe el! Când veţi voi să vă mai abateţi la dreapta sau la stânga.” (Isaia 30:21)

  În anul 2003, Lesbia Alvarado a plecat din ţara ei nativă, Venezuela, pentru a studia la Universitatea Southern Caribbean, din Trinidad. Neavând resurse pentru a-şi acoperi taxele de studiu, s-a hotărât să lucreze pentru a-şi finanţa studiile. La început, a lucrat în campus, dar venitul era insuficient pentru toate cheltuielile. Apoi a auzit despre programul de colportaj pentru studenţi şi s-a înscris şi ea în clubul colportorilor, fiind aleasă preşedinta clubului în scurt timp.

  În acea perioadă, Lesbia a fost invitată să facă colportaj în Canada pe perioada vacanţei. Nu a putut merge însă din cauza unor complicaţii cu viza. Descurajată şi frustrată, a plâns şi chiar s-a certat cu Dumnezeu, supărată fiind că El nu-i permitea să meargă. După multe rugăciuni, ea şi-a regăsit pacea şi a acceptat voia lui Dumnezeu de a rămâne în Trinidad şi de a face colportaj în Piparo, o comunitate săracă şi foarte periculoasă. Totuşi această hotărâre a făcut-o să se întrebe dacă va putea vinde destule cărţi pentru a primi o bursă. Dar, pentru că Dumnezeu a adus-o în Trinidad, ea s-a gândit că El o va călăuzi, îi va purta de grijă şi o va proteja în Piparo.

  Colportajul în Piparo i-a întărit credinţa Lesbiei şi a adus-o mai aproape de Dumnezeu. De asemenea, în mai multe ocazii, Duhul Sfânt a călăuzit-o pe Lesbia să meargă în anume locuri, unde a avut ocazia de a da mărturie şi de a vinde multe cărţi.

  Dumnezeu a binecuvântat lucrarea Lesbiei ca evanghelistă cu literatură, oferindu-i o bursă pentru a-şi încheia studiile în ştiinţele comportamentale. Dar ca bucuria să fie şi mai mare, mulţi dintre clienţii ei şi-au predat inimile lui Isus. Şi astăzi ea continuă să Îi mulţumească lui Dumnezeu pentru călăuzirea Lui în viaţa ei. Timpul petrecut în colportaj i-a întărit credinţa şi a ajutat-o să se concentreze. Cu siguranţă că Dumnezeu va continua să o binecuvânteze atât timp cât ascultă glasul Lui. Această binecuvântare îi însoţeşte pe toţi copiii lui Dumnezeu care ascultă şi urmează glasul Său: „lată drumul, mergeţi pe el!”

  Mirto Presentacion, Statele Unite ale Americii

  L-am urmat pe Dumnezeu până la Piparo - 2016. În anul 2003, Lesbia Alvarado a plecat din ţara ei nativă, Venezuela, pentru a studia la Universitatea Southern Caribbean, din Trinidad. Neavând resurse pentru a-şi acoperi taxele de studiu, s-a hotărât să lucreze pentru a-şi finanţa studiile. La început, a lucrat în campus, dar...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Slujirea lui Dumnezeu (I)

  Dacă Hristos ar veni astăzi, din ce grup ai face parte? Ai ajutat pe cineva care are o nevoie foarte importantă? Le-ai întins o mână de ajutor celor uitaţi şi oropsiţi? Dumnezeu primeşte ajutorul tău şi dragostea ta pentru semeni ca şi când le-ai fi manifestat faţă de El.

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...